Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αιχμές Della Valle για calciopoli

'Έλλειψη επαγγελματισμού ή πρόθεση να γίνει μια δίκη κατά το ήμισυ... Δεν θα αφήσω να τα καλύψει όλα η σιωπή...
"Όποιος έστησε τη δίκη που αφορούσε τη Fiorentina ή ήταν ελάχιστα επαγγελματίας ή είχε την καθαρή πρόθεση να κάνει μια δίκη κατά το ήμισυ". Αυτό δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Fiorentina, Diego Della Valle στην προαναγγελθείσα από την περασμένη βδομάδα συνέντευξη τύπου με αφορμή την calciopoli την οποία έδωσε στα γραφεία της Tod's στο Μιλάνο.
"Εγώ λέω πάντα "κακό μην κάνεις, φόβο μην έχεις". Δεν κατάλαβα γιατί μας ενέπλεξαν και σήμερα θέλω να το καταλάβω. Η σιωπή δεν μπορεί να καλύψει τα πάντα γιατί στην περίπτωσή μου δεν θα είναι έτσι", προειδοποίησε.
Με τη συνέντευξή του ο Della Valle έθεσε γενικότερα το πρόβλημα του ιταλικού ποδοσφαιρικού συστήματος, που το έφερε πίσω από γγλία και Ισπανία, εστιάζοντας σε δυο σημεία: "κανείς δεν έρχεται να επενδύσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο" και "δεν είναι δυνατόν οι κανόνες να γράφονται από τοςυ ίδιους τους πρωταγωνιστές του ποδσφαίρουι", είπε προτείνοντας τη συγκρότηση μιας εξωτερικής αρχής -στα πρότυπα, όπως τόνισε, του Consob (Εθνική Επιτροπή για την Κοινωνία και το Χρηματισήριο) για το Χρηματιστήριο- που θα "χτίσει τη διαδρομή του ποδοσφαιρου". Σε αυτό το πλαίσιο ενέταξε την πρότασή του για ενα στρογγυλό τραπέζι όπου να συζητήσουν όλοι.

ΣΤΗ BARCELONA ΤΟ SUPER CUP. (update 3). Με γκολ του Messi και του Fabregas, η Barcelona νίκησε 2-0 την Porto, πουσ τα τελευταία λεπτά έμεινε με 9 παίχτες, και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Supe Cup στο Montecarlo.

OI ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ LAZIO, UDINESE. (update) Sporting Lisboa, Xurigo, Vasluj θα είναι οι αντίπαλοι της Lazio στον Όμιλο D του Europa League ενώ η άλλη ιταλική ομάδα που μετέχει στη διοργάνωση, μετά τον αποκλεισμό της Roma, η Udinese θα έχει ως αντιπάλους: Atketico Madrid, Rennes, Sion.

AQUILANI: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΩΣ ΤΟ 2014 ΣΤΗ MILAN. (update). Με τις θερμές ευχές του Kenny Dalglish που απέδωσε στην επιθμία του να είναι κοντά στην οικογένειά του την αποχώρηση από τη Liverpool, υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2014 με τη Milan ο Aquilani.

5 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ Ο FLAMINI. (update 2). Άλλο ένα θύμα του Trofeo Berlusconi, αυτή τη φορά από πλευράς Milan: o Flamini υπέστη ρήξη συνδέσμου στο δεξί γόνατο και σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα υποβληθεί σε εγχείριση και θα μείνει τουλάχιστον 5 μήνες εκτός γηπέδων.

PANDEV ΣΤΗ NAPOLI. (update 2). O De Laurentis ανακοίνωσε ότι μίλησε με τον Moratti και συμφώνησε να πάρει δανεικό τον Pandev.

Πηγή: it.violachannel.tv, Tuttosport, Gaxzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: