Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η πιο όμορφη σημαία

Τρία αστέρια στη σημαία στα γραφεία της Juve
"Αν σας τύχει να περνάτε από τα μέρη του Corso Galileo Ferraris, στο Τορίνο, όταν φτάσετε κοντά στο νούμερο 32, υψώστε το βλέμμα στον ουρανό. Και θαυμάστε τη. Από σήμερα το πρωί, ανεμίζιε η πιο όμορφη σημαία": με αυτό το λιτό κείμενο στο site της, η Juventus ανακοίνωσε τη σημαία με το scudetto και τα τρία αστέρια!

To σήμα μπήκε και στο γήπεδο και θα υποδεχτεί τους πάντες την Κυριακή

Πηγή: Juventus.com

2 σχόλια:

Elvis είπε...

Πολύ όμορφη σημαία. Για τον αριθμό «30», έχει χρησιμοποιηθεί η αριθμοσειρά από την φετινή εμφάνιση της ομάδας.

Στα γραφεία αλλά και στο γήπεδό της η Juventus μπορεί να βάλει, όχι 30, αλλά 40 πρωταθλήματα. Θυμίζω απλά ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, γίνεται λόγος για 29 Scudetti (χωρίς το φετινό), έχοντας απλά έναν αστερίσκο, ενώ και στο γήπεδο οι αντίπαλοι, στον διάδρομο των αποδυτηρίων, βλέπουν τον ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων.

Εάν δεν δούμε εμφανίσεις, σημαίες, αναμνηστικά και οτιδήποτε άλλο συνιστά εμπορική εκμετάλλευση, με τον αριθμό «30» και τα τρία αστέρια, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Elvis, το site της Juventus δεν έβαλε ακόμα αυτό που κατακτήσαμε φέτος: έχει 29 και όχι 27, όπως αναφέρει η Lega και η Figc, ακριβώς επειδή θεωρεί ότι ισχύουν τα scudetti 2004-2005 και 2005-2006. Από εκεί και πέρα, το "30" μπήκε στο γήπεδο, μπήκε και στα ευταιρικά αυτοκίνητα (εδώ)
Το ζήτημα είναι πώς και πότε θα υποχρεωθεί η Ομοσπονδία να αποδεχθεί το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου της Νάπολη που αναγνωρίζει ότι δεν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα 2004/05 και αθωώνει τη Juve και να γράψει και αυτή επίσημα το 30 και όχι το 28 που γράφει σήμερα. Και αυτό θέλει χρόνο και αγώνα μέσα από τους δικαστικούς θεσμούς.