Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Συμφωνία για Quagliarella στη Juve!

Φήμες ότι έρχεται στο Τορίνο αύριο για ιατρικές εξετάσεις ώστε να παίξει με το Bari
Ταχύτατες οι κινήσεις του Marotta μετά το "όχι" του Di Natale και την παραχώρηση του Diego: συνάντηση με τον ατζέντη του Quagliarella και συμφωνία με τη διοίκηση της Napoli που -ενδεικτικό της κατάστασης- άφησε ξαφνικά τον παίχτη εκτός βασικής ενδεκάδας στη ρεβάνς με την Elfsborg που ξεκινά σε λίγο!
Μετά από συνεχείς ανταλλαγές φαξ, από ότι γράφεται το μόνο που λείπει είναι η υπογραφή του αφεντικού της Napoli, De Laurentis που είναι στη Ρώμη. Ο παίχτης συμφώνησε μέσω του ατζέντη του, Beppe Bozzo που μόλις βγήκε από τα γραφεία της Juventus δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa: "είμαι αισιόδοξος, πιστεύω ότι όλα θα λήξουν καλά". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμφωνήθηκε ο δανεισμός του διεθνούς επιθετικού έναντι 5 εκ. με καθορισμένη από τώρα την εξαγορά για του χρόνου στα 10 εκ.
Πιθανολογείτο να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Quagliarella ακόμα και αμέσως μετά τη λήξη των ματς για το Europa League (update) ωστόσο η Napoli έδωσε από τη Σουηδία όπου βρίσκεται τη σύνθεση της αποστολής για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τη Fiorentina και στο τέλο της λίστας υπάρχει το όνομα του Quagliarella.

Ο Quagliarella δικαιολόγησε την επιλογή του

μιλώντας στους φιλάθλους της Νάπολη μετά το ματς


(Update 2) Μετά το ματς-πρόκριση της Napoli στη Σουηδία, ο Quagliarella μίλησε με τους εξοργισμένους φιλάθλους που έβριζαν τον De Laurentis και ουσιαστικά τους επιβεβαιώσε ότι έρχεται στη Juventus: "τα πράγματα γίνονται με τρεις, δεν είναι προδοσία, η λογική μερικές φορές μπαίνει πάνω από την καρδιά", είπε ο καταγόμενος από τη Νάπολη Quaglairella. Την ίδια ώρα, από σεβασμό στο παιχνίδι της Napoli όπως είπε, ο ατζέντης του παίχτη επιβεβαίωνε την διαπραγμάτευση λέγοντας ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να λυθούν και τονίζοντας πως στα γραφεία της Juventus βρέθηκε κατ' αρχήν για έναν άλλο πελάτη του, τον Fabio Grosso.
Ωστόσο, νυχτερινές διαρροές έλεγαν ότι υπάρχει επιτάχυνση και ότι ο Quagliarella θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στο Τορίνο αύριο το πρωί καθώς η Juventus βιάζεται να τον θέσει στην διάθεση του Del Neri ήδη για το ματς της Κυριακής με το Bari αφού ο τραυματισμός του Amauri στο ματς με τη Sturm Graz αφήνει την ομάφα χωρίς επίθεση, με εξαίρεησ τον Del Piero: ο Iaquinta δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Trezeguet φεύγει...
Η συμφωνία φαίνεται να κλίνει στα 4-4,5 εκ. για το δανεισμό και 12 εκ. εξαγορά του χρόνου σε υτεις ετήσεις δόσεις...

Πηγές: Tuttosport, Ansa, Gazzetta dello Sport, http://quaglia1983.altervista.org/ (φωτογραφία), sscnapoli.it, Corriere dello Sport

7 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τον προτιμώ 100% από τον Di Natale... Μακάρι να έρθει στην ομάδα τον θεωρώ πολύ "αληταρά" ποδοσφαιριστή, από αυτούς που χρειαζόμαστε. Τσαμπουκάς, φοβερό σουτ και τεχνική και έχει (θεωρώ) ως ένα βαθμό την κατάλληλη εμπειρία για να ανταπεξέλθει.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ναι, και εγλω νομίω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μια χαρά.

Στη Σουηδία ο Cavani, που πριν χρόνια, τότε που επιστρέφαμε από τη Β, ήταν στο στόχαστρο της Juventus αλλά τον άφησαν να πάει στην Palermo (...), έβαλε δυο γκολ στο πρώτο 45λεπτο οπότε οι tifosi partenopei δεν θα ξεσηκωθούν...

Ανώνυμος είπε...

Σε σχεση με ιακουιντα μερα με την νυχτα!πολυ καλυτερος!οσον αφορα τους τιφοζι παρτενοπει ΜΑΚΑΡΙ να ξεσηκωθουν!θα ναι μια επιβεβαιωση οτι παιρνουμε εναν καλο και χρησιμο παικτη τους και οχι καποιον που ειτε φυγει ειτε μεινει ενα και το αυτο για αυτους!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ξεσηκώθηκαν ήδη από τη Σουηδία και τα έβαλαν με τον De Laurentis -αρκεί να μην τον πείσουν, Δημήτρη!

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι που ξεσηκωθηκαν!!!!
Να τον παρουμε τωρα!!!!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Χαλαρά! Δεν προλαβαίνω τις δηλώσεις με το ρυθμό που σχολιάζεις!

cloudsinthemirror είπε...

Έλα Alexxx!
Εσύ θα μας αφήσεις μόνο όταν θα ξέρει η καρδιά σου πως είμαστε πάλι η μεγάλη ομάδα...

Κι ίσως κάποτε να δούμε ένα "stadio Alessandro Del Piero"