Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η βλακεία είναι ανίκητη!

Ο Viviano πετά τη φανέλα του Pirlo!
Τη βλακεία των επώνυμων οπαδών της Viola την ξέρουμε (εδώ και εδώ), όπως και ενός άθλιου τμήματος της tifoseria της (εδώ και, μαζεμένα από το Gruppo Greco εδώ), τώρα έχουμε και την αντιαθλητική συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή της ultrà
Ο Viviano, γέννημα θρέμμα αυτής της υπέροχης πόλης που είναι η Φλωρεντία, φοσύκωνε πριν το παιχνίδι με τη Juve και υποσχόταν νίκη. Έχασε με τα χέρια κάτω και έδειξε ποιος είναι πετώντας κάτω τη φανέλα του Pirlo. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Figc είναι να τον αποκλείσει για πάντα από κάθε Εθνική. Για να μάθει να σέβεται τους Πρωταθλητές Κόσμου!

Ακόμα χειρότερη, επί της ουσίας, η εκδοχή viola

O Viviano έχει τατουάζ με το giglio,
το σήμα της Viola...
(Update) Η εκδοχή του FirenzeViola.it είναι ότι ο Borja Valero, που είχε ανταλλάξει τη φανέλα με τον Pirlo, πήγαινε να χαιρετίσει την tifoseria viola οπότε ο Viviano "του αφαίρεσε τη φανέλα" (σ.σ. δεν μπορούσε να την πιάσει, δηλαδή;) ώστε ο συμπαίκτης του να μην εμφανιστεί μποροστά στους φιλάθλους τους με την ασπρόμαυρη φανέλα. Κατά την εκδοχή αυτή, ο Valero μάζεψε μετά ο ίδιος τη φανέλα από κάτω. Η εκδοχή αυτή είναι ακόμα χειρότερη, δείχενι ακόμα περισσότερο το κόμπλεξ και το αντιαθλητικό πνεύμα του Viviano και την έλλειψη σεβασμού στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Προσπάθεια αντιπερισπασμού με δημοσίευμα
που εμφανίζει πανό που είχε αναρτηθεί στο Delle Alpi
από την tifoseria juventina σαν χθεσινό στο Juventus
Stadium την ίδια ώρα που κανείς δεν μιλά για το νέο "-39" που σήκωσαν!


(Update 2) Εννοείται ότι η επίσημη Fiorentina υποστήριξε ότι και ο παίχτης που επανήλθε λέγοντας τα ίδια και διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε καμιά πρόθεση να προσβάλει Juve και Pirlo. Τις ίδιες ώρες, στο pianetacalcio.it (εδώ) εμφανίστηκε ένα ΑΘΛΙΟ ρεπορτάζ που παρουσιάζει φωτογραφία ενός πανό κατά των φιλάθλων της Viola ως να έχει αναρτηθεί στο Juventus Stadium ενώ είχε αναρτηθεί πριν από χρόνια στο Delle Alpi!!! Και αυτό την ώρα που οι viola εμφάνισαν ξανά το ΑΘΛΙΟ "-39" μέσα στο Juventus Stadium (δες εδώ, στο Gruppo Greco).

H φωτογραφία είναι του Salvatore Giglio, ιστορικού φωτογράφου bianconero, FirenzeViola.it

1 σχόλιο:

kevez είπε...

άντε τώρα να γυρίσει στην πόλη του και να αποθεωθεί ξανά, όπως πριν μερικές εβδομάδες που οι βιόλα σήκωσαν πανό γι' αυτόν, επειδή έκατσε λίγο στον πάγκο.