Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια

Διαιτητής ο Έλληνας Georgios Daloukas
Διαιτητής για το αυριανό ματς με τη Shamrock Rovers στο Braglia της Modena (όπου έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια) ορίστηκε ο 32χρονος Έλληνας Georgios Daloukas που έχει διευθυύνει ως τώρα μόλις ένα διεθνές παιχνίδι (Birkirkara-Slaven Belupo στον πρώτο προκριματικό γύρο). Επόπτες οι Dimitrios Saraidaris και Leonidas Vasileiadis, τέτεαρτος διαιτητης ο Dimitrios Kalopoulos.

Del Neri: καμία χαλαρότητα

(Update) Την προσοχή της ομάδας στην αυριανή ρεβάνς με τους Ιρλανδούς, ζήτησε ο Del Neri επισημαίνοντας ότι "απαγορεύεται η χαλαρότητα: είναι εχθρός του ποδοσφαίρου", είπε προειδοποιώντας τους παίχτες του ότι "θα τον εξόργιζε μια πτώση της έντασης. Αλλά δεν πιστεύω ότι τα παιδιά μου θα έχουν μια τέτοια στάση γιατί γνωρίζουν ότι είναι ζωτικό να κάνουν το καλύτερο". Ο Del Neri σημείωσε ότι δεν είναι στις συνήθειές του να αλλάζει την ομάδα, ειδικά τώρα που τα παιχνίδια είναι κάθε βδομάδα, και τόνισε ότι θέλει να κάνει την ομάδα που αγωνίστηκε στην Ιρλανδία να νιώσει ασφαλής "γνωρίζοντας ότι πίσω της έχει σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να δώσουν τη συνεισφορά τους. Όποιος δεν παίζει δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, είναι φυσικό αλλά εγώ δεν αποκλείω κανέναν. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι απέναντί τους υπάρχει ο μέγιστος σεβασμός και η μέγιστη προσοχή από πλευράς προπονητή", πρόσθεσε.
Στο βαθμό που ο Del Neri επιβεβαιώσει τη σύνθεση που έπαιξε στο 0-2 του Δουβλίνου, θα ξαναβλέπαμε τον Diego ως δεύτερο επιθετικό: "μου αρέσει σε εκείνη τη θέση. Νομίζω ότι στην Ιρλανδία δημιούργησε ευκαιρίες, βγάζοντας μια εξαιρετική άσιστ για τον Amauri και φτάνοντας στην ολοκλήρωση. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει ως εξτρέμ ή κεντρικός μέσος αλλά ως δεύτερος επιθετικός ναι, επομένως πρέπει αν συνηθίσουμε να τον βλέπουμε στη νέα του βέρσιον. Εγώ δεν έχω την πρόθεση να παίξω με δυο επιθετικούς και έναν μεσοεπιθετικό πίσω τους, επομένως και στο πρωτάθλημα θα κατεβάζω έναν κεντρικό επιθετικό, Amauri ή Trezeguet και οι άλλοι θα δρουν στο πλευρό τους. Ο Iaquinta; Μπορεί να κάνει τον δεύτερο επιθετικό", συμπλήρωσε ο mister.
(Update 2) Με ένα οικογενειακό διπλό 9 εναντίον 9 ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο Braglia με Amauri και Diego να σκοράρουν και να εμφανίζονται σε καλή κατάσταση όπως και οι Del Piero, Pasquato και Pepe.
Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που έρχεται (το πρόγραμμα εδώ), ο Del Neri εξακολούθησε να μιλά συγκρατημένα: "πιστεύω ότι inter, Milan, Roma παλεύουν για το scudetto και από την ομάδα μου περιμένω μεγάλη δουλειά για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν θα είμαστε συμπαγείς και θα έχουμε το σωστό παιχνιδι, η εξίσωση θα πρέπει να είναι καλό παιχνίδι ίσον καλά αποτελέσματα".
Τέλος, αναφερόμενος στις μεταγραφές, ο Del Neri επανέλαβε πως "η Juventus αν μπορεί να βελτιωθεί έχει το καθήκον να το κάνει, αλλά βλέποντας ότι η ποιότητα της ομάδας είναι ήδη υψηλή, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Πρέπει να ξαναβρούμε τον Iaquinta, έχουμε ακόμα τον Felipe Melo έξω... Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ".

Γρήγορο γκολ θέλει ο O'Neil...

(Update 3) Στη δική του συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Shamrock Rovers εμφανίστηκε διατεθειμένος να αλλάξει πολλά σε σχέση με το πρώτο ματς κυνηγώντας το όνειρο της... πρόκρισης. "Αν βάλουμε ένα γκολ νωρίς...", είπε δείχνοντας, όπως και ο τερματοφύλακάς του, ότι σκοπεύουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: