Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Napoli-Siena ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου

Ιστορική πρόκριση της Siena
Με γκολ του Destro (που μόλις είχε μπει) στο 54', η Siena πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας μέσα στη Βερόνα το Chievo παρ' ότι η ομάδα του Sannino έμεινε με 10 παίχτες το τελευταίο ημίωρο χάρη σε μια μάλλον υπερβολική αποβολή του Grossi. O πρώτος ημιτελικός, με τη Napoli που νίκησε 2-0 την Inter, θα γίνει στη Siena το Φεβρουάριο (8 ή 9), η ρεβάνς τέλη Μαρτίου, στις 21.

Διπλός Cavani απέκλεισε την Inter

Τη στιγμή που ξανάρχισε να ακούγεται το όνομα του Mourinho για τον πάγκο της Inter (τώρα που τον κατάλαβαν οι ισπανοί), οι nerazzurri αποκλείονταν στη Napoli με πέναλτυ του Cavani στο 50' που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Thiago Motta ο οποίος ετοιμάζεται για την Paris Saint Germain και ένα δεύτερο γκολ του Cavani που στις καθυστερήσεις εξευτέλισε την αντίπαλη άμυνα... H Inter παραπονέθηκε ότι δεν δόθηκε πέναλτυ στον Milito: "υπήρχαν δυο καθαρά πέναλτυ και δόθηκε μόνον το ένα (σ.σ. εννοεί και αυτό του Cavani που δόθηκε). Κρίμα γιατί κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος. Πάει να πει ότι είναι μια άτυχη στιγμή. Υπομονή, θα περάσει", δήλωσε ο Ranieri.
Τώρα απομένει το αυριανό Milan-Lazio (ο Allegri δήλωσε πως θέλει την πρόκριση) για να ξέρουμε το τελευταίο εμπόδιο της Juve προς τον τελικό.

Πηγή: Rai, Lega Serie A (η φωτογραφία)

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο Ρανιερι ειναι ο καταλληλος προπονητης για αντιπαλη ομαδα!Θα φτιαξει ενα καλο αξιομαχο συνολο,θα παλεψει μεχρι ενος σημειου στα ισια και στο τελος ειναι ικανος ο ιδιος να κανει τον απονομη στους αλλους!
Καλυτερα να τον κρατησουν εκει τον Μουρινιο Gobbo,μακρυα απο δω....
Καλος τελικος θα ναι με Ναπολι...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Υ.Γ Καβανι παμπαικταρε ελα Γιουβε ρε!