Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Conte: θα πρέπει να φτύσουν αίμα!

O mister έτριξε τα δόντια σε 12λεπτη συγκέντρωση των παιχτών πριν την προπόνηση στο Vinovo: τώρα είναι η ώρα!

Μπορεί την Κυριακή ο Conte να προσπάθησε να μεταφέρει το άγχος στη Milan αλλά σήμερα το απόγευμα στο Vinovo προχώρησε στη δέυτερη πράξη του ψυχολογικού πολέμου, έστειλε μήνυαμ στους rossoneri αλλά κυρίως στους δικούς τους, τους οποίους μάζεψε για 12 λεπτά πριν την προπόνηση, ότι τώρα είναι η ώρα να τα δώσουν όλα με μοναδικό στόχο την τελική νίκη. Και το έκανε με απόλυτη αποφασιστικότητα που φαίνεται από τις εικόνες, από τις χειρονομίες, ακόμα περισσότερο ακι από τα λόγια που κατάφερε να "κλέψει" το Sky από μια προπόνηση που διόλου τυχαία ήταν ανοιχτή και της οποίας προηγήθηκε η επίσκεψη του Arrigo Sacchi: "Πρέπει να κοιτάξουμε ποιος είναι μπροστά μας. Γιατί τώρα, κατακτήσαμε μια τέτοια ωριμότητα που εμείς τώρα μπορούμε να παίξουμε την τύχη μας ως το τέλος. Όπως σας είπα πριν, θέλουν να κερδίσουν το scudetto; Θα πρέπει να φτύσουν αίμα ως το τελευταίο παιχνίδι. Αλλά, για να γίνει αυτό δεν θέλω επιπόλαιες συμπεριφορές από κανέναν"...
Μετά τον αποκλεισμό της Milan, η Juve πρέπει να πέσει επάνω της, να εκμεταλλευττεί κούραση και ψυχολογική κόπωση (και τα εσωτερικά προβλήματα) και να την διαλύσει!

Πηγές: Juventus blog, Sky

5 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

H ένταση που μετέδωσε ο Conte είναι εγγύηση του αγώνα που ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα! Forza Juve, sempre e per sempre!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ..!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ!! ;-) 8 ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ!!

FORZA JUVE

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ολα δειχνουν απο πλευρας μας πολυ ενθαρυντικα!Και απο πλευρας Κοντε αλλα και απο χαρακτηρα παικτων στο παιχνιδι,δειχνουν να χουν βρει ξανα ρυθμο ολοι και απο φιλοσοφια παιχνιδιου ολοσωστοι!
Ας κανουμε εμεις αυτο που πρεπει και αν ερθουν οι γκελες τους ηρθαν!

xristos tz. είπε...

juventinos29:grande antonio...finno alla finne!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Fino alla fine Forza Juve, sempre e per sempre!!!