Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Σάββατο βράδυ το Milan-Juventus

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:45 ώρα Ελλάδας, αντί για το απόγευμα της Κυριακής, θα διεξαχθεί τελικά το Milan-Juventus όπως και το Lazio-Udinese. Την απόφαση πήρε το Εθνικό Παρατηρητήριο για τις Αθλητικές Εκδηλώσεις του υπουργείου Εσωτερικών με το σκεπτικό ότι έτσι θα μπορέσουν να εφαρμοστούν καλύτερα τα μέτρα τάξης για τους πανηγυρισμούς που θα γίνουν στο Μιλάνο ή τη Ρώμη για το scudetto...
Μάλιστα, μετά τις φασαρίες της Κυριακής, η Επιτροπή Ανάλυσης για την ασφάλεια στις αθλητικές εκδηλώσεις (Casms) απαγόρευσε την πώληση εισιτηρίων στους κατοίκους του Piemonte και την πώληση μόνο ενός εισιτηρίου ανά άτομο για τον τομέα τωβν φιλοξενούμενων.

Χωρίς τιμωρημένους η Juve,
θα λείψει ο Flamini από τη Milan


Στο "Meazza" η Juventus θα εμφανιστεί με πλήρη ομάδα (πλην τραυματιών, φυσικά) αφού δεν έχει τιμωρημένους -από τη Milan θα απουσιάσει ο Flamini που είχε αποβληθεί την Κυριακή στη Genoa.

Πηγές: La Stampa, Juventus.com, Lega Calcio

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια 11.30 η ωρα θα χει τελειωσει το φετινο μαρτυριο ωστε μετα να παμε να πνιξουμε το πονο μας με καμια μπυρα!!!περιμενω με ανυπομονησια την τελευταια συνεντευξη τζακερονι!θα χει σιγουρα πολλες ατακες που θα με κανουν να γελασω!
δημητρης θες

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλμπέρτο δήλωσε ότι για όσα παιχνίδια μένουν, πάμε για το απόλυτο. Ένα στα ένα!

Σοβαρά τώρα, παιχνίδι χωρίς σημασία είναι, χάσουμε-κερδίσουμε το ίδιο θα είναι.

_Elvis

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, Elvis: η ιστορία μας τα γράφει όλα και δεν ξεχωρίζει. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του campionato και με τις περισσότερες στις αναμετρήσεις με κάθε μια ομάδα, οφείλουμε να μην αφήνουμε κανένα παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Gobbo αυτα να τα πει ο τραγικος τζεκερονι στους τραγικους παικτες του!μακαρι να μας ακουγε εστω και ενας απο αυτους σε αυτα που λεμε εδω!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Φυσικά έχεις δίκαιο, Δημήτρη!