Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Tuttosport: έκλεισε ο Caceres. Επίσημο: ο Amauri στη Fiorentina

Για 0,5 εκατ. (που ισοδυναμεί με 2,5 εκ. ενεργητικό στην τρέχουσα χρήση) δόθηκε ο βραζιλιανοϊταλός
O Tuttosport δημοσίευσε στο Twitter λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού Κυπέλλου με τη Roma την είδηση ότι έκλεισε η συμφωνία για τον Caceres και ότι έγινε η σχετική ανταλλαγή mail για τα συμβόλαια: 1,5 εκ. για το δανεισμό, τελική τιμή 9,5 εκατομμύρια ευρώ.
(Update) H Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι παραχώρησε οριστικά τα δικαιώματα του Amauri στη Fiorentina για 0,5 εκατ. που θα πληρωθεί κατά την τρέχουσα χρήση. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η παραχώρηση δημιουργεί ενεργητικό 2,5 εκατ. ευρώ στην τρέχουσα χρήση.

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com

5 σχόλια:

yotaras είπε...

Eπειδη δεν καταλαβα ποσα λεφτα θα παρουμε για την πωληση του αμαουρι???

Un Gobbo ad Atene είπε...

0,5 εκ. Τα 2,5 εκ. ενεργητικό προκύπτουν από τους μισθούς που γλυτώνει ο σύλλογος και βελτιώνουν τον ισολογισμό, πράγμα εξίσου σημαντικό με τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

yotaras είπε...

Δηλαδη ενας παιχτης που αγοραστηκε με 22 εκατομυρια ευρω! πουληθεκε για 500 χιλιαρικα?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Βρες μου έναν που να πούλαγε καλύτερα ΑΥΤΟΝ τον παίχτη με τα 4 εκ. μισθό, να του δώσουμε Όσκαρ. Και αφού σκεφτούμε ποιος έκανε το λάθος και πήγε και έδωσε 22 εκ., ας αναλογιστούμε πόσο επιβάρυνε τους ισολογισμούς ένας παίχτης που έχανε συνεχώς την αξία του

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

yotara με κανεις να υπερασπιστω τον Μαροτα και ειλικρινα δε το θελω!
Και πολλα πηρε και δε το λεω για χαβαλε!εδω και εναμιση χρονο μας στοιχιζει πολλα και προσφερει το απολυτο μηδεν!Μακαρι να τον ακολουθησουν και οι αλλοι και ας παρει 500 χιλιαρικα απο ολους τους!