Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αρκετά πιά!

H άθλια εφαρμογή για κινητά που κυκλοφόρησαν "φίλαθλοι" της Napoli
Τις δηλώσεις του Marchisio για τη Napoli τις ξέρουμε όλοι όπως και την υποκριτική αντίδραση της ομάδας, ακι του ίδιου, του De Laurentis που έδειξε απόλυτη ασέβεια απέναντι στη Juventus τόσο στο ματς για τη Supercoppa όσο και στο Juventus-Napoli 2-0, όταν είχαν ζητήσει να ψαχτεί το Jventus Stadium για να βρεθεί ...υπόγεια σήραγγα που συνέδεε τα αποδυτήρια με το χώρο όπου είχε εξοριστεί ο Conte. Τώρα tifosi napoletani προχώρησαν ακόμα πιο πέρα: κυκλοφόρησαν εφαρμογή για κινητά με τον απόλυτα ενδεικτικό τίτλο: "Δέρνουμε τον Marchisio" που την παρουσιάζουν ως "διασκεδαστικό τρόπο να δείξουμε την αγάπη μας στον μεγάλο παίχτη" αλλά στην πραγματικότηατ συνιστά παραβίαση του Ποινικού Κώδικα. Αρκετά!

Με ρόπαλα ονειρεύονται την επίθεση!

Πηγή: Tuttosport, Ju29ro.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0-1 απο τον Μαρκιζιο στο γηπεδακι τους...Τιποτα αλλο δεν θελω....με τους τρεις βαθμους στην τσεπη για την Juve...και ταβλα οι Ναπολιτανοι!!Ας ασχολουνται με εφαρμογες μετα οσο θελουν...!Που δεν νομιζω να εχουν την ορεξη μετα...!!Αλλα και να την εχουν...

Forza Juve

Σακης Θεσ/νικη


Juve-ntinos.!!! είπε...

Αισχρό το συγκεκριμένο παιχνίδι και δείχνει σε όλους πόσο μικροί είναι οι περισσσότεροι οπαδοί της Νάπολι, αλλά στην τόση μανία τους για τον Μαρκίσιο και τη Γιούβε, βγάζουν και κάτι που έχουν πάντα στο μυαλό τους, κάτι που υποσυνήδητα τους βγαίνει με τόσα χρόνια σφαλιάρες, η φανέλα που φοράει ο Μαρκίσιο έχει ραμένο το Νταμπλ με τα 3 χρυσά αστέρια και το 1 ασημένιο. Κάτι θα ξέρουν αυτοί.