Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Moggi: μεταγραφές καλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια αν και η Juve δεν είναι ανταγωνιστική όσο η Milan, κυρίως, και η Inter

"Πιστεύω στον Conte, έχει το σωστό Dna, χρειάζεται στήριξη από το σύλλογο". "Χτίζεται μια καλή ομάδα, σιγά σιγά καλυτερεύει"
"Οι μεταγραφές της Juventus είναι καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος έγινε ένα βήμα μπροστά αν και η Juve δεν είναι ανταγωνιστική όσο η Milan, κυρίως, και η Inter. Μπορεί να παλέψει με τη Napoli για την 3η-4η θέση", δήλωσε ο Luciano Moggi στο Radio Manà Manà και την εκπομπή "Stile Juve".

Δύσκολο να έρθουν top player χωρίς Ευρώπη

Απαντώντας στην ερώτηση για τους top player που περίμεναν οι φίλαθλοι, είπε: "μην παίζοντας στην Ευρώπη, έχει μια απώλεια στο ίματζ και επομένως είναι πιο δύσκολο να φτάσουν. Η Juventus χτίζει μια καλή ομάδα, σιγά σιγά καλυτερεύει. Δεν υπάρχουν Melo και Sissoko αλλά υπάρχουν ο Vidal και ο Pirlo που όμως είναι εωρτηματικό από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Vidal είναι καλός παίχτης, θα κάνει καλά το καθήκον του. Όσον αφορά στον Giaccherini έχω τις αμφιβολίες μου, αρμόζει στα πλάνα του Conte αλλά ένας λογαριασμός είναι να παίζεις με τη Cesena και άλλος να αγωνίζεσαι με τη Juventus. O Estigarribia είναι ένας jolly, το να κάνεις δυο τρία καλά παιχνίδια στην Copa America δεν τον κάνει πρωταθλητή. Ο Elia είναι καλός παίχτης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό, έκαναν καλά και δνε πήραν τον Lugano και τον Alex γιατί δεν ήταν συμβατοί, σαν αυτούς υπάρχει ήδη ο Chiellini. Πιστεύω στον Conte. Έχει το σωστό Dna, έχει ανάγκη από υποστήριξη του συλλόγου. Όμως, ο παραλληλισμός με τη Juve του Lippi του '94 είναι λάθος, εμείς είχαμε ήδη μια ωραία βάση απ' όπου να ξεκινήσουμε".
(update) "Απογοητευμένος" από τις μεταγραφές της Inter δήλωσε ο Mattei Materazzi, αδελφός του γνωστού Marco και ατζέντης Fifa. Aντίθετα, έκρινε ότι "η Juve δουλεύει καλά, έχει έναν καλό και έξυπνο προπονητή, εγώ πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ Conte", είπε ενώ έκρινε ότι η Inter "είναι σε δυσκολία"...
Διασταύρωση πεπρωμένων

Καθώς ο Moggi έκανε λόγο για υποστήριξη του συλλόγου, μια συνάντηση στην έδρα της Juventus στο corso Galileo Ferraris την οποία το Juventus.com δημοσιοποίησε με τίτλο "διασταύρωση πεπρωμένων", έστειλε ένα συμβολικό μήνυμα στήριξη του mister: στα γραφεία του συλλόγου, "από μια σειρά συμπτώσεων, όπως αναφέρει το επίσημο site, βρέθηκαν ταυτόχρονα ο Andrea Agnelli, o Giampiero Boniperti, o Giuseppe Marotta και ο Antonio Conte. Για τον τεχνικό από το Lecce, η ευκαιρία να συναντήσει μαζί το μυθικό πρόεδρο που τον έφερε να παίξει στο Τορίνο, το μακρινό πλέον 1991, και τις κορυφές της Juventus σήμερα που τον θέλησαν ως προπονητή. Μια διαστταύρωση πεπρωμένων, μια ωραία βουτιά ανάμεσα σε παρόν, παρελθόν και μέλλον. Με τη σκέψη στο Νέο Στάδιο που είναι όλο και πιό κοντά στα εγκαίνια και τη νέα σεζόν που είναι στο εφαλτήριο της εκκίνησης".

Πηγές: TuttoJuve.com, Juventus.com

2 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η δήλωση Materazzi μπήκε για να έχουμε μια εικόνα του πώς μας κρίνουν οι αντίπαολοι και πώς κρίνουν τον εαυτό τους

Vero Juventino είπε...

;)