Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Allievi και Giovanissimi στα τελικά

Τα κατάφεραν: Allievi και Giovanissimi προκρίθηκαν και τώρα αναμένουν την κλήρωση, μεσοβδόμαδα, για να μάθουν τους αντιπάλους τους στα τελικά των αντίστοιχων πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν μεταξύ 12 και 17 Ιουνίου.
Οι Allievi Nazionali του mister Guidoni, έχοντας κερδίσει 3-1 το πρώτο ματς, προκρίθηκαν με ένα 0-0 στη Βερόνα με την τοπική Chievo -είχαν όμως ένα δοκάρι και τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ.
Allievi: Αποκλείστηκε η Milan
Στην οκτάδα Padova, Inter, Cittadella,

Siena, Roma, Fiorentina, Reggina


Στην οκτάδα προκρίθηκαν: η Padova (πήρε την πρόκριση με 2-2 μέσα στο Torino, μετά το 0-0 στην έδρα της), η Inter (1-1 με τη Vicenza, προκρίθηκε χάρη στο 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς), η Cittadella (έφερε 1-1 στο Μιλάνο και απέκλεισε τη Milan την οποία είχε κερδίσει 2-1 στην έδρα της), η Siena (μετά το 1-0 εντός έδρας, έφερε 0-0 στο Bari και προκρίθηκε), η Roma (νίκησε 5-1 το Palermo με το οποίο είχε έρθει ισόπαλη, 1-1, στη Σικελία), η Fiorentina (1-0 τη Lecce την οποία είχε νικήσει 2-1 και στην Puglia) και η Reggina (νίκησε 1-0 την Empoli με την οποία είχε φέρει 1-1 στο πρώτο ματς).
Με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 εκτός έδρας, πριν μια βδομάδα) προκρίθηκαν οι Giovanissimi Nazionali του mister Maggiora: το μοναδικό γκολ, στο 65', από τον Galiera.
Στα άλλα ματς: η Empoli νίκησε 3-0 την Atalanta και ανατρέποντας το 0-2 του πρώτου ματς προκρίθηκε. Η Milan, που είχε νικήσει 3-1 εκτός έδρας το πρώτο ματς, κέρδισε 2-0 το Bari και προκρίθηκε. H Fiorentina, που πριν μια βδομάδα είχε νικήσει τους πρωταθλητές της Inter με 1-0 στο Μιλάνο, έχασε με το ίδιο σκορ στο γήπεδό της και αποκλείστηκε στα πέναλτυ... Η Reggina νίκησε 3-1 τη Siena και προκρίθηκε (1-1 το πρώτο ματς).
Επιστρέφει ο Chiarenza; Ο Baroni αντί του Bruni;

Το "Tuttosport" υποστηρίζει -επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε- ότι άλλαξε ήδη ο προπονητής της Primavera και ότι στη θέση του Luciano Bruni ανέλαβε ο Marco Baroni, προπονητής της Primavera της Siena -φέρεται να έχει ήδη υπογράψει. Σύμφωνα με τον "Tuttosport", στο Νεανικό Τομέα θα επανέλθει ο Vicenzo Chiarenza που με την Primavera κέρδισε τα πάντα, ανέδειξε παίχτες σαν τον Marchisio (που έχει γίνει βασικός παίχτης στα σχέδια του Lippi) και τους Giovinco, De Ceglie και απομακρύνθηκε από τον Blanc όταν ζήτησε να αναλάβει το σύνολο των Νέων και καθώς θεωρήθηκε άνθρωπος του προηγούμενου καθεστώτος...

Juventus.com, zonacalcio.it, Ju29ro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: