Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Graziato, ha anche segnato...

Totti andava espulso al 31', graziato da Rocchi ha segnato contro una Juve stanca e senza idee...
Με τα αν δεν γράφεται καμιά ιστορία αλλά... αν ο Stekelenburg δεν έκανε
το θαύμα του και έμπαινε το 6ο φάουλ-γκολ του Pirlo θα λέγαμε άλλα τώρα...
Primo tempo abbastanza noioso. La Juve ha lasciato la Roma sfogarsi per una decina di minuti, poi ha preso il controllo ma a parte la punzionone di Pirlo, deviata miracolosamente da Stekelenburgin calcio d'angolo, niente di speciale. Non fa notizia, ormai, che Rocchi non se l'è sentita e ha graziato Totti; l'entrata su Pirlo coi tacchetti era da rosso diretto... Ridicolo il fallo fischiato su Pogba alla fine...

Decisamente piu attive le due squadre nel secondo tempo, un paio d' occasioni per la Juve però la Roma di Andreazzoli pare che ha imparato a difendersi e alla fine la rete arriva proprio da un siluro di quel Totti che doveva guardare la partita in tv dal 31'... La Juve sembrava stanca (terza partita in sette giorni) cosi Conte, dopo Giovinco e Padoin ha messo in campo Anelka... Meno male che sotto i pali c'era Buffon... Quarta sconfitta...




4 σχόλια:

kevez είπε...

Η Ρόμα ήταν σαφώς ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το 1-0. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ήταν η μοναδική φορά που τα λάθη της διαιτησίας έκριναν το αποτέλεσμα. Ούτε με τη Μίλαν το είπα, ούτε με τη Τζένοα, ούτε καν με τη Λάτσιο στο κύπελλο. Σήμερα παρά την κακή εμφάνιση της ομάδας, που κακά τα ψέματα ήταν σχεδόν αναμενόμενη, η διαιτησία έκρινε το παιχνίδι και δεν ήταν μόνο η κόκκινη που δε βγήκε στον Τόττι στο πρώτο ημίχρονο.

Un Gobbo ad Atene είπε...

θα έδινα, kevez, μεγαλύτερη σημασία στο πρόγραμμα που έφτιαξε η Lega. Δεν είναι μόνον τα τρία παιχνίδια σε 7 μέρες, είναι και τα παιχνίδια των διεθνών μας ακριβώς πριν τη Fiorentina. Όπως σημείωσε και ο Conte, χρειάζεται περισσότερος σεβασμός για την ομάδα που ανεβάζει την Ιταλία στην Ευρώπη και στο Ranking Uefa.

Ωστόσο, και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και η Juve (Conte και παίχτες) πρέπει να μάθει να αντέχει σε αυτό το ρυθμό. Η ομάδα είναι ακόμα σε φάση ωρίμανσης οπότε μπορείς να δεχτείς την κόπωση, ψυχική και σωματική. Αλλά πρέπει να μάθουν να την ξεπερνάνε ώστε να μην γίνονται καθοριστικές τόσο άθλιες διαιτησίες που επίσης ξέρουμε ότι θα βρίσκουμε.

kevez είπε...

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο, αλλά ευνοήθηκε κι απ' τις συγκυρίες. Προφανώς αν το σουτ του Μίρκο πήγαινε στα δίχτυα θα βλέπαμε μετά διαφορετικό παιχνίδι. Η Γιούβε, μετά το γκολ ήταν έδειξε πολύ αδύναμη για να αντιδράσει και πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ να χάσουμε την πρωτιά σε 2 εβδομάδες μέσα στο Σαν Πάολο.

Σχετικά με αυτό που ανέφερα για τη διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου, στις καθυστερήσεις συγκεκριμένα(αρκετά μετά την χαρισμένη κόκκινη) γίνονται μέσα σε 1 λεπτό ένα καθαρό φάουλ σε βάρος του Λιχστάινερ στην περιοχή μας και ο διαιτητής παρότι είναι κοντά δίνει πλάγιο άουτ κι αμέσως μετά στην άλλη περιοχή ο Πογκμπά καλύπτει καθαρά(απ' ο,τι διέκρινα στα 2 ριπλέι) τη μπάλα και είναι έτοιμος να σουτάρει και ο διαιτητής σφυρίζει επιθετικό φάουλ. Αν είδε κάποιος κάτι άλλο ας με διορθώσει, αλλά ειλικρινά εγώ διέκρινα πως ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις και ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια στη μια, ενώ είδε φάντασμα στην άλλη. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχουν τώρα πια αυτά, το θέμα είναι να επανέλθουμε.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καμιά διαφωνία, kevez, όσον αφορά τις φάσεις -άλλωστε στο κείμενο γράφω "γελοίο το φάουλ σε βάρος του Pogba".

Το καλό είναι ότι θα παίξουμε στο San Paolo ήρεμοι μετά το 3-0 στη Γλασκώβη. Όχι ότι δεν θέλει προσοχή η ρεβάνς αλλά θα πάμε με άλλο αέρα στη Napoli.