Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Έχει καταντήσει βαρετό...

Προσπάθεια εμπλοκής της ομάδας σε μια περίεργη υπόθεση με παίχτη της Napoli και της Palermo που κάποτε, ως νέος, είχε παίξει για 40' μέσα σε δυο χρόνια στη Juventus...
Στην εκπομπή της Rai3, "Presadiretta" είχαν υποσχεθεί συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Και τι είπαν; Ότι ένας μετανοημένος μαφιόζος αναφέρει ότι υπάρχουν εκτος από το ενδιαφέρον της μαφίας για ομάδες, υπάρχουν και παίχτες που έχουν σπόνσορα τη 'ndrangheta. Ποιούς ανέφερε; Τον Sculli ως ανιψιό του boss της 'ndrangheta, Giuseppe Morabito και τον Salvatore Aronica -κανείς από τους δυο δεν σχολίασε. Τι παρουσίασε για τον Aronica; Το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του που τον δείχνει να μεταγράφεται το 1996 από τo Bagheria στη Juventus όπου, όμως, έπαιξε σε ένα (1) παιχνίδι και μάλιστα για λιγότερο από ένα ημίχρονο στις δυο σεζόν (1996/97 και 1997/98) που έμεινε στο Τορίνο. Παρ' όλα αυτά, η εικόνα εστιάζει στη Juve και όχι, ας πούμε, στη Napoli όπου αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι τον Ιανουάριο οπότε πέρασε στο Palermo.

Ο Aronica είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στο στήσιμο δυο παιχνιδιών του Palermo το 2003, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στο Ascoli, αλλά το 2009 η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς η εισαγγελία δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία και επιπλέον έλαβε υπόψη της ότι είχε απέλεθει πλέον παραγραφή... H υπόθεση είχε ως κατηγορούμενο και τον Rino Foschi, αθλητικό διευθυντή του Palermo για μια εξαετία ως το 2008 και σημερινό αθλητικό διευθυντή της Genoa, εδώ και λίγους μήνες. Το όνομα του Foschi είχε ξαναεμπλακεί σε υποθέσεις με τη Μαφία και μάλιστα είχε και τότε επιχειρηθεί να εμπλακεί στην ιστορία η Juventus με αφορμή τη μεταγραφή του Amauri (αναλυτικά και με ελληνική πτυχή εδώ).

Έχει καταντήσει βαρετή αυτή η προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα της Juventus σε ό,τι βρωμάει και πουλάει. Καιρός θα ήταν να αρχίσει η διοίκηση να αντιμετωπίζει νομικά την κάθε δυσφήμιση.

Πηγές: calcioblog.it, La Repubblica

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gobbo αυτο που ακουγετε για Ιμμομπιλε εναντι 5εκ/Παντοιν ισχυει???

Manos

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πιθανόν να ξέρουμε την Τρίτη