Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Matri-Giovinco δοκιμάζει ο Prandelli

Και τον Ogbonna δίπλα στον Barzagli
Για τον Cesare Prandelli και την Εθνική το αυριανό φιλικό με τις ΗΠΑ "είναι ένα σημαντικό τεστ για το Euro" καθώς αναζητεί εναλλακτικές λύσεις, ειδικά μετά τα προβλήματα υγείας του Cassano και του Rossi. Αλλά και για τη Juventus, τους φιλάθλους της αλλά και τη διοίκηση, είναι σημαντικό test αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιους μεταγραφικούς στόχους να παίζουν δίπλα στους σημερινούς παίχτες της ομάδας και μάλιστα από την αρχή του παιχνιδιού (ο Prandelli ανακοίνωσε την ενδεκάδα): ο Giovinco θα αγωνιστεί στην επίθεση με τον Matri και o Ogbonna (Torino) θα παίξει δίπλα στον Barzagli στην άμυνα (στα άκρα Maggio, Criscito). Στη μεσαία γραμμή: Pirlo, Marchisio, Nocerino, Thiago Motta θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Ο Buffon, φυσικά, κάτω από τα δοκάρια.
Χαρούμενος ο Matri που θα παίξει με το Giovinco

(Update 2) Τη χαρά του που θα παίξει με το Giovinco εξέφρασε ο Matri θυμίζοντας πως "ο Seba μου πρόσφερε το πρώτο μου γκολ με την Εθνική". Στην ερώτηση πώς θα του φαινόταν να παίξουν μαζί στη Juventus, ο διεθνής επιθετικός χαμογέλασε: "αυτά δεν πρέπει να τα ρωτάτε σε μένα αλλά στο σύλλογο".
1-1 για την Under 21 του Ciro Ferrara με τη Γαλλία

(Update) Με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, οι azzurrini του Ciro Ferrara πήραν, στο Pierre de Coubirtin των Καννών, την ισοπαλία από την Under 21 της Γαλλίας που είχε νικήσει 2-1 την Ιταλία στην τελευταία τους συνάντηση. Η Ιταλία βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο (τέρμα του Lacazette στο 29') αλλά ισοφάρισαν με κεφαλιά του Paloschi του ChievoVerona στο 69' μετά από μπαλιά του Florenzi (Crotone) που λίγο πριν είχε δει τον Corchia να αποκρούει το σουτ του λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. O Ferrara, που στην επανάληψη χρησιμοποίησε και τον Fausto Rossi, το μικό bianconero που βρίσκεται στη Brescia, εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, ειδικά μετ΄ατις αλλαγές που έκανε στην επαμάληψη.

Πηγή: Figc, Rai Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: