Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Juve, Campione d'Italia, grazie mister, grazie ragazzi





3 σχόλια:

kevez είπε...

grazie ragazzi...

Pleasant είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!JUVE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Και παμε τωρα νηφαλιοι να σχολιασουμε τα χθεσινα:

Ιστορικη μερα η 6η Μαιου!Αφησαμε οριστικα και αμετακλητα τα πετρινα χρονια πισω μας και γυρισαμε στη θεση για την οποια δημιουργηθηκαμε!Το τεραστιο αλμα ειναι πλεον γεγονος!

Παικτες οπως Μαρκισιο,Βινταλ,Βουτσινιτς,Λιχσταινερ,Μπονουτσι,Ματρι,Κουαλιαρελα και αλλοι δεν ειναι πλεον απλα καλοι παικτες!Ειναι παικτες με τη καρδια πρωταθλητη ,εμποτισμενοι με το παντα νικηφορο dna αυτης της τεραστιας ομαδας!

Ατελειωτο ρισπεκτ στον Κοντε!Καταφερε το ακατορθωτο,πηρε ενα συνοθυλευμα και σε μολις μια αγωνιστικη χρονια εκανε αυτο που πολλοι αλλοι απετυχαν παταγωδως και εχει και συνεχεια!Ακομα και να χασουμε το κυπελλο μπορουμε ειδη να μιλαμε για μια υπεροχη χρονια που ο ιδιος εχει βαλει φαρδυα πλατυα τη σφραγιδα του!

Τη κυριακη εχουμε μια μεγαλη γιορτη που θα προκαλεσει σε ολους μας συγκινηση και ανατριχιλα!Οι εμβληματικοι αρχηγοι της Γιουβε πρεπει να σηκωσουν μαζι το 30στο πρωταθλημα!Το αξιζουν περισσοτερο απο ολους για την πιστη και τη συνεπεια τους στα ευκολα και στα δυσκολα!

Θα θελα πολυ η διοικηση αυτες τις μερες να προνοησει και να χει καλεσμενους στη γιορτη μας εκτος του Παβελ που ειβαι στη διοικηση Τρεζεκε,Καμορανεζι,ζαλαγετα αλλα και οσο το δυνατον περισσοτερους παλαιμαχους της συγρονης ιστοριας μας να δουν τον Αλεξ και το Τζιτζι να σηκωνουν και παλι τροπαια!

Εχουμε ενα ακομα τελικο για ενα ακομα σπουδαιο τροπαιο και ενα ακομα σπουδαιο αστερι στη τιμημενη φανελα μας!

Τα καλυτερα ειμαι σιγουρος οτι ερχονται....