Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χάνει το Udine o Matri, αύριο κρίνεται αν θα ξεκινήσει κανονικά το Σάββατο η Serie A. Giaccherini's Day?

Δεκαπέντε μέρες η πρόγνωση για τον Matri που υπέστη διάστρεμμα. Κρίσιμες συνεδριάσεις Lega και Figc αύριο για να αποτραπεί η απεργία των ποδοσφαιριστών και να ξεκινήσει κανονικά η Serie A. Elkann: θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Ήρθε η ώρα του Giaccherini

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ TROFEO BERLUSCONI. Και φέτος το Trofeo Berlusconi τραυμάτισε τη Juve: διάστρεμμα πρώτου βαθμού για τον Alessandro Matri στο δεξί αστράγαλο και πρόγνωση για πλήρη επάνοδο σε 15 μέρες οπότε χάνει την πρεμιέρα στο Udine την οποία προετοίμασε σήμερα ο Conte με την ομάδα με μελέτη του βίντεο του ματς με τη Milan, προπόνηση και οικογενειακό διπλό που έληξε 2-2 με γκολ των Pazienza, Toni, Marrone, Pirlo.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SERIE A. Συνεδριάζουν αύριο η Ομοσπονδία και η Lega Serie A με κρίσιμο θέμα τη συλλογική σύμβαση εργασίας των ποδοσφαιριστών και τη συμφωνία με την Aic που θα αποτρέψει την απεργία στην πρεμιέρα. Προϋπόθεση για τους συλλόγους μια μεταβολή της ερμηνείας που έδωσε ο Abete για το άρθρο 7 (που αφορά τους παίχτες που τίθενται εκτός ομάδας) και μια νομική συμφωνία, πιθανόν ως παράρτημα στη σύμβαση, που θα ορίζει ότι το τέλος αλληλεγγύης θα καλυφθεί από τους παίχτες.

ELKANN: ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ. "Ο Conte δήλωσε ό,τι ήταν να δηλωθεί" δήλωσε από το Rimini o John Elkann απαντώντας σε όσους τον ρωτούσαν αν η Juve του Trofeo Berlusconi είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τη Milan -ο Buffon το εκτιμά θεωρώντας ότι οι rossoneri προηγούνται και ακολουθεί η Inter και πίσω της "όλες οι άλλες: Napoli, Juve, Udinese, Roma, Lazio". "Ξεκινάμε από την έβδομη θέση της περυσινής χρονιάς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Το σήμαντικό είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη σεζόν", πρόσθεσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Exor/Fiat. "Για να φτάσετε πού;", η ερώτηση. "Μακριά" η λακωνική απάντηση του Elkann που όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές απάντησε: "η τελευταία βδομάδα φυσιολογικά χρειάζεται για να κλείσεις".

BUFFON: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ TIFOSI. Ο Buffon δήλωσε πως "η ιστορία της Juve μας επιβάλλει μια άμεση αναγέννηση. Οφείλουμε να παρενοχλήσουμε ως το τέλος τις πρώτες" είπε για να καταλήξει λέγοντας χαμογελαστά πως είναι καλά και ελπίζει να παίξει 35 από τα 38 ματς: "τα τρία τελευταία ματς δεν θα παίξω γιατί θα έχουμε κερδίσει το scudetto"... Ο Νο 1 στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση των φιλάθλων: "ο tifoso της Juve είναι ερωτευμένος τρελά με αυτή την ομάδα" εκτίμησε τονίζοντας πως "μια ένεση εμπιστοσύνης και ηρεμίας για μας είναι πολύ σημαντική".

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο STORARI. Ενώ γραφόταν ότι ο Storari θα κατέληγε στην Chelsea ως αντάλλαγμα για τον Alex, το βράδυ μεταδόθηκε ότι η Juventus ετοιμάζεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα.

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ MARTINEZ-GIACCHERINI. H Juve βρίσκεται ένα βήμα από τον Emanuele Giaccherini της Cesena που αποτελεί επιλογή του Conte αλλά η μεταγραφή έχει κολλήσει στην άρνηση του Martinez να πάει στους άλλους bianconeri. Αύριο η κρίσιμη συνάντηση του ατζέντη του με τον αθλητικό διευθυντή των romagnoli. Αν ο Martinez πει "όχι" η εναλλακτική πρόταση του Marotta φέρεται να είναι ο Giandonato ή ο Pasquato. Με τον 26χρονο ακραίο επιθετικό η συμφωνία φέρεται να έχει ολοκληρωθεί σε σημείο που σήμερα αναγγελόταν η απόκτησή του στα πρωτοσέλιδα.

BRUNO ALVES ΓΙΑ BONUCCI, PEPE; Σύμφωνα με το Sportmediaset η Juve ετοιμάζεται να πάρει τον Bruno Alves, 30χρονο πρώην Porto της Zenit στην οποία θα δώσει Bonucci, Pepe. Από την ομάδα του Spalletti, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα πάρει χρήματα συν τον πορτογάλο. Στο στόχαστρο παραμένει, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, και ο Lugano. Άλλες ειδήσεις πάντως θέλουν τον Bonucci να μένει: ο ατζέντης του δήλωσε πως δεν έχει δεχτεί συγκεκριμένες προτάσεις.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο EKDAL ΣΤΟ CAGLIARI. Η Juventus ανακοίνωσε επίσημα την παρχώρηση του Albin Ekdal στο Cagliari σε καθεστώς συνδιοκτησίας για 3 εκ.

ΜΕ FIORENTINA ΞΕΚΙΝΑ Η PRIMAVERA. Δυνατό ξεκίνημα για την Primavera του Baroni που ξεκινά το πρωτάθλημά της στις 10 Σεπτεμβρίου στη Φλωρεντία με την κάτοχο του Κυπέλλου που έφτασε επίσης στον τελικό του Viareggio. 2η αγωνιστική με τη Modena, 3η στο Livorno, 4η με Grossetto, 5η το ντέρμπυ με το Torino, 6η με Cagliari, 7η στο Empoli, 8η με Sampdoria, 9η στη Novara, 10η στο Sassuolo, 11η με Siena, 12η στη Γένοβα με Genoa, 13η με Parma.

Ο ΕΤΟ'Ο ΣΤΗΝ ΑΝΖΗΙ, ΘΡΙΛΕΡ ZARATE. H Anzhi ανακοίνωσε ότι ο Eto'o είναι πλέον δικός της ενώ στη Ρώμη ανακοινώθηκε ότι ο Zarate δεν προσήλθε στην αποστολή για να μη χάσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη με άλλη ομάδα: δεδομένου ότι ο Lavezzi φαίνεται να μένει στη Napoli, οι πληροφορίες θέλουν Inter-Lazio να συμφωνούν στο δανεισμό του Zarate με ρήτρα υποχρεωτικής εξαγοράς του χρόνου.

Ο AQUILANI ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ MILAN; Ο Marotta είχε σχεδόν φτάσει σε συμμφωνία με τη Liverpool για να κρατήσει τον ρομάνο με 8 εκ., μετά οι άγγλοι ζήτησαν 12 και ο Aquilani ακούστηκε για τη Fiorentina όπου δεν δεχτηκε να πάει μιας και δεν ήθελε να δοθεί δανεικός, φόρμουλα που τελικά φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από τον παίχτη ώστε να επιστρέψει στην Ιταλία παίζοντας στην πρωταθλήτρια Milan: δανεικός με ρήτρα εξαγοράς με 6,5-7 εκ., πιθανή συμφωνία αύριο αφού ο Galliani δεν έφτασε στον Montolivo. Εξακολουθούν να μεταδίδονται φήμες για επιστροφή του Kaka'...

Πηγές: Juventus.com, Gazzetta dello Sport, SportItalia 24, TuttoJuve.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: