Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Εντάξει, στόχος είναι το CL αλλά όχι να αυτοκτονούμε κιόλας


7 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πρώτη ήττα του Conte (στο πρωτάθλημα, μιας και υπάρχει και εκείνη με τη Napoli στον τελικό Κυπέλλου). 5η νίκη του Delio Rossi στο Torino στα 6 τελευταία παιχνίδια...

Διάστρεμμα για τον Marchisio -να δούμε πόσο θα λείψει...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Καταρχην καλη χρονια με υγεια σε ολους και συγκεκριμενα σε σενα γκομπο!!

Συγχαρητηρια στο Μαροτα για τον "παικταρα" που μας εφερε παλι!Ο Ντε τσελιε μετα το Μποριελο πλεον μπορει να λεει οτι ειναι ο δευτερος χειροτερος παικτης του ροστερ!
Καλο για τη ψυχολογια του αυτο...

Συγχαρητηρια στον Κοντε για τα σημερινα!Βασικος παικτης με τρεις μολις προπονησεις,βασικος ο τρισαθλιος παντοιν αντι του Ισλα!

Μπραβο στο Κοντε που εβλεπε το Μαρκισιο 20 λεπτα να ναι ετοιμος να καταρρευσει και αυτος πετουσε χαρταετο...
Επισης πολλα μπραβο για τη δηλωση του οτι δε χρειαζομαστε επιθετικο ειναι εξαλλου....ξεκαθαρο!!!

Κακο πραγμα η αλαζονεια τοσο στη Σαμπντορια οσο και στο γενικοτερο ανταγωνισμο για το πρωταθλημα και καλα θα κανουν διοικση προπονητης και παικτες να ξεκαβαλησουν το καλαμι τους!

Υ.Γ Το τσαμπιονς λιγκ θα το παρουμε με Παντοιν,Πελουζο,Ντε τσελιε και τη συγκεκριμενη 5αδα επιθετικων που εγινε και βασικος μας στοχος????

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καλή χρονιά και σε σένα, δημήτρη/θεσσαλονίκη. O Conte έκανε λάθη αλλά ας μην τα κάνουμε όλα τραγικά και ας μην σταυρώσουμε τους πάντες (άλλωστε, υπάρχουν και τα λάθη του Buffon). Για περισσότερα, παραπέμπω στο κείμενο που έστειλα στο Gruppo Greco -λέω απλώς ότι στην αυτοκτονία μας πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η προετοιμασία που βάρυνε στα πόδια των παιχτών και η οποία έχει στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα τον Μάρτιο-Απρίλιο για το CL, όταν θα παίζει με τους βασικούς.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Διάστρεμμα στο γόνατο για τον Marchisio, ο Conte περιμένει να μάθει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το post για το Gruppo Greco είναι εδώ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ GOBBO!! :-) ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩ, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ!!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ GRUPPO GRECO!!ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ!!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...!!!


FORZA JUVE


ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σάκη Θεσ/νίκη, Καλή χρονιά! Θα ξαναφτιαχτούμε, όπως έγραψε και ο Marchisio.

Πραγματικά δεν ξέρω αν η ήττα ήρθε απλώς από αλαζονία ή συμβαίνει ό,τι και πέρυσι: μετά τις διακοπές και τη μίνι προετοιμασία, και τότε η ομάδα υπέφερε και δεν κατάφερνε να αποδώσει το γνωστό ποδόσφαιρο έχοντας τα πόδια βαριά. Αλλά όταν πήρε μπροστά, δεν σταμάτησε πουθενά και ξέρουμε τι έγινε! Ο Conte το αρνείται αλλά δεν είναι από τα πράγματα που θα επιβεβαίωνε.

Άσε που σήμερα απαντούσε τρελά, κάτι λογικό αν αναλογιστούμε μια φράση που είπε αμέσως μετά την πρώτη πρώτη ερώτηση το απόγευμα: "δεν θα συζητήσω μαζί σας δημοσίως τι έφταιξε, αυτά θα τα πούμε με τους παίχτες". Και αφού συνέχισαν να τον ωρτάνε, άρχισε να λέει παλαβά.

Τέλος πάντων, εδώ είμαστε και θα δούμε.