Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Όνειρα απατηλά...

Ενώ η Juventus διαμηνύει στο Benitez ότι θα τον περιμένει ως τη Δευτέρα, όταν θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο (έχοντας έτοιμο τον Marotta για γενικό διευθυντή και με τους Prandelli, Spalletti, αλλά και Capello, Allegri να ακούγονται για τον πάγκο όπου η "Stampa" σημειώνει ότι το outsider θα μπορούσε να είναι ο... Lippi [1]), στις εφημερίδες γράφονται όνειρα τρελλά...
Το σημερινό "Tuttosport", αφού καταγράφει... Bacary Sagna ή Gregory van der Wiel ή Aleksandar Kolarov ή Royston Drenthe συν Kjaer και Douglas για την άμυνα, αφού βλέπει ...Ric­cardo Montolivo ή Gaetano D’Agostino ή Cristian Le­desma για τη θέση του επιτελικού μέσου και... Arjen Robben και Robin van Persie στα άκρα, παίζεςι και το πιο τρελό σενάριο απ' όλα: την επιστροφή του Ibrahimovic που τα σπάει, λέει, με τη Barca η οποία πάει να πάρει τον David Villa.

...και ο Raiola τα τροφοδοτεί...

(Update 9/5) O Mino Raiola, ατζέντης του Ibra, έσπευσε στο "Tuttosport" να τροφοδοτήσει τη φημολογία, παρ' ότι φρόντισε να πει ότι ο Σουηδός είναι καλά στη Βαρκελώνη και θα μείνει για πολύ εκεί: "είναι φυσιολογικό ο νέος πρόεδρος της Juventus να σκέφτεται μια σπουδαία μεταγραφή για να δώσει ώθηση στο σύλλογο και ο Zlatan είναι ένας από τους δυνατότερους παίχτες στον κόσμο. Για μένα στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εδύνατον. Ίσα ίσα, μου αρέσει αρκετά να μετατρέπω σε εφικτό αυτό που δείχνει ανέφικτο. Στο παρελθόν μερικές φορές τα κατάφερα"...

[1] Νεότερο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, εμφανίζει ως εφιάλτη bianconero την πιθανότητα ανάμεσα στη Juventus και το Benitez να μπήκε η Inter για να καλύψει το κενό ενδεχόμενης αναχώρησης του Mourinho -σε αυτή την περίπτωση, ο Ισπανός θα προτιμούσε τπυς nerazzurri... Άλλα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ισχυρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της Juventus έχει θέσει πλέον ο Luigi Del Neri, προπονητής της Sampdoria, ο τεχνικός που (και με την Atalanta) νίκησε το Mourinho.

Πηγές: Tuttosport, La Stampa

4 σχόλια:

magica juve είπε...

1ον χαιρομαι που κοιτανε να παρουν αμυντικους..2ον η γνωμη μου μακρυα απο σπαλετι..3ον προτιμω van Persie απο Robben..παιχταρας ο ρομπεν αλλα γυαλινος..και τελος μακρυα απο Ibrahimovic..οι τελευταιες εξελιξεις εδειξαν οτι εκτος απο προδοτης ειναι και αδελφη..

Ανώνυμος είπε...

Υπευθυνη δημοσιογραφια απο τους ιταλους ΑΡΔ!
ΔΗΜΗΤΡΗς ΘΕΣ

Παναγιώτης είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο τον Δημήτρη. Οι Ιταλοί γράφουνε πάλι ότι ναναι για να γεμίζουν σελίδες. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι με Prandelli και Capello προσωπικά. Τέλος, και μόνο που η εφημερίδα γράφει για τον Ίμπρα είναι κατακριτέα για μένα. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ να περάσει τα σύνορα του Τορίνο. Έλεος δηλαδή, για πόσο χαζούς μας νομίζουν... Άντε να δούμε τι θα γίνει, αργούμε στο θέμα προπονητή και δε με αρέσει καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Del neri???????
Ποια ομαδα υποστηριζω τελικα?μηπως εχω γινει οπαδος της κιεβο η της τζενοα?Αν οχι γιατι κατακρεουργειτε ρε αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι το κυρος της σπουδαιοτερης ομαδας του πλανητη ετσι ρε!!!!!!!!!!
δημητρης θες