Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Coppa Primavera: στον τελικό η Juventus

Νίκησε 1-0 τη Fiorentina με γκολ του Spinazzola. Στις 7 και 22 Μαρτίου παίζει τελικό με τη Roma
Μόλις τέσσερις μέρες μετά την κατάκτηση του Viareggio η Primavera επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το Golden Boy εκείνου του τουρνουά, τον Spinazzola: με δικό του γκολ η ομάδα του Baroni νίκησε 1-0 στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου τη Fiorentina και κέρδισε τη συμμετοχή στον διπλό τελικό, στις 7 και 22 Μαρτίου, εναντίον και πάλι της Roma.
H Juventus δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες: δοκάρι (μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα) με τον Beltrame στο 15', ευκαιρία με τον Spinazzola και δοκάρι με το Rubin στη συνέχεια. Οι μικροί viola προσπάθησαν να αντιδράοσυν και έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Untersee έσωσε πάνω στη γραμμή. Αντεπίθεση Juve με τον De Silvestro που έβγαλε για τον Spinazzola o οποίος έκανε το 1-0 στο 34'. Στο δεύτερο μέρος οι μικροί bianconeri είχαν και πάλι ευκαιρίες για τέρμα καθώς η Fiorentina πίεζε για να ισοφαρίσει αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί.

(update) Τα highlights από το vecchiasignora.com

Πηγές: Juventus.com, vecchiasignora.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fetos theloune polles koupes..opou summetexoume diladi...FORZA JUVE

yotaras είπε...

Spinazzola και De Silvestro πολυ καλοι,μακαρι να τους δουμε στην πρωτη ομαδα καποτε!

Γκομπο εσυ που παρακολουθεις τους μικρους παιζουν καθολου ομαδικα ή παιζουν για να αναδειξουν τον εαυτο τους μονο?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Yotara, υπάρχουν προπονητές και παράγοντες στο Νεανικό Τομέα που δουλεύουν να χτίσουν Ομάδα! Αλλίμονο αν κανείς φανταζόταν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και μάλιστα για την ατομική του προβολή!