Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καλές επιτυχίες στη Juve για πάντα

Ένα προσωπικό addio ως blog, όχι ως tifoso φυσικά!!!
Το Κύπελλο του πρωταθλήματος 2011-2012 από το J-Museum
Πέρασαν 4 χρόνια από τις 27 Ιουνίου 2008 και το πρώτο post του Gobbo ad Atene.4383 post μετά, με ένα scudetto ακόμα (το 30ο για την ομάδα, το 17ο που απόλαυσα στη ζωή μου), δυστυχώς χωρίς μια Coppa Italia ακόμα, ήρθε η ώρα να πω "addio" σε όλους τους φίλους που παρακολούθησαν και με τα σχόλιά τους ζωντάνεψαν αυτή την πορεία Τι καλύτερη στιγμή απ' αυτήν για να πούμε addio έχοντας νιώσει ξανά το orgoglio gobbo μέσα και έξω από το γήπεδο!
Οι σελίδες που αφηγούνται την ανατροπή της calciopoli και αποκάλυψη της farsopoli και την αθώωση της Juventus (εδώ), κυρίως αυτές αλλά και εκείνες που μιλάνε για την ιστορία της Juventus μέσα από τις αναμετρήσεις με τους αντιπάλους της και την ανατροπή των μύθων που κυκλοφορούν εναντίον της ομάδας μας (εδώ) και κάποιες, ελάχιστες, με την παρουσίαση κάποιων, ελάχιστων, από τους δεκάδες, εκατοντάδες θρύλους που εμφανίστηκαν in bianconero (εδώ), είναι ό,τι θα απομείνει στο ελληνικό web από τον Gobbo ad Atene.
Αποχαιρετώ με ένα σχέδιο από το σχολικό μου τετράδιο του 1974: "W Pietro Anastasi, W la Juventus", γιατί ο καθένας μας έχει τους δικούς του μύθους που συνήθως συνδέονται με το ποιά από τις τόσες Juve, που πάντα κερδίζουν, αγάπησε.

Ήταν υπέροχα. Ευχαριστώ όλους με ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στα παιδιά του Gruppo Greco που κρατάνε και έμπρακτα ψηλά τη σημαία της Juventus στην Ελλάδα προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να στέκονται δίπλα στη Juventus εκεί που μετράει πάντα πάνω απ' όλα: στο γήπεδο.
Το αποχαιρετιστήριο post από τα παιδιά του Gruppo Greco είναι πια το δικό μου αστέρι οπότε επιτρέψτε μου να το βάλω εδώ να το βλέπω να το θυμάμαι. Grazie Gobbi!!!
Forza Juve, sempre e per sempre!!!

32 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα σχόλια θα μείνουν για λίγο ανοιχτά γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι φίλοι θα θέλουν να πουν addio, αυτοί που έκαναν το blog λίγο σαν forum παρά τις αρχικές και επίμονες αντιρρήσεις μου (λόγω φόρτου εργασίας). Τελικά είχαν δίκαιο και, ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, τους ευχαριστώ.

mike_bianconero είπε...

Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ και θα μας λείψεις να το ξέρεις!
Υ.Γ.Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη πάντως...

Βοκάκιος είπε...

Γκομπο καλή συνέχεια σε ότι κάνεις, εγώ σε ευχαριστώ που υπήρξες πραγματική πηγή ενημέρωσης για μένα..fino alla fine..

Ανώνυμος είπε...

Σ'ευχαριστω Gobbo που απο το blog σου μας ενημερωνες συνεχεια για τα νεα της ομαδας..
Αν και εχω 1 χρονο που μπαινω στον blog σου εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

erind,Aθηνα

Παναγιώτης είπε...

Ότι και να πω, ότι και να πούμε όλοι μας είναι τόσο λίγο Gobbo. Χάρη σε εσένα δημιουργήσαμε ένα φοβερό παρεάκι. Λυπηθήκαμε, εκνευριστήκαμε αλλά και πανηγυρίσαμε το 30ο πρωτάθλημα μας!

Όλα αυτά τα χρόνια, παρέα με το Gruppo Greco, ήσουν ο άνθρωπος που κράτησες με την εμπειρία και την ψυχραιμία σου την πίστη και την λατρεία όλων μας για την "Μεγάλη Κυρία" στα ύψη.

Πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να σε συναντήσω από κοντά και να σου σφίξω το χέρι, να κάτσω και να μου διηγηθείς όσα έχεις ζήσει και όσα έχεις δει από την αγαπημένη ομάδα μας.

Χωρίς υπερβολή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές δακρύζω... Ήταν μία εκπληκτική διαδρομή και χαίρομαι που σας γνώρισα όλους παιδιά, έστω και μέσω ενός πληκτρολογίου.

Μακάρι να υπήρχε τρόπος να σε μεταπείσουμε Gobbo. Όπως και να έχει εύχομαι να είσαι γερός με υγεία πάνω από όλα και ελπίζω στο μέλλον να τα ξαναπούμε είτε από κοντά, είτε πάλι μέσω ενός blog.

Mille Grazie...

Fino alla fine, FORZA JUVENTUS!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Gobbo,η πρωτη μου αντιδραση ηταν να βρισω με το που διαβασα το τελευταιο post...Πραγματικα πολυ καλο blog,τρομερη δουλεια κ συνεπεια..Σου ευχομαι τα καλυτερα για τη συνεχεια,παντα με υγεια κ με μεγαλες στιγμες με τη Juve!Να 'σαι καλα!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φίλε Gobbo είναι κρίμα που δεν θα σε έχουμε κόντα μας μέσα από τις σελίδες του υπέροχου blog σου, μαζί σου ταξιδέψαμε μέσα από τις αναρτήσεις για 4 χρόνια και μπορώ να πω ότι θα μας λείπεις πάρα πολύ, θα μας λείψουν η γνώσεις σου σε πολλά θέματα γύρω από την αγαπημένη μας Γιούβε, σε ευχαριστώ προσωπικά γιατί μας άνοιξες τα μάτια όταν όλοι οι άλλοι λασπολογούσαν την ομάδα μας, σε ευχαριστώ προσωπικά για την πολύ ωραίες αναμνήσεις σου που τις μοιράστηκες μαζί μας, να είσαι καλά και να όπου κι αν είσαι , να σε έχει ο θεός πάντα γερό.

Μπορεί να μην σε γνώρισα ποτέ μου αλλά νιώθω ότι σε ξέρω γιατί είσαι ένας από μας.

ΥΓ. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη αν κάποιες φορές σε στεναχώρησα, δεν το έκανα εσκεμένα απλός ήμουν ακόμα στην αρχή και κάπως αδαείς.

Μακάρι να αλλάξεις γνώμη και κάποια στιγμή να είσαι και πάλι κοντά μας.

kevez είπε...

να είσαι καλά φίλε gobbo, η ύπαρξη του μπλογκ ήταν ευλογία για τους έλληνες οπαδούς της Γιούβεντους και το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Ειδικά τα όσα αφορούσαν το καλτσόπολι, ιστορικά και στατιστικά στοιχεία και άλλα. Το πιο όμορφο απ' όλα είναι πως μετά από μερικά πέτρινα χρόνια μιζέριας τελειώνεις πάνω σε μια σπουδαία χρονιά με το 30ο σκουντέτο στην τροπαιοθήλη.

ευχαριστούμε και καλή συνέχεια με τη Σινιόρα ψηλά και πάντα με Stile Juve!!!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Αντιο δε θα πω γιατι ελπιζω οτι παροτι θα σταματησεις την αρθρογραφια στο blog, θα συνεχισεις να σχολιαζεις σε αλλα Γιουβεντινικα site kai blog!
Τρια και βαλε χρονια(τοσο περιπου διαβαζα το blog) μας ενημερωνες για παμπολα πραγματα σχετικα με την αγαπημενη μας ομαδα,πανηγυρισαμε μαζι,συμφωνησαμε,διαφωνησαμε,αναλυσαμε τα παντα!
Μετα απο καθε αγωνα πρωτη μου κινηση ηταν να μπω εδω και να σχολιασω!
Ελπιζω να σαι παντα γερος και δυνατος,να πανε ολα καλα με την εγχειρηση που χεις να κανεις,να χεις ομορφες οικογενειακες,προσωπικες και εννοειται οπαδικες στιγμες!!!

Εις το επανιδειν
Ο φιλος σου απο Θεσσαλονικη!

Ανώνυμος είπε...

euxaristoume gia ola gobbo!!!
trelokefaloniths

JUVENTUS CONTRO TUTTI είπε...

gobbo στα αληθεια δεν θα ξαναγραψεις ?

Ανώνυμος είπε...

Gobbo εισαι οπαδος στολιδι! Θα μας λειψει η υπερπολυτιμη αποψη!! Μεσα απτην καρδια μου νασαι παντα καλα!

Καλη ανταμωση!!!

Π

bianconera είπε...

Gobbo, σ'ευχαριστούμε για όλα! Είσαι παράδειγμα οπαδού. Μας βοήθησες να είμαστε πιο κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο σου. Να είσαι πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Εις το επανιδείν...
Σ'ευχαριστούμε για όλα!
Θα ανοίγω την σελίδα σου με την ελπίδα ότι θα βρώ νέα ανάρτηση...
ΥΓ. Με ξενέρωσες άγρια ρε καμπούρη...

Ρήγας

Krike The Best είπε...

Μετα απο καθε αγωνα το η πρωτη σελιδα που ανοιγα παντα ηταν το Blog σου, σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση και για ολα οσα μας προσφερες να εισαι παντα καλα.

magica juve είπε...

να σαι καλα ρε gobbo...ευχαριστουμε για τον χρονο που ξοδεψες για να ειμαστε εμεις ενημερωμενοι!!να σαι καλα να πανηγυριζεις τιτλους!!

Σωτήρης είπε...

Gobbo ευχαριστώ για την συνεπή και έγκυρη δουλειά σου αυτά τα χρόνια. Εύχομαι επιτυχίες σε ότι και να κάνεις!

JUVENTUS CONTRO TUTTI είπε...

GOBBO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....

ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ JUVE Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

GRAZIE RAGGAZZO

Ανώνυμος είπε...

κριμα..........
ελπιζω να ξαναεπιστρεψεις με το ενα ή το αλλο τροπο...

Υ.Γ. εαν το μπλογκ προκεται να εξαφανηστει απο το διαδυκτιο σου ειναι ευκολο τα χρονικα του φαρσοπολι να τα μεταφερεις στα παιδια του Gruppo Greco να τα βαλουν σε ενα καπιοας μορφης αρχειο με το ονομα σου?

John("from Russia with love")Terrible

Vero Juventino είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ.

Vero Juventino είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ.

Paris Kokki είπε...

Όταν έφτιαχνα τους σελιδοδείκτες μου στο internet για να βλέπω τα αθλητικά, ήσουν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος. Πάντα ενημέρωση μετά από κάθε αγώνα και συνεχή τροφοδοσία για το farsiopoli. Θα μας λείψει η ενημέρωσή σου και η άποψή σου Gobbo. Μας έκανες όλους μια μεγάλη παρέα. Να είσαι καλά πάνω απ' όλα και με παντοτινή αγάπη για τη Μεγάλη Κυρία. Grazie mille! ;)

Ανώνυμος είπε...

Gobbo σε ευχαριστουμε για την ενημερωση τοσα χρονια!Να εισαι παντα καλα!!Χρονια τωρα παρακολουθουσα το blog σου και απο φετος ειχα αποφασισει να αφηνω και καποια σχολια!!Κριμα που σταματας!Θεωρω πως ησουν ο,τι καλυτερο ειχαμε σε θεματα ενημερωσης που αφορουσαν την αγαπημενη μας Juve!!Ας ελπισουμε να συνεχισουν και αλλοι ετσι..!!Απολυτα σεβαστη η επιθυμια σου παντως!Ευχομαι να σε χει ο Θεος καλα!!

Forza Juve

Σακης Θεσ/νικη

xristos tz. είπε...

juventinos30:γκομπο σε ευχαριστουμε για ολα που μασ προσφερεσ εκανεσ την καλυτερη ενημερωση με διαφορα για την αγαπημενη μασ ομαδα και ειδικα αυτη η δουλεια που εκανεσ για το φαρσιοπολι βοηθησε πολλουσ να καταλαβουν ποια ειναι η αληθεια γιατι αλλα σαιτ ειδικα ελληνικα δεν θα το εκανα με τπτ ισα ισα το αντιθετο εκαναν...να'σαι παντα γεροσ ελπιζουμε να σε βλεπουμε καπου να σχολιαζεισ γιατι θελουμε την γνωμη σου...κ ευχομε προσωπικα να σε γνωρισω απο κοντα και αν γινοταν εκει που πρεπει... μεσα στο γηπεδο τησ γιουβε...θα θελα πολυ να μιλησω με εναν οπαδο σαν και εσενα!!!

dimi patrasso είπε...

IO DI NOTTE TI PENSO SEMPRE E DI GIORNO CANTO PER TE QUANDO IN CAMPO C'E' LA JUVENTUS TUTTO IL RESTO E' NIENTE PER ME FORZA JUVE ALE' ALE' ALE' FORZA JUVE ALE' ALE

GRAZIE FRATELLO GOBBO.

dimi patrasso είπε...

IO DI NOTTE TI PENSO SEMPRE E DI GIORNO CANTO PER TE QUANDO IN CAMPO C'E' LA JUVENTUS TUTTO IL RESTO E' NIENTE PER ME FORZA JUVE ALE' ALE' ALE' FORZA JUVE ALE' ALE'

Grazie fratello gobbo.

Datene είπε...

grazzie gobbo...addio...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καθένα ξεχωριστά!!! Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε ατελείωτες επιτυχίες της Juve.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για όλα gobbo! Σε διαβάζω από τα λεξίδια, σου εύχομαι το καλύτερο σε ότι και αν κανείς!!! Delpi

Z-ULTRAS είπε...

Πέρα από τη μεγάλη δουλειά που έκανες για το όνομα της Γιουβέντους στο Ελλαδιστάν των απίθανων δημοσιογραφίσκων θα μου μείνουν αξέχαστα τα videakia που έβαλες πριν από το metal party του club.Slayer και Metallica δείχνοντας ότι είμασταν κοντά και σ'αυτά τα γούστα.
Κρίμα που δεν τα είπαμε από κοντά.Ή μήπως τα είπαμε χωρίς να το καταλάβουμε;!!Τέλος πάντων να είσαι καλά όπου και αν βρίσκεσαι.
FORZA JUVE PER SEMPRE

Ανώνυμος είπε...

..Se anakalypsa entelws tyxaia prin apo arketa xronia (den 8ymamai kan pote) giati skeftomoun vasika na arxisw na grafw ena blog gia th juventus sta ellhnika kai epesa panw sou kai amesws katalava oti den xreiazotan kan na bw s'auth th diadikasia...eixame 'milhsei' kai me kapoia email antallasontas apopseis anaforika me tis metagrafes ths juventus ekeino to diasthma...Se mia allh, parallhlh epikoinwnia mou me ton Victora apo to gruppo greco (pou to paidi prospa8ouse na me voh8hsei na vrw eisithria gia ena agwna ths juve sto londino) tou anefera thn yparxh tou un gobbo ad atene...Ena megalo euxaristw gia thn enhmerwsh, thn kritikh, thn oxyderkeia kai thn 'ermhneia' twn gegonotwn pou aforoun authn thn idea pou mas enwnei...Den yparxei logos gia apoxairetismous, outws h allws ka8e fora pou paizei h juve oloi mazi eimaste :-D

DD

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πραγματικά, θα είμαστε πάντα μαζί κάθε φορά που παίζει η Juve! Κλείνοντας τα σπόλια, ευχαριστώ και πάλι όλους, έναν-έναν.