Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Trezeguet, Diego δεν κλήθηκαν για τη ρεβάνς με τη Sturm Graz. Οι αζτέντηδες του Di Natale είναι στο Τορίνο και συζητάνε...

"Ο Di Natale είπε ότι είναι καλά στο Udine; Πιστεύω ότι είναι σωστό, σκέφτομαι ότι και ο Diego είναι ικανοποιημένος στο Torino", διαμήνυσε ο Del Neri που εξήγησε ότι άφησε τους δυο παίχτες εκτός αποστολής για να σκεφτούν ήρεμα τις μεταγραφικές επιλογές... Ο F.Melo αποχαιρετά τον Diego στο... Twitter.

(Update 4) "Όχι, δεν κλήθηκαν γιατί είναι φυνερό ότι οι μεταγραφικές φήμες είναι αρκετά ενοχλητικές και είναι σωστό να είναι ήσυχοι και ήρεμοι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν", είπε ο Del Neri και πρόσθεσε χαμογελώντας: "Κατ' αυτόν τον τρόπο σας έλυσα ένα πρόβλημα αφού είναι πια σαφές ότι αύριο παίζει ο Del Piero, μετά θα δούμε στην εξέλιξη του παιχνιδιού"

H λίστα των παιχτών που θα έχει στην διάθεσή του ο Del Neri για τον αυριανό επαναληπτικό με τη Sturm Graz, κρύβει μεταγραφικές ειδήσεις: εκτός από τους τιμωρημένους Marchisio και Zebina, ο προπονητής, που αυτή την ώρα δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι, δεν συμπεριέλαβε τους Trezeguet και Diego που είναι υπ' ατμόν: "οι μεταγραφικές φήμες ασκούν πιέση, ας τους αφήσουμε ήσυχους να κάνουν τις επιλογές τους", εξήγησε ο Del Neri (update) και προανήγγειλε ουσιαστικά την αναχώρηση του Diego: "στη μεταγραφική αγορά υπάρχουν εξελίξεις και οι τεχνικές επιλογές λαμβάνονται μετά από συζήτηση με το σύλλογο. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος από τον Diego: είναι εξαιρετικός επαγγελαμτίας και με μένα έκανε πάντα το καθήκον του. Κάποιες φορές, όμως, πρέπει να αξιολογηθεί η εξέλιξη μιας κατάστασης".
Όμως, ο Del Neri χρησιμοποίησε τον Diego και για να μιλήσει για τον Di Natale: "είμαι ένας προπονητής και όχι ένας αθλητικός διευθυντής, επομένως δεν είμαι το σωστό άτομο για να κάνει κάποιες συζητήσεις", είπε για να προσθέσει: "ο Di Natale είπε ότι είναι καλά στο Udine; Πιστεύω ότι είναι σωστό, σκέφτομαι ότι και ο Diego είναι ικανοποιημένος στο Torino", διαμήνυσε.
Ο F.Melo προαναγγέλει την αποχώρηση Diego: είμαι πραγματικά λυπημένος που πάει αλλού...

Μετά το facebook του Marchisio, το Twitter του F.Melo που το επέλεξε για να αποχαιρετίσει τον συμπατριώτη του: "θα είναι πραγματικά λυπηρό να φτάνως στην προπόνηση και να μην βλέπω τον αδερφό μου Diego! Είμαι πραγματικά λυπημένος, είχα γίνει φίλος μαζί του και τώρα ο αδερφός μου πηγαίνει αλλού"...
Ο Del Neri επισήμανε ότι μεταγραφικές φήμες θα ακούγονται ως τις 31 Αυγούστου αλλά η Juventus συνεχίζει να παίζει. Και αφού σημείωσε ότι η Sturm Graz ανέβαλε το παιχνίδι πρωταθλήματος, τόνισε ότι η Juventus θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική στο παιχνίδι της παρ' ότι είναι δυνατή από το 2-1 του πρώτου ματς μέσα στην Αυστρία. Προαναγγέλοντας ταυτόχρονα την χρησιμοποίηση του Del Piero από την αρχή (και του παρακαθημένου του Amauri), o Del Neri τόνισε ότι η Juventus έχει λύσεις αφού ο Martinez έπαιξε στην επίθεση στην Catania και ο Lanzafame μεσοεπιθετικός στην Parma.
Ο Trezeguet ταξιδεύει...

(Update 2) Σύμφωνα με το site του Tuttosport, ο Trezeguet ταξιδεύει ήδη προς την Ισπανία μαζί με τον ατζέντη του Antonio Caliendo για να συζητήσει με την Hercules Alicante, ομάδα της γένετειρας της γυναίκας του, και τη Saragozza. Δεν φαίνεται να έχιε τύχη η Lazio στην οποία κάποια στιγμή προσφέρθηκε.
Marchisio, Aquilani μπορούν να παίξουν μαζί

Με αφορμή και το χάος που δημιουργήθηκε από τις "εκμυστηρεύσεις" του Marchisio στο Facebook (αναλυτικά εδώ), ο Del Neri ρωτήθηκε αν ο διεθνής μέσος μπορεί να συνυπάρξει με τον νεοαποκτηθέντα Aquilani (για τον οποίο εξέφρασε την ευχή να τον έχει μαζί με τον Κrasic στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Bari): "είναι αλήθεια, είναι και δυο τεχνικοί παίχτες αλλά μπορούν να αγωνιστούν μαζί. Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μια μεσαία γραμμή τεχνική ή φυσικοσωματική, όσο για ένα τομέα τακτικής. Έχω τέσσερις ευέλικτους παίχτες και αν προχωρήσουμε στην Ευρώπη και στο Κύπελλο Ιταλίας θα έχουμε εφτά παιχνίδια το μήνα, πρακτικά δυο τη βδομάδα και θα χρειαστούν όλοι. Ο Sissoko; Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του γιατί από τη μεσαία γραμμή των τριών σε εκείνη με τέσσερις υπάρχουν διαφορές, αλλά σιγά σιγά θα βρει τη σωστή τακτική τοποθέτηση", είπε και υποβάθμισε το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Marchisio λέγοντας πως δεν είναι ότι θα φύγει: "θα βρει μια λύση με το σύλλογο".

(Update 5) Κάτω από το βλέμμα του προέδρου Andrea Agnelli η προπόνηση στο Olimpico ενόψει του ματς με τη Sturm Graz

Τέλος, αναφερόμενος και στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Βari, ο Del Neri είπε ότι δεν κάνει επιλογές καθώς θέλει και τα δυο παιχνίδια που είναι δύσκολα.
Πολλοί Primavera στην αποστολή

(Update 2) Για το ματς κατά της Sturm Graz ο Del Neri κάλεσε τους: 2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 19 Bonucci, 20 Lanzafame, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 29 De Ceglie, 31 Costantino, 32 Storari, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero, 35 Buchel, 36 Giandonato, 37 F.Boniperti, 38 Libertazzi.
Επικοινωνιακό "φρένο" Di Natale αλλά
οι ατζέντηδές του είναι στο γραφεία της Juventus


Νωρίετρα και ενώ το σύνολο των σημερινών πρωτοσέλιδων εμφανίζει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, Antonio Di Natale ως απόκτημα της Juventus ο ίδιος ο παίχτης εξακολουθεί να κάνει τον ανήξερο, στη γραμμή των δηλώσεων που έκανε χθες βράδυ κατά την παρουσίαση της Udinese στους φιλάθλους της πόλης. Μόνον που είναι λιγότερο κατηγορηματικός από χθες: "θα έμενα στο Udine αλλά η διαπραγμάτευση είναι στο χέρι των συλλόγων", δήλωσε σήμερα ενώ από την Udinese περιορίστηκαν να πουν ότι "είναι σε εξέλιξη διαπραγμάτευση". "Εγώ είμαι ήρεμος, το Σάββατο έχουμε τη Genoa και ελπίζουμε να πάμε καλά", δήλωσε ο Di Natale που στο Udine θεωρείται, και ως capitano, σημαία της ομάδας... Ο παίχτης υποστήριξε, στο πλαίσιο της προπονησης της ομάδας ότι θα πρέπει αν τα βγάλουν πέρα οι δυο σύλλογοι αλλά αν θέλουν να τον πουλήσουν, είπε, "θα πρέπει αν μιλήσουν μαζί του"...
Την ίδια ώρα όμως, οι ατζέντηδές του, Bruno και Augusto Carpeggianni, βρίσκονταν στην έδρα της Juventus για συνομιλίες με τον Marotta, τον Paratici (το δεξί του χέρι) και τον Andrea Agnelli...
(Update 3) Στο μεταξύ, μετά από σύσκεψη με τον Guidolin, τον προπονητή της Udinese που φέρεται να έδωσε το ok για την παραχώρηση του Di Natale ζητώντας αντικαταστάτη, ο αθλητικός διεθυντής του συλλόγου Larini είπε ότι με την "καλή πρότασή της", η Juventus τους ξάφνιασε και ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν γίνονται σε δυο ώρες. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Dι Natale, που πάει να ρίξει στο σύλλογο την ευθύνη για την αποχώρησή του, είπε ότι "αυτές οι διαπραγματεύσεις είναι τριμερείς" και έδειξε τις διαθέσεις του λέγοντας ότι σταμάτησε "κάθε κίνηση άλλης παραχώρησης. Έπειτα θα πρέπει να κάνουμε κάποια αγορά προφανώς", συμπλήρωσε...
(Update 4) Στην Udinese προβληματίζονται με την αντίδραση των φιλάθλων και προσπαοθούν να την αξιολογήσουν για να αποφασίσουν την ίδια ώρα που ο Di Natale φαίνεται ότι προσπαθεί να πετύχει στο Τορίνο μερικά οικονομικά οφέλη που δεν είχε πετύχει στο Udine.

Διαπραγμάτευση για Capdevilla

αλλά και για τον Burdisso με την Inter

Διαπραγμάτευση σε εξέλιξη υπάρχει και για τον διεθνή Ισπανό αμυντικό Capdevilla: " Juventus και τώρα αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Δεν γνωρίζω ακόμα τη θέση της Villareal δεν υπάρχει ακόμα καμιά συμφωνία, είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης. Μιλήσαμε με τη Juventus και τώρα είμαστε σε φάση αναμονής για να δούμε την εξέλιξη ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Δεν γνωρίζω ακόμα τη θέση της Villareal και για σήμερα δεν έχω προγραμματισμένες συναντήσεις με τις δυο διοικήσεις" είπε ο Gaggioli, μάνατζερ του παίχτη που τόνισε ότι "προφανώς ο προορισμός Juventus αρέσει πολύ στον παίχτη, πρόκειται για ένα σύλλογο σημαντικό και φιλόδοξο".
(Update 2) Το site του Tuttosport υποστηρίζει ότι ξαναπήρε μπροστά η διαπραγμάτευση με την Inter για τον Burdisso. (update 4) Το βράδυ, το ίδιο site υποστήριζε ότι Juve-Inter τα βρήκαν στα 8 εκ. με τον Αργεντίνο να μην έχει πει ακόμα το "ναι" καθώς η Roma, πουλώντας τον Curci στη Fiorentina, βρήκε άλλα 3 εκ. και τα πρόσθεσε στα άλλα 5 που έδινε ισοφαρίζοντας την προσφορά των bianconeri. Ωστόσο, η Inter αρνήθηκε να της τον δώσει με αποτέλεσμα ο Ranieri να πει: "δεν θέλουν να μας τον δώσουν. Η Juve και η Inter; Κάνουν σαν τους κλέφτες της Πίζας, τσακώνονται τη μέρα και τα βρίσκουν τη νύχτα".

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, La Stampa, Gazzetta dello Sport, juventusfcnews

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μεγαλη καταντια και θλιψη να σαι οπαδος της μεγαλυτερης ομαδας της ιταλιας και να θελουν να σου πλασαρουν μια ομαδα με ντετσελιε,μαρκισιο,ντιναταλε και οπως φαινεται μπουρντισους ενω την ιδια στιγμη το κορυφαιο περιουσιακο τους στοιχειο να το ΞΕ-πουλανε!
Μεγαλε μορατι για οσο ζεις δεν θα χεις κανεναν αντιπαλο οχι γιατι εισαι καποιος σπουδαιος γνωστης του ποδοσφαιρου αλλα επειδη οι αντιπαλοι σου ειναι τοσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ που κανουν το εργο σου τοσο μα τοσο ευκολο!!!!
Καλη επιτυχια στον ντιεγκο για την μετεπειτα καριερα του!οι ανικανοι που διοικουν δεν αντιπροσωπευουν τον κοσμο της γιουβε ο οποιος απο οσο εριξα μια ματια σε ιταλικα σαιτ ειναι αντιθετος με αυτη την παπαρα που πανε να κανουν!

Υ.Γ ΜΑΚΑΡΙ να μην εχεις εξελιχθει σε καρκινωμα...αλλα σε ποναει πολυ ο παγκος και φαινοταν σε ολη την προετοιμασια...
δημητρης θες

Ανώνυμος είπε...

"""Προαναγγέλοντας ταυτόχρονα την χρησιμοποίηση του Del Piero από την αρχή"""

Γιγαντα τα καταφερες.....

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!!! Είναι εύκολο να μας ενημερώσεις τι γίνεται με τον Buffon? Πότε περίπου επιστρέφει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, δεν σε έπεισα ότι η απομάκρυνση του Diego δεν έχει να κάνει με τον capitano αλλά με οικονομικο-τεχνικές επιλογές (με τις οποίες συμφωνώ αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Δεν πειράζει, σιγά μην έχουμε όλοι την ίδια γνώμη. Σε τελική ανάλυση, το γήπεδο θα κρίνει, όχι τις απόψεις αλλά τις επιλογές -και αυτό είναι σημαντικότερος και αλάνθαστος κριτής.

Αυτές τις μέρες όντψως (το έγραψα άλλωστε χθες στο post) γίνεται χαμός με τους περισσότερους να τάσσονται κατά της παραχώρησης του Diego. Μόνον που αυτά τα θέματα δεν λύνονται με ψηφοφορίες -αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε ούτε προπονητές ούτε αθλητικούς και γενικούς διευθυντές. Θα κριθούν, φυσικά αλλά την ώρα που θα έχουμε τα αποτελέσματα. Ως τότε, το θεωρώ υπερβολικό να μιλάμε για άχρηστους επειδή διαφωνούμε με την α ή β επιλογή. Για κόσμο που είναι μέσα στη μπάλα, μιλάμε. Και αν δεις όλους αυτούς, πρώην παίχτες, παράγοντες, αθλητικούς διευθυντές, θα διαπιστώσεις πως είναι διαχσμένοι για τον Diego όπως και για άλλους. Δεν υπάρχουν απόλυτες αλήθειες στη μπάλα, ειδικά στη μιλητή μπάλα. Σε αυτή που παίζεται βρίσκεις πολλές, όχι όλες (είναι και οι διαιτησίες βλέπεις)...

Ο Buffon, φίλε, κάνει τις ασκήσεις του στο κέντρο αποκατάστασης που συνεργα΄ζεται εμ τη Juventus και μέχρις στιγμής ισχύει ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος. Αρχές ή όχι, θα δείξει, είναι νωρίς ακόμα για να διακινδυνεύσουν πρόγνωση.

Ανώνυμος είπε...

O Diego agorastike persi apo lathous anthrwpous gia lathos omada.. Phrame mono enan paikti gia systhma pou basizete sto kentro enw fetos pirame 6 paiktes(Aquilani , krasic , pepe , martinez, Lan k motta. )gia to 4-4-2. O diego pisteuw oti tha mporesei na apodosei poli kalitera apo olous pou exoume auth ti stigmi stin thesi pisw apo ton epithetiko.. Kathos tha diafoniso gia ton logo ton oikonomikon epeidi apo tou xronou einai programatismeno na pame sto kainourgio Ghpedo.. Me eksodo sto Cl tha paroume para polous Xorhgous k afou tha einai diko mas to stadio tha exoume 100% ekmetaleush olwn twn oikonomikwn porwn mesw autou.. Pisteuw oti h pwlhsh tou diego tha pragmatopoihth mono gia na simvali sto na erthi enas katharoaimos epitheikos .. Afou o Iaquinta proorizete perissotero gia Deuteros epithetikos para gia Fountaristos mprosta..Nikos Thessaloniki

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως φιλε μου γκομπο δεν εχει λογικη εξηγηση απο οπου και να το πιασεις το θεμα!
(Μια παραμετρος ειναι αυτη και επεξηγω):δουλευει η ομαδα δυο μηνες την προετοιμασια της με συγκεκριμενο συστημα και με συγκεκριμενα προσωπα και ερχομαστε τωρα και κανουμε το τραγικο λαθος τελη αυγουστου να πουλησουμε τον παικτη που δουλευτηκε να ειναι ο κινητηριος μοχλος της αναπτυξης του παιχνιδιου!αυτο απο μονο του αλλαζει ολη την ισορροπια της ομαδας!αν στην τελικη ειχαν ντε και καλα σκοπο να τον πουλησουν επρεπε να το κανουν απο την αρχη και να τον περιθεριωποιησουν οπως εκαναν με τον καμο!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!
Επισης:απο περσι στα μεσα της χρονιας ακουω και διαβαζω απο ιταλια οτι ο μελο λογω του οτι κοστισε πολλα και του προβληματικου χαρακτηρα του θα πωληθει!ξαφνικα ο μελο(ο οποιος σημειωτεον εχει την εκτιμηση μου για την ποδοσφαιρικη του ικανοτητα αλλα και του αρχ@@@του χαρακτηρα του) ειναι βασικος και δεν τιθεται θεμα πωλησης!ξερεις για τι γινεται αυτο?ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ο οποιος σαφως και θελει τον ντιεγκο στο ροστερ του!
(Κατι τελευταιο):θυμησσε μου γιατι σαφως ξερεις καλυτερα τα πραγματα...υπηρχε πριν λιγες μερες θεμα στην ιταλια με γκρινια του ντελπιερο γιατι δεν παιζει βασικος ναι η οχι?

Υ.Γ Σορρυ για το μεγαλο κειμενο και αν τυχον ανεβαζω τους τονους!
Υ.Γ2 θα θελα να ακουσω τις γνωμεςκαι αλλων φιλων που γραφουν εδω αν θελουν και οι ιδιοι!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Κανένα τόσο δεν ανέβασες Δημήτρη, μια χαρά είναι.

Πραγματικά ο Del Piero γκρίνιαζε αλλά αυτό πάντα συμβαίνει και δεν πιστεύω (ούτε μου προκύπτει, κάποιος θα το έγραφε) ότι εξαιτίας του φέυγει ο Diego τον οποίο προσπάθησαν να πουλήσουν νωρίτερα αλλά τη μια δεν συμφωνούσε αυτός και την άλλη δεν ερχόταν προσφορά που να κρίνεται συμφέρουσα.

Όσο για τον Del Neri, άρχισε να μιλά πολύ θετικά για τον Diego όταν είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι δεν πωλείται. Στην αρχή τα δημοσιεύματα τον έδειχναν να μην τον θέλει. Αυτά απλώς για την ειδησεοραφική πλευρά του θέματος γιατί η ουσιαστική είναι η ποδοσφαιρική. Και εδώ δεν θα διαφωνούσα με την άποψη του Νίκου ότι με τους παίχτες που πληραμε ο Diego θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα αλλά ούτε και τώρα με έπεισε ότι έχει την προσωπικότητα να πάρει πάνω του, να πάρει από το χέρι όταν χρειαστεί μια ομάδα σαν τη Juventus. Θεωρώ ότι δεν έχει τον απαραίτητο χαρακτήρα για μια τέτοια φανέλα.

Ο διάλογος ευπρόσδεκτος αλλά θα γίνει με χρονοκαθυστέρηση: αφήνω τον υπολογιστή για κάποες ώρες οπότε αναγκαστικά εσείς γράφετε και εγώ εγκρίνω κανονικά αλλά αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Dhmhtrh sumfono mazi sou apolyta.. Mhn ksexname oti o Del piero htan sta maxairia me ton Capelo giauto to logo.. Epeidh den epeze..Nomizo oti tha prepei na exei rolo kathodigiti sthn omada k na krataei enomeno to roster mesa sta apodutiria gia xarh tis omadas.. Polla akougonte.. alla egw thelw na pisteuw oti den tha fygei o Diego k tha fygei mono o Trez!Nikos thessaloniki

Παναγιώτης είπε...

Θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ με την σειρά μου για το θέμα Diego... Προσωπικά μάγκες είτε μείνει είτε φύγει καρφί δε μου καίγεται. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι αν βρεθεί μία πρόταση γύρω στα 20.000.000 ευρώ τότε καλό θα ήταν να τον δώσουμε. Συμφωνώ και με εσένα Δημήτρη αλλά και με τον Gobbo σε κάποια σημεία των απόψεων σας. Εξηγώ...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη ως προς το γεγονός ότι σε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία ο Diego αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας. Τα συστήματα διαμορφώθηκαν (ως ένα βαθμό) ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην 11αδα. Συμφωνώ επίσης με το γεγονός ότι έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια, τόσο σε φιλικούς όσο και σε επίσημους αγώνες, δείχνοντας ότι ξεφεύγει από τα περσινά χαμηλά standart.

Πάμε τώρα στο θέμα που «καίει» για εμένα... Είναι ο Diego ένας παίκτης που να μπορεί να στείλει την JUVENTUS και πάλι στην κορυφή; Είναι αυτός που θα μπορούσε να γίνει ο φυσικός ηγέτης της; Η απάντηση είναι πως όχι. Φυσικά εκφράζω την δική μου άποψη και δεν λέω ότι εκπροσωπώ όλους τους φιλάθλους. Καλώς ή κακώς όμως η μη πίστη στις ηγετικές ικανότητες του εκφράζονται από εκατοντάδες μπιανκονέρο. Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι μία ομάδα σαν την Juventus δεν μπορεί να βασιστεί σε έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΕΤΟ κυριολεκτικά (και δεν είναι δικαιολογία ότι όλος ο σύλλογος ήταν χάλια, έχω δει κατεστραμμένες ομάδες που μέσα τους υπάρχουν παίκτες που ΜΑΤΩΝΟΥΝ) όπως φυσικά και ο Φελίπε Μέλο που όσο και αν θαυμάζω τις ικανότητες του (στην Φιορεντίνα) αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω μπροστά μου, μετά από τις περσινές παπαριές που έκανε στους φιλάθλους.

Εν κατακλείδι, και για να μην σας κουράσω παραπάνω, παίκτες που έρχονται στην ομάδα μου και ΔΕΝ καταλαβαίνουν ΠΟΥ βρίσκονται εγώ προσωπικά ΔΕΝ τους θέλω… Υπήρχαν στο παρελθόν ποδοσφαιριστές πολύ χαμηλότερης αξίας, ποδοσφαιριστές του 5/10, που τους ΛΑΤΡΕΨΑ γιατί πολύ απλά έβγαζαν στο χορτάρι όλο το ποδοσφαιρικό τους είναι! Ο Diego δε με έπεισε ότι είναι ένας από αυτούς για αυτό αν η διοίκηση αποφασίσει να τον «στείλει» προσωπικά δεν θα χαλαστώ καθόλου. Αυτά από εμένα μάγκες, ελπίζω να μην κούρασα. Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις τόσο από εσάς Δημήτρη και Gobbo όσο και από όλα τα άλλα παιδιά. Κάτι τέτοιες κουβέντες μας δυναμώνουν πάρα πολύ, άσχετα που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι ΥΓΕΙΑ!

Καλό βράδυ σε όλους!

magica juve είπε...

εγω παλι δεν πιστευω οτι ο ντιεγκο ξεχασε την μπαλα που ηξερε(και στην βερντερ εδειξε οτι ηξερε πολυ)..μπορει να μην του κανει το ιταλικο πρωταθλημα αλλα περσυ ηταν ο μονος παιχτης που μπορουσε να κρατησει την μπαλα στα ποδια του,να κερδισει ενα φαουλ και προσφερει λιγο ποιοτητα στο κεντρο και στην επιθεση..μπορει να μην εκανε την διαφορα γιατι διπλα του ειχε ενα ματσο αδουλευτους ποδοσφαιριστες...σε οσα φετινα ματς τον εχω δει δειχνει να ειναι πολυ καλυτερα απο περσυ παρολο που δεν εχει διπλα του καποιον ποιοτικο παιχτη...πιστευω οτι με κρασιτς διπλα του και ακουιλανι πισω του θα προσφερει ακομα πιο πολυ και η ομαδα θα εχει αρκετη ποιοτητα...ο καπιτανο εχει δειξει τοσα χρονια οτι αγαπαει την ομαδα παρα πολυ αλλα οι περσινοι του πανηγυρισμοι σε καθε του γκολ(ολο το σοϊ του να δειχνει μπλουζιτσες με τα γκολ που εχει σημειωσει)μου εδειξε οτι πλεον παιζει για παρτυ του...

Krike The Best είπε...

Διαβαζω και παρακολουθω καθημερινα το blog ωστοσο δεν εχω σχολιασει μια και περιμενα να ολοκληρωθει το roster για να εχω πληρη αποψη.. αλλα δεν μπορω να βλεπω να βριζουμε την σημαια της Juve για καποιον Diego ο οποιος δεν εδειξε και κατι το φοβερο..
O Del Piero μιλαει παντα στο γηπεδο ενω καποιοι αλλοι μενουν στις δηλωσεις βλεπε(Diego,Melo κτλπ)και εγω δεν συμφωνω με την πωληση του Diego και ειδικα στα 20m€ αλλα δεν θα κατσω να κατηγορισω τον Del Piero οτι τον διωχνει απο την Juve ουτε θα τον αποκαλεσω καρκινομα της υπαρχει διοικηση υπαρχει τεχνικος διευθυντης υπαρχει προπονητης για να κατηγορισει καποιος...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μια διευκρίνιση για τον φίλο των 7:18 που σχολιάζοντας τη φράση ΜΟΥ "προαναγγέλοντας ταυτόχρονα τη χρησιμοποίηση του Del Piero από την αρχή" γράφει: "Γίγαντα τα κατάφερες".

Εξηγώντας τον αποκλεισμό των Diego, Trezeguet, o Del Neri είπε: "όχι, δεν κλήθηκαν γιατί είναι φυνερό ότι οι μεταγραφικές φήμες είναι αρκετά ενοχλητικές και είναι σωστό να είναι ήσυχοι και ήρεμοι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν". Και πρόσθεσε χαμογελώντας: "Κατ' αυτόν τον τρόπο σας έλυσα ένα πρόβλημα αφού είναι πια σαφές ότι αύριο παίζει ο Del Piero, μετά θα δούμε στην εξέλιξη του παιχνιδιού", λέει αστειευόμενος μιας και οι δημοσιογράφοι ξεκινάνε και τελειώνουν με την ερώτηση: o Del Piero θα αγωνιστεί;

Αυτά για να μη χρεώνουμε στον Del Neri την δική μου βιαστική απόδοση.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Νίκο από Θεσσαλονίκη, η παρατήρηση σου για την προσπάθεια να αποκτηθεί καθαρόαιμος επιθετικός βρίσκει ανταπόκριση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών. Ακούγονται:

-ο Pazzini για τον οποίο ο Del Neri αρκέστηκε να πει ότι του τηλεφώνησε πριν το χθεσινό ματς της Sampdoria "αλλά μόνο για να τον υποστηρίξω για το ματς Κυπέλλου και εκείνος έκανε το καθήκον του. Η samp ήταν άτυχη και λυπάμαι λόγω της τρυφερότητας που με συνδέει αξόμα με το σύλλογο"

-ο Benzema, αν η Real αποφασίσει να τον δώσει δανεικό.

-ο Asebayor που πρόσφατα έγινε κοιντικός αλλά φαίνεται πως θα μείνει στη City (εκτός αν γίνει κάτι με τον Marchisio)

-o Forlan αλλά είναι ακριβός.

"Φήμες που ως τις 31 Αυγούστου θα πάνε και θα έρχονται", όπως είπε και ο Del Neri.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μιας και έβαλα μερικά ονόματα, ας αντιγράψω από το TuttoJuve.com κα΄ποιους που ακούγονται για το αριστερό άκρο της άμυνας: Emiliano Insua, Benoit Tremoulinas αλλά και Fabio Coentrao.

Παναγιώτης είπε...

«Αλλα δεν μπορω να βλεπω να βριζουμε την σημαια της Juve για καποιον Diego ο οποιος δεν εδειξε και κατι το φοβερο.. O Del Piero μιλαει παντα στο γηπεδο ενω καποιοι αλλοι μενουν στις δηλωσεις βλεπε(Diego,Melo κτλπ)»…

Krike… respect! Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι respect. Στο μόνο που έχω αντίρρηση είναι η λέξη «βρίζουμε». Κανείς δεν έβρισε τον Αλέκο, απλά κάποια παιδιά εκφράσανε μία άποψη για το θέμα Diego. Συμφωνώ στο γεγονός ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ CAPITANO δίνει ότι έχει και δεν έχει στο γήπεδο. Και όσον αφορά την εποχή Καπέλο όλοι μας θυμόμαστε (ελπίζω) ότι αν και ερχόταν ΠΑΝΤΑ από τον πάγκο ο Αλέκος πέτυχε 16 τέρματα (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος στο νούμερο) τα οποία ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έχω ξαναπεί ότι το 1997 έγινα JUVENTUS λόγω αυτού του ανθρώπου και σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τώρα ήταν, είναι και θα είναι ο μοναδικός Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ.

* Δεν είμαι προσωπολάτρης γενικά αλλά η περίπτωση του Αλέκου εννοείται και εξαιρείται…

Un Gobbo ad Atene είπε...

17, Παναγιώτη. Και έμενε στον πάγκο για κάποιον Ibrahimovic (που ο Galliani λέει ότι θέλει να πάει στη Milan)

Παναγιώτης είπε...

Ibrahimovic ο οποίος σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια (βλέπε με Liverpool στο Τορίνο) έκανε κοκοκο... Ακόμα περνάνε μπροστά από τα μάτια μου τα δύο τετ α τετ τα οποία έστειλε στην... Γένουα! Δεν λέω ότι δεν είναι παικταράς αλλά εκτός αυτού είναι μέγιστος προδότης και η παρουσία του σε εμάς δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και όχι μόνο σε εμάς, Παναγιώτη

Ανώνυμος είπε...

18 σχολια ως τωρα!!!!!ΚΑΥΛΑ!!!!!!!
@-Θεμα Ντελπιερο,Ντιεγκο κτλπ:Δεν σεβομαι απλα τον ντελπιερο,δεν εκτιμω απλα τον ντελπιερο αλλα αυτο τον ανθρωπο ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.....αλλα.....δεν θα ναι παντα αυτο που ηταν ως καποια ηλικια!το προβλημα μου ειναι αυτο που λεει ο νικος!δηλαδη πρεπει να καταλαβει οτι δεν παιζει για την παρτυ του και ο ρολος του ειναι πολλαπλος δηλαδη να ειναι αυτος που κραταει τα αποδυτηρια ενωμενα,τραβαει τα αυτια των παιτκων και οχι της διοικησης γιατι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου και της προσοχης στην γιουβε!σιγουρα ειναι δυσκολο για την προσωπικοτητα και τον εγωισμο που εχει να καταλαβει οτι πλεον ΔΕΝ γινεται και ΔΕΝ πρεπει να χτιζεται η γιουβε πανω του!Εχω ξανατονισει οτι ενας πυρηνας παικτων (αυτοι που εμειναν στην β) πρεπει να τιμηθουν οσο ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης αλλος στην ιστορια μας!
Τον ντιεγκο και τον καθε ντιεγκο τον εχω χεσμενο!εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!απλως η τεραστια διαφορα ειναι οτι αν ο ντιεγκο ειχε την περσινη του παρουσια σε μια χρονια που η ομαδα πετουσε θα προτεινα να του δωσουν και μια κλωτσια(τροπος του λεγειν) καθως θα τον πουλουσαν!η περσινη ομαδα ομως ηταν ενα ματσο χαλια και ο ιδιος ενα κομματι αυτης της αρρωστης καταστασης!αρα δικαιουται το ιδιο αν οχι περισσοτερο μια δευτερη ευκαιρια σε μια χρονια που φαινεται να ξεκιναει σε σωστες βασεις!
Οσο για τον ζλαταν που αναφερθηκε.....ηταν ενα παικτης σκετη καυλα για τον τροπο παιχνιδιου του για μενα αλλα πανω απο ολα ενα τρισαθλιο ελεεινο μισθοφορικο σκουληκι.....οποτε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!
δημητρης θες