Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ύπουλη και αδέξια απόπειρα βλάβης της ίδιας και του Vidal καταγγέλλει η Juventus

Την ευθύνη ανέλαβε tifoso της Napoli υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να δείξει ότι διαμονοποιήθηκε η κίνηση του De Sanctis...
Δεν αντέχουν να βλέπουν τόσα σκάνδαλα, μικρότερα και μεγαλύτερα, να βγαίνουν για τις ομάδες τους και τίποτε για τη Juve, δεν αντέχουν να βλέπουν ότι ακόμα και οι εφημερίδες τους παραδέχονται την εύνοια της διαιτησίας απέναντι σε ομάδες του Μιλάνο, της Ρώμης, της Νάπολη και τίποτε για τη Juve και έτσι κυκλοφόρησαν αυτό το βίντεο από την εκτέλεση πέναλτυ του Vidal στο ματς με την Cesena.

H εικόνα από το Sky που κυκλοφορεί εδώ και δυο μέρες στο Youtube με τίτλο: "νεύμα του Rodriguez στο Vidal στο πέναλτυ" (η εκτέλεση στο 0:55).

Η Juve, όμως, έχει αποφασίσει -και σωστά- να μην αφήνει πια να δημιουργείται κλίμα σε βάρος και έτσι έβγαλε ανακοίνωση όπου επισημαίνει πως το νεύμα συνεννόησης που κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει ανάμεσα στον παίχτη που αντικατέστησε τον τερματοφύλακα της Cesena που είχε αποβληθεί και το Vidal, "συνιστούν μια ύπουλη και αδέξια απόπειρα να βλαφτεί η εικόνα του συλλόγου και του παίχτη. Το Juventus Football Club θα δράσει σε κάθε έδρα για την προστασία της εικόνα του Arturo Vidal και του συλλόγου".
Vidal: εκπλήσσομαι με όλα αυτά

(Update 2) "Με εκπλήσσει πραγματικά όλη αυτή η αναταραχή, εξήγησε χαμογελαστός ο Vidal από την εκδήλωση του Juventus Club Doc Moncalieri όπου βρέθηκε με τον Marrone. "Ένας παίχτης θα έπρεπε να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι και δεν πίστευα ότι από ένα πέναλτυ θα μπορούσε να γεννηθεί μια πολεμική αυτού του είδους. Πριν από εκείνο το παιχνίδι γνώριζα τον Rodriguez και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχω εγώ με αυτή την ιστορία δεοδμένου ότι χτύπησα απλά ένα πέναλτυ". Που να ήξερε ο άνθρωπος στη Χιλή τι αρρώστια υπάρχει κατά της Juventus...
Μinotti (Cesena): εκτός πραγματικότητας,
δεν αξίζει καν να σχολιαστεί, δεν υπάρχει

(Update) O αθλητικός διευθυντής της Cesena, Lorenzo Minotti μίλησε στο Sky Sport 24 και τόνισε ότι θεωρούν ανάξιες λόγου τις υποψίες που επιχειρήθηκε να δημιουργηθούν: "μιλάμε για το τίποτα και επομένως δεν υπάρχει λόγος επίσημης ανακοίνωσης του συλλόγου. Για μας το θέμα δεν υφίσταται, μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας και μόνο να κάνουμε σκέψεις ή υποθέσεις. Ο τερματοφύλακας είχε αποβληθεί, και μάλιστα άδικα, και πήγε κάτω από τα δοκάρια ένας αμυντικός, δεν αξίζει ούτε καν να σχολιάσουμε, μακάρι προσπαθούσε να αποροσανατολίσει τον αντίπαλο. Δεν θα εμβαθύνουμε με τον Rodriguez γιατί πραγνατικά δεν αξίζει τον κόπο".

Υπεύθυνος, tifoso της Napoli...

(Update 2) Την ευθύνη του βίντεο, όπως αποκάλυψε το Uccelinodidelpiero ανέλαβε tifoso της Napoli που με διευκρινιστικό post ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δέιξει πόσο εύκολο είναι μηντιακά να διαμονοποιηθεί ο,τιδήποτε όπως -ισχυρίζεται- η κίνηση του De Sanctis όταν ο Cavani έβαλε γκολ στο Lecce και ο τερματοφύλακας της Napoli όχι μόνον δεν πανηγύρισε αλλά έδειξε δυσαρέσκεια (τα σχετικά post του εδώ και εδώ). Κάτι ήξερε η Juventus που έσπευσε να αντιδράσει.

Πηγή: Juventus.com, uccelinodidelpiero

9 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Να είναι τυχαίο που κάποιος κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο παιχνιδιού της Juventus της ίδιας αγωνιστικής με το παιχνίδι της Napoli που οδήγησε στον De Sanctis στον εισαγγελέα?

Juve-ntinos.!!! είπε...

Αυτό το πέναλτυ είναι από τα πολλά που εκτελέσαμε φέτος (το μοναδικό αν δεν κάνω λάθος μέχρι τώρα, όταν η άλλες ομάδες παίρνουν πέναλτυ σχεδόν κάθε αγωνιστική, βλέπε Μίλαν) και θέλουν να μας κατηγορήσουν κιόλας, θα μας τρελάνουν αυτοί.
Δεν μασάμε όμως γιατί μια ζωή τέτοιοι ήταν, τέτοιοι είναι και τέτοιοι θα είναι, τους πονάει πολλή η Γιούβε.

Τώρα ας πάμε στο πέναλτυ αυτό καθ' αυτό και τι βλέπουμε, βλέπουμε τον τερματοφύλακα της Τσεζένα να λέει στο Βιντάλ να το ρίξει αριστερά και αυτός το ρίχνει δεξιά και τον ξεγελάει, σιγά να μην ακούμε ότι μας λέει ο ένας και ο άλλος, δεν κατάλαβε που είναι το κακό, δεν έχουν τη να πουν με τόσα που βγαίνουν για όλους τους άλλους και ψάχνουν να βρουν κάτι για την Γιούβε που με κόντρα διαιτησία είναι μόνη πρώτη και αήττητη.
Έτσι να σας βλέπουμε να πονάτε όπως παλιά.

Μανος είπε...

Αποτι ειδα του εκανε νευμα απο την αλλη πλευρα αλλα τι να πεις καποιοι εχουν αρχισει κ φοβουνται

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ακριβώς, Juve-ntine, είναι το μοναδικό φέτος και πρώτα έκαναν φασαρία που το πήραμε, τώρα προσπαθούν να βρουν στήσιμο σε κάτι που μπορεί να δείχνει να είναι μια προσπάθεια αποσυντονισμού του επιθετικού ή απλώς ένα τυχαίο νεύμα. Άλλωστε, Juve-ntine και Μάνο, από πού προκύπτει ότι ο Vidal τον κοιτάει; Και έπειτα, για ποιο λόγο; Ούτε στοιχηματικά δεν στέκει: 2-0 έγινε το σκορ...

Μόνον ένας λόγος υπάρχει, αυτός που λες Juve-ntine: πονάνε!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν είναι μόνον η Milan: χθες βράδυ η Napoli ισοφάρισε τη Bologna με ένα πέναλτυ που έγινε έξω από την περιοχή: κοιτάξτε στο 0:37 του βίντεο που πατά ο αμυντικός. Φαίνεται ακόμα και από την curva.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Για να έχουμε πλήρε το κλίμα, ας μεταφέρω και μια δήλωση του Nicchi, προέδρου της Aia (της Ένωσης των Διαιτητών): "Δεν μπορούσαμε να ελπίζουμε να έχουμε πάντα ήρεμα weekend. Αυτή τη φορά υπήρξαν λάθη αλλά θα έλεγα ότι όλα αποτελούν μέρος μιας φυσιολογικής κατάστασης. Πιστεύω ότι εηαφανίζεται από το ποδόσφαιρο η κουλτούρα της καχυποψίας. Τα λάθη των διαιτητώνν αξιολογούνται ως τέτοια, χωρίς να τα βλέπει κανείς συνδεδεμένα με περίεργες κινήσεις".

Ο άνθρωπος παραδέχεται ότι την "κουλτούρα της καχυποψίας" τη συνδέουν μόνο με τη Juve και ότι με αυτή μας καταδίκασαν!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ο andreaaz83 σχολίασε στο Juventus Blog ότι την ώρα του νεύματος ο Vidal κοίταζε τον διαιτητή και παραπέμεπι σε ένα βίντεο από την curva nord http://www.youtube.com/watch?v=2CI6yeEKcNI

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μαλακιες εις τον κυβο!

Δεν αποδυκνειεται τιποτα απολυτως και καμια σχεση το περιστατικο με αυτο του Ντε σαντις!
Οπως γραφετε πολλοι...μπορει να μην τον κοιταει καν ο Βινταλ,μπορει να προσπαθει να τον ψαρωσει ο τερματας,μορει να ναι τυχαιο μπορει να ναι χιλια δυο αλλα πραγματα!

Οποιος ειδε το συγκεκριμενο παιχινιδι θα καταλαβε οτι δεν ειχε καμια σχεση με στησιμο!Μεχρι το 76 οπου κανει ο Μαρκισιο το 1-0 ο Αντνιολι κανει το ματς της ζωης του βγαζοντας τα αβγαλτα!Επισης μετα το πεναλντυ η Γιουβε συνεχιζει να χανει τα αχαστα βγαζοντας τα μαλιστα ο τερματοφυλακας που πριν λιγα λεπτα ειχε και καλα υποδειξει στο βινταλ που να στειλει το πεναλντυ!
Αστειοτητες να γελας!

Οπως ειναι και για γελια το πιπινι φεντερικα λοντι που το πρωι με υφος τεθλημενης χηρας εκανε αναφορα για το περιστατικο του βινταλ οπου μετα απο αυτο του Ντε σαντις πληγωνει το κυρος του ιταλικου ποδοσφαιρου και να χαμε να λεγαμε!

Εγω δε λεω οτι μας φοβουνται,αντιθετως δε μας φοβουνται ξερουν οτι εχουν τα παρασκηνιακα σκηπτρα οι Μιλανεζοι απλως μια υποθεση που επιβαρυνει την Γιουβε θα ναι καλο αλλοθι ωστε να κουκουλωσουν τα δικα τους πεναλντυ οπου τα παιρνουν σε καθε τρια κορνερ αλα ματς αλανας σε ελληνικες γειτονιες των 90ς!

Υ.Γ Το πεναλντυ του Βινταλ ηταν ουρακοταγκος!

kevez είπε...

εν τω μεταξύ ο Βιντάλ δεν πρέπει ούτε καν να τον κοιτάει... σ' ένα ελληνικό άρθρο που διάβασα ερμηνεύτηκε πως του λέει ότι θα πέσει από εκείνη τη γωνία, αν το έριχνε από εκεί ο βιντάλ θα γράφαν πως του έδειξε σε ποια γωνία να το ρίξει. Δηλαδή ο Ροντρίγκεζ ο αμυντικός, έπρεπε να κάνει νόημα για να φάει το πέναλτι??? ΜΑΛΙΣΤΑ.