Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη αφιερωμένη εξαιρετικά στους επώνυμους ultrà anti-Juve

Matri και Lichtsteiner (και η Siena), εκτός από το +3, απάντησαν κατά τον καλύτερο τρόπο στην επώνυμη αθλιότητα
Εξαιρετικό σουτ από τον Matri στο 1-0
Ο Ignazio La Russa, σημερινός επικεφαλής των Fratelli d'Italia-Centodestra Nazionale, υπήρξε υπουργός Άμυνας της τελευταίας κυβέρνησης Berlusconi, την περίοδο που ο Auricchio και οι carabinieri του έστηναν την calciopoli/farsopoli. Όχι μόνον δεν διέταξε ποτέ, όπως όφειλε, να διερευνηθεί τι έγινε και τόσα τηλεφωνήματα που αθώωναν Juve και Moggi έμειναν στο σκοτάδι, κλειδωμένα στα συρτάρια των υφισταμένων του carabineri μαζί με εκείνα που ενέπλεκαν την Inter (αλλά και τη Milan), αλλά είχε και το θράσος να ασχημονήσει σε βάρος του Andrea Agnelli όταν κατέθεσε την προσφυγή στην Uefa διεκδικώντας τα 29 -τότε- scudetti της Juventus (αναλυτικά εδώ).
La Russa και Taglialatella επιδεικνύουν
περήφανοι για την αθλιότητά τους

Γνωρίζαμε ότι o La Russa είναι tifoso interista, τώρα απέδειξε ότι είναι ultrà του χειρίστου είδους: όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εμφανίστηκε χαμογελαστός στην εξέδρα του San Paolo με ένα υβριστικό κασκόλ ("Juve merda" και το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο) παρέα με τον τοπικό εκπρόσωπό του Marcelo Taglialatela, tifoso της Napoli.

Τους αφιερώνουμε λοιπόν τα γκολ του Matri και του Lichtsteiner που έφεραν τη σημερινή νίκη στη Βερόνα επί του Chievo και ξανάφεραν το +3 επί των partenopei. Ειδικά στον La Russa αφιερώνουμε και το περήφανο 3-1 της τελευταίας, ως εκείνη τη στιγμή, Siena επί της πολυαγαπημένης του Inter. Πάντα τέτοια!

(Update) Εκτός από όλα τα άλλα, ο La Russa είναι και δειλός. Μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσε η φωτογραφία, ζήτησε "συγγνώμη" από τους tifosi juventini (είπε μάλιστα πως ο ίδιος δεν είναι juventino αλλά έχει αρκετούς στην οικογένειά του) υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε πίσω από το κασκόλ "που είχε ανοίξει ένας tifoso" (σ.σ. ο δέυτερος είναι ο υποψήφιός του). Μετά από αυτό, το φτύσιμο πρέπει να είναι ακόμα πιο δυνατό
Χάνει εύκολα γκολ αλλά έβγαλε όμορφη άσιστ. Το δυνατό χτύπημα που έφαγε, πάντως, θα εξεταστεί από τους γιατρούς και ενδέχεται να τον αφήσει εκτός αποστολής της Εθνικής για το φιλικό με την Ολλανδία στις 6 του μήνα, εκεί όπου τον κάλεσε ο Prandelli που, όμως, δεν κάλεσε τον Boncci λόγω των διαμαρτυριών με τη Genoa. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στη λίστα: Buffon, Barzagli, Peluso, Giaccherini, Pirlo
Πηγή: Juventusblog, Juventuscom (οι φωτογραφίες απο το παιχνίδι), Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: