Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Γεμάτη Juve η Italia του Cesare Prandelli

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Giaccherini, Marchisio, Pirlo συν Giovinco αλλά και Verratti...
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός διένειμε σήμερα τον κατάλογο των 32 παιχτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ο τελικός κατάλογος των 23 παιχτών θα σταλεί στις 29 Μαϊου): η άμυνα και η μεσαία γραμμή της ομάδας του Conte επιλέχθηκαν από τον Prandelli που δνε κάλεσε κανέναν από τους επιθετικούς αλλά παίρνει μαζί του το Giovinco, έναν από τους νέους στον οποίο επέμεινεο Conte, τον Giaccherini, και ένα νεαρό από τη Serie B, τον μόνο, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Juventus: τον Verratti της Pescara. Αναλυτικά:
Τερματοφύλακες: Buffon (JUVENTUS), De Sanctis (Napoili), Sirigu (Paris Saint Germain), Viviano (Palermo).
Αμυντικοί: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (JUVENTUS), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (JUVENTUS), Chiellini (JUVENTUS), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter).
Μέσοι: Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (JUVENTUS), Marchisio (JUVENTUS), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris Saint Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (JUVENTUS), Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara).
Επιθετικοί: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).
Πρώτη κλήση από τον Prandelli επίσης για τον Di Natale και έναν παλιό (μόνον;) μεταγραφικό στόχο της Juve, τον Bocchetti της Rubin Kazan.
Οι παίχτες θα υποβληθούν από αύριο σε μια σειρά αθλητικά τεστ (εξαιρούνται όσοι αγων΄ζιονται ακόμα με τους συλλόγους τους) ενώ αγωνία υπάρχιε για τον Chiellini που ήδη ανακοινώθηκε ότι θα χάσει τον τελικό με τη Napoli.

Πηγή: Figc

Δεν υπάρχουν σχόλια: