Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Juve, Briamonte: θα συνεχίσουμε να προκαλούμε ζημιά σε όποιον μας προκάλεσε ζημιά

"Ακόμα και και αν στο μεταξύ πάψουν να καλύπτουν τις θέσεις που κατέχουν ή κατείχαν"
"H Juve θα προσφύγει σε όλες τις έδρες για να προκαλέσει ζημία σε όποιον προκάλεσε ζημιά με την Calciopoli. Είναι θεσμικό ντόπινγκ; Δυστυχώς υπάρχουν πρόσωπα αρχαία που δνε έχουν ενημερωθεί για τα καινούργια πράγματα που αντιλαμβάνονται καθυστερημένα ότι ο κόσμος κινείται. Τότεμιλάμε για narcolessia (σ.σ. πρόκειται για νευρολογική και όχι ψυχιατρική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ημερήσια υπνηλία). Το Ελεγκτικό Συνέδριο μόλις άνοιξε μια έρευνα για πιθανή ευθύνη σε σχέση με όποιον πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις. Τώρα προχωράμε με το Εφετείο: να ακυρώσει την απόφαση του Tnas": αυτή ήταν η αποφασιστική παρέμβαση του νομικού συμβούλου της Juventus (και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου), Michele Briamonte στο πλαίσιο σεμιναρίου στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνο για την αθλητική δικαιοσύνη και το αθλητικό δίκαιο. Ο 35χρονος δικηγόρος, συνεταίρος στο νομικό γραφείο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου Franzo Grande Stevens, είχε επιλεγεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο (2006) για να παρίσταται στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό της Λοζάνης.
(Update) Μάλιστα ο Briamonte προχώρησε παραπέρα και απαντώντας στο πού θα σταματήσει η Juve προειδοποίησε: "όσο θα υπάρχουν βατοί νομικοί δρόμοι. Η Juve έδειξε πως ξέρει να αντέχει σε ό,τι υπέστη και θα υπάρχει και στο μέλλον όταν θα συνεχίσει να καταδιώκει τους υπεύθυνους ακόμα και αν στο μεταξύ πάψουν να καλύπτουν τις θέσεις που κατέχουν ή κατείχαν".|
Τέλος, απάντησε στο διευθύνοντα σύμβουλο της Inter, Ernesto Paolillo που διεκδικώντας νόμο για να χρηματοδοτηθεί κατασκευή σταδίων, είπε πως η Juventus πήρε δωρέαν το οικόπεδο από το δήμο του Τορίνο: "κρίμα που δεν είναι αλήθεια, το πληρώσαμε στιο δήμο 25 εκατομμύρια". Και μάλιστα για παραχώρηση 99 ετών.
Η μάχη δίνεται ταυτόχρονα, στο γήπεδο και στα δικαστήρια.

Πηγή: Vecchiasignora.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: