Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Φεύγουν Trezeguet, Diego, έρχεται Di Natale (;) Η Manchester City θέλει τον Marchisio!

Μεταγραφολογικός πυρετός: υπ' ατμόν Trezegol για Ισπανία και Diego για Wolfsburg. Ο Di Natale λέει πως δεν ξέρει τίποτε αλλά ο ατζέντης του είναι καθ' οδόν για το Τορίνο... Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Capdevila. Διαψεύδει η Juventus για τον Marchisio. Ολοκληρώθηκαν θετικά οι εξετάσεις του Αquilani που υπογράφει αύριο
Η απουσία του Trezeguet από τη Villar Perosa (όπου είναι σε εξέλιξη το κλασικό φιλικό που κλίνει την προετοιμασία, Juve A-Juve B), ανεπισήμως λόγω ενός ελαφρού μυϊκού προβλήματος, τροφοδότησε τη φημολογία ότι επίκειται η αποδοχή της πρόταση της ισπανικής Hercules που φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει ολόκληρο το βαρύ μισθό του Trezegol (4,5 εκ.) προσφέροντας στο Γάλλο την ευκαιρία να μεταφέρει τη σύζυγό του στη γενέτειρά της. (update 2) Την είδηση επιβεβαίωσε στο TuttoJuve.com ο Antonio Caliendo, ατζέντης του Trezeguet, που είπε ότι υπάρχουν και άλλες προσφορές (Aston Villa, Liverpool), αναγνώρισε ότι η ισπανική είναι η πιο θελκτική και τόνισε ότι μέσα σε 24 ώρες η υπόθεση θα έχει λυθεί παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Trezeguet φεύγει.
Την ίδια ώρα, μια άλλη εντυπωσιακή είδηση κυκλοφορεί στα αθλητικά sites: η Wolfsburg έκανε την επανεμφάνισή της ανεβάζοντας την προσφορά της για τον Diego -η Juventus φέρεται να ζητά 18-20 εκ. για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο για τον οποίο ο Marotta τις προάλλες είχε ξαναφήσει ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να δοθεί...
Την ίδια ώρα, και ενώ ο Diego έγραφε το 2-0 κατά της Primavera στη Villar Perosa, το site του Tuttsport υποστήριζε ότι η Juventus έχει σχεδόν κλίσει τον Antonio Di Natale, περυσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 29 γκολ έναντι ποσού 6-7 εκ. που θα πάνε στα ταμεία της Udinese. Η ενδεχόμενο μεταγραφή Di Natale θεωρείται ένα επιπλέον δείγμα ότι αποχωρεί ο Diego. (update) O Bruno Carpeggiani, ατζέντης του Di Natale είπε στο TMW ότι μέσα στο επόμενο τρίωρο "θα γνωρίζουμε την αλήθεια" και παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια "ταχύτατη διαπραγμάτευση" και ότι η τιμή είναι "πάνω κάτω" τα 7 εκ. που ακούστηκαν. (update 3) Ο Marotta φέρεται να έχει ήδη κλείσει τη συμφωνία με την Udinese για 6,5 εκ. και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα επισημοποιήσει την απόκτηση του Toto Di Natale μετά την παραχώρηση των Trezeguet, Diego.
Di Natale: δεν ξέρω τίποτα
αλλά ο ατζέντης του ταξιδεύει στο Τορίνο...


(Update 5)
Ωστόσο, το βράδυ, και ενώ ο πρόεδρος της Udinese είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της Juventus, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας, ο ίδιος ο Di Natale είπε: "εγώ δεν ξέρω τίποτα. Θέλω να μείνω στο Udine όπου βρίσκομαι καλά και θέλω να τερματίσω την καριέρα μου. Είμαι εδώ, εδώ και εφτά χρόνια και εδώ θέλω να μείνω. Δεν ξέρω τίποτε για μεταγραφικές κινήσεις", είπε απευθυνόμενος στο πλήθος. Μετά απ' αυτό, ο ιδιοκτήτης της Udinese, Gianpaolo Pozzo που εφέρετο να έχει συμφωνήσει με τη Juventus, ισχυρίστηκε πως δεν θα είχε γίνει η εοπρταστική εκδήλωση αν υπήρχε θέμα παραχώρησης του capitano της Udinese και θύμισε ότι και πέρυσι υπήρξαν ομάδες που ήθελαν τον Di Natale αλλά εκείνος είπε "όχι"... (update 6) Ωστόσο, οι δηλώσεις του Di Natale, υποχρεωτικές με δεδομένο ότι γινόταν μπροστά στους φιλάθλους κατά την παρουσίαση της ομάδας, δεν απέτρεψαν τον ατζέντη του να βρίσκεται καθ' οδόν προς το Τορίνο όπου αύριο θα συζητήσει την πρόταση της Juventus...
Όσον αφορά στον Aquilani, οι ιατρικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με θετικά αποτελέσματα και η υπογραφή φαίνεται ότι θα φτάσει αύριο.
Ο Mancini θέλει τον Marchisio. Ο ατζέντης
του: αν δεν τον πουλήσει η Juve, θα μείνει...

(Update 4) Η Manchester City του Mancini, μετά την απόκτηση του Balotelli θέλει να πάρει και τον Marchisio και, σύμφωνα με το site της Tuttosport ετοιμάζει μεγάλη προσφορά που, σε συνδυασμό και με την έλευση του Aquilani, μπορεί να οδηγήσει τη Juventus στην παραχώρηση του διεθνούς μέσου. "Ο Claudio έχει ένα συμβόλαιο με τη Juventus ως το 2014", σχολίασε ο Claudio Pallavicino, ατζέντης του Marchisio και πρόσθεσε: "μακριά από το Τορίνο; Παρεκτός και τον πουλήσει η Juventus, αυτός θα μείνει. Παραμένει στις θέσεις του, αλλά δεν υπάρχουν νεότερα για την ανανέωση του συμβολαίου του", συμπλήρωσε. Όντως, έχει γίνει ήδη συνάντηση με τον Marotta για να αυξηθεί ο μισθός του παίχτη στο επίπεδο των άλλων συμπαικτών του στην Εθνική αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία.
Το Tuttosport αναφέρει πως η Juventus θα μπορούσε να πει το "ναι" στην παραχώρηση του παίχτη μπροστά σε μια μεγάλη προσφορά "ειδικά αν Mancini & co. ήσαν διατεθειμένοι να βάλουν στην υπόθεση και τον Emmanuel Adebayor. To σίγουρο είναι ότι αν ο Claudio αφήσει τη Juventus δεν θα πάει στην Inter και κυρίως δεν θα ενισχύσει μια απευθείας ανταγωνίστρια με έναν παίχτη μεγάλης αξίας", καταλήγει το άρθρο του Tuttosport.
(Update 25/8, 2) Πάντως από το περιβάλλον της Juventus διέψευσαν τα περί Manchester City-Marchisio.
Demichellis, Kyrgiakos, Barzagli, Bocchetti για την άμυνα

Καθώς η Juventus βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, πληθαίνουν τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας: ακούστηκε ο Kyrgiakos (φέρεται να τον πορόσφερε δανεικό η Liverpool) αλλά και ο κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου (και επομένως κοινοτικός) Demichelis ο ατζέντης του οποίου παραδέχθηκε ότι "υπάρχει ενδιαφέρον της Juventus, της Sevilla, της Chelsea και της Fenerbahce. Είναι δύσκολο να πούμε τώρα αν ο Demichelis θα μείνει στη Bayern ή θα αλλάξει ομάδα, υπάρχει ένα 50% πιθανότητες να μείνει και ένα 50% να φύγει". Ακούγεται όμως και το όνομα του Barzagli (βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβοαλίου του με τη Wolfsburg) και ο Bocchetti της Genoa που θα μπορούσε να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση για την οποία ακούγονται ακόμα οι Clichy, Bale και Coentrao. Οι καλά πληροφορημένοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι το θέμα της άμυνας θα λυθεί το τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου.

Για την άμυνα ο Capdevila
Eκ νέου ενδιαφέρον για Burdisso


(Update 25/8) Mε τα χρήματα από την παραχώρηση του Diego, ο Marotta στοχεύει στην απόκτηση του Capdevilla, Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Ισπανία, προκειμένου να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Η Juventus έπιασε επαφή με τη Villareal και προσφέρει 10 εκ. για τον 32χρονο αμυντικό.
(Update 25/8, 2) Άλλα δημοσιεύματα φέρουν τη Juventus έτοιμη να παρέμβει στην διαπραγμάτευση της Roma με την Inter για τον Burdisso για να πάρει τον διεθνή Αργεντίνο από τους nerazzurri έναντι 7 εκ.

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport, TMW, TuttoJuve.com, La Stampa

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kratame Diego k pernoume Di Natale pou einai aristeropodaros.. k mporei na peksi k aristera.. As fygei o Trez eyxaristoume polu alla den eimai k filanthrwpiko idruma.. Bochetti gia amyna .. italos , mikros k aristeropodaros..
Nikos Thessaloniki

magica juve είπε...

to megalitero mas lathos an dosoume ton diego..apo ta mats pou exo dei fetos einai o monos apo to kentro kai mprosta pou mporei na prosferei poiotita..

Ανώνυμος είπε...

Αν δωσουν τον ντιεγκο ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαια!!!!!δινουν τον 25 χρονο και μακραν πιο ταλαντουχο ποδοσφαιριστη για ενα μετριοκαλο παικτη σειρας!
αληθεια αν φυγει ο ντιεγκο θα ναι αποφαση διοικησης,ντελνερι,μαροτα η καποιου ποδοσφαιριστη?
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Υποψιάζομαι ποιον (παίχτη) εννοείς, Δημήτρη αλλά δεν νομίζω. Πιστεύω ότι παίζει ρόλος η οικονομική παράμετρος (τα οικονομικά ήταν στο κόκκινο στον τελευταίο ισολογισμό) σε συνδυασμό με το ότι ο Diego δεν έπεισε ότι διαθέτει την προσωπικότητα που θα του επιτρέψει να πάρει από το χέρι την ομάδα. Οπότε, τα 25 εκ. γι' αυτόν ήταν υπερβολικά πολλά. Τα 18-20 που σκοπεύει να εισπράξει ο σύλλογος, θα είναι μια ανάσα.

Υ.Γ.Προσωπικά, συμμερίζομαι πλήρως αυτή τη λογική όσον αφορά στον Diego. Ξέρει μπάλα αλλά δεν κατάφερε, θεωρώ, να δείξει ότι μπορεί να γίνει ηγέτης της Juventus.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, θα δούμε εάν θα φύγει ή όχι ο Ντιέγκο. Αυτό που θα ήθελα ειλικρινά να μάθω, είναι πoιος είναι αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φωστήρας, για να μην πω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μ******, που διαδίδει φήμες για Κυργιάκο!!!

Έλληνας μάνατζερ; Ξένος Μάνατζερ;
Ο ίδιος; Ποιος;

_Elvis

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα ιταλικά sites, Elvis, εμφανίζουν τον Diego μισό βήμα από τη Wolfsburg. Όσο για τον Κυργιάκο, η είδηση κυκλοφόρησε από τη Liverpool που ήθελε να τον ξεφορτωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Γνωμη μου....
Αν τα οικονομικα ειναι στο κοκκινο ποιος ο λογος να παρουν κρασιτς?υπαρχει πεπε,μαρτινεζ,λανζαφαμε και ο μαρκισιο που μπορει να παιξει εκει!
Ο ντιεγκο αξιζει με το παραπανω την δευτερη ευκαιρια!δηλαδη μπορει να χει θεση στο ροστερ μας και μαλιστα προοριζεται για βασικος ο αστον κατσερ και δεν εχει ο ντιεγκο?
Αν γινει αυτη η κινηση ειναι το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να γινει!!!
Υ.Γ ΜΑΚΑΡΙ πραγματικα ΜΑΚΑΡΙ να ειναι αποφαση διοικησης και προπονητη!επισης ΜΑΚΑΡΙ να μην γινει ο παικτης που εννοω ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ αυτου του συλλογου επειδη νιωθει οτι το τσιφλικι δεν ειναι πια δικο του!
Υ.Γ2 Φετος απο την προετοιμασια και την παρουσια του δειχνει αλλος ανθρωπος ο ντιεγκο!ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ.....
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όταν οι μάνατζερ κοιτάνε τους λογαριασμο΄ςυ, Δημήτρη, κοιτάνε και τι μισθό έχει κάποιος και πόσο μπορεί να πουληθεί (τώρα γιατί αύριο μπορεί να μην πουλιέται) και βγάζουν το άθροισμα.

Λατά τα άλλα, ο καθένας μας έχιε τη γνώμη του. Και όχι μόνον εμείς. Στο Tuttosport, το 73% (επί 4800 φιλάθλων) τάσσεται κατά της παραχώρησης του Diego.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η Sampdoria, που δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και με το 3-1 πήγε στην παράταση, δέχθηκε και 2ο γκολ από τη Werder και πάει για αποκλεισμό. Αυτό μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τον Pazzini που σήμερα έβαλε δυο πολύ ωραία γκολ (προσωπικά μου αρέσει).

Ανώνυμος είπε...

Και κατι τελευταιο και οχι τοσο σημαντικο:η βολφσμπουργκ ηταν αυτη που επι ενα μηνα μας εβγαλε το λαδι στις διαπραγματευσεις για τζεκο ζητωντας 35(!!!!!)!και εμεις σαν χαφτες θα κανουμε και λιτανειες για 20!!!!ποσο πολυ κριμα για την αλλοτε κραταια γιουβε να της πουλαει τρελα μια καποια βολφσμπουργκ και να προσπαθουν να το περασουν αργοτερα οι διοικουντες σαν επιτυχια....
δημητρης θες