Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Bari-Juventus 1-0 Κακή αρχή με πολλούς νέους

Με ήττα ξεκίνησε Qτο πρωτάθλημα η Juventus παίζοντας αναγκαστικά με παίχτες που δεν είχαν ξαναβρεθεί μαζί στο γήπεδο... Την ευχή να είναι η τελευταία έκανε ο Del Piero ενώ ο πρέοδρος Andrea Agnelli σημείωσε: γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί χρόνος για να αφομοιωθούν τα συστήματα.

Μια σωτήρια απόκρουση από το Srorari, ένα λάθος του Marchisio και 0-1, μια ευκαιρία του F.Melo και άλλη μια στις καθυστερήσεις από τον Chiellini...

Από την πρεμιέρα του 1982 (1-0 stη Γένοβα από τη Sampdoria και 2η θέση τελικά) είχε να χάσει η Juventus -υπάρχει και η πρεμιέρα του 1974/75, χρονιά που κέρδισε το scudetto... Τότε το παιχνίδι είχε γίνει στη Bologna και οι bianconeri έχασαν 2-1 με τον Amastasi να ισοφαρίζει προσωρινά και τον Cuccureddu να χάνει πέανλτυ και την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στη Juve...
Φέτος, παίζοντας χωρίς τον τραυματία Amauri και χωρίς τον Iaquinta που δεν είναι ακόμα έτοιμος και με ένα Krasic και ένα Quagliarella που δεν είχαν προλάβει ούτε καν να γνωριστούν με τους συμπαίκτες τους, η Juve έχασε από ένα Bari που έπαιζε από μνήμης, στηριγμένο στους περυσινούς αυτοματισμούς... Για την ιστορία: λόγω τραυματισμού του Martinez, η Juve έπαιξε το τελευταίο 10λεπτο με δέκα παίχτες...

BARI-JUVENTUS 1-0
Tέρματα: 43' Donati
Κίτρινες κάρτες: 92' Belmonte (B) - 45’ Marchisio, 88' Bonucci (J)
Διαιτητής: Luca Banti (Livorno). Επόπτες: Maurizio Viazzi (Imperia), Maurizio Liberti (Genova). Τέταρτος διαιτητής: Carmine Russo (Nola).

BARI: Gillet, Belmonte, Andrea Masiello, Rossi, Salvatore Masiello, Alvarez (46' Pulzetti), Gazzi (16' Donati), Almiron, Ghezzal, Barreto (76' Castillo), Kutuzov. Αναπληρωματικοί: Padelli, Raggi, Parisi, Rivas.
Προπονητής: Ventura.
JUVENTUS: Storari, Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Krasic (46' Martinez), Felipe Melo (63' Sissoko), Marchisio, Pepe (58' Lanzafame), Del Piero, Quagliarella. Αναπληρωματικοί: Manninger, Grygera, Legrottaglie, Ferrero.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
Andrea Agnelli: εμπιστοσύνη σε Marotta, Del Neri


"Απόψε είχαμε στο γήπεδο τα 6/11 καινούργια και επομένως είναι σαφές ότι το αμάγαλμα θα βρεθεί με λίγο χρόνο. Είμαστε στο 5ο επίσημο παιχνίδι αλλά παρ' όλα αυτά δυο από τους παίχτες (σ.σ. Krasic, Quagliarella) είχαν φτάσει 2 και 3 μέρες πριν. Έχουμε συναίσθηση των μέσων που έχουμε στην διάθεσή μας, είμαστε και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανε ως τώρα ο Marotta και από τη δουλειά που έκανε ο Del Neri" δήλωσε μετά το ματς ο πρόεδρος Andrea Agnelli.
Τραυματίας ο Martinez, ένα μήνα εκτός
Εκτός για ένα 10ήμερο και ο Marchisio...


Ακριβά στοίχισε η αντικατάσταση του Krasic από τον Martimez: ο Ουρουγουανός έφερε τραύμα εξάρθρωση στο γόνατο και μετά τη μαγνητική ανακοινώθηκε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να επανέλθει.
Αλλά και ο Marchisio βγήκε τραυματίας από το San Nicola: πήγε στην Εθνική, όπου τον κάλεσε ο Prandelli, τον εξέτασε και ο γιατρός της Εθνικής και γνωμάτευσε ένα δεκαήμερο εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω προβλήματος στο δικέφαλο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το περσινό δράμα συνεχίζετε...

John.The.Terrible