Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η μέρα του αμυντικού: δεν αγοράστηκε κανείς...

H μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά ο Marotta δεν πήρε κανέναν αμυντικό... Η Juve έδωσε Pasquato, Giandonato δανεικούς στο Lecce και της έμενε ο Amauri. Μια βδομάδα καιρός για Ziegler... Έμεινε ο Sorensen.
(update 2) Tελικά, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί, με το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Juve Βρέθηκε με την ίδια αμυντική γραμμή που είχε και πριν αφού κανείς από τους αμυντικούς που ακουγόταν ως την τελευταία ώρα δεν έφτασε. Γράφεται ότι τον Ιανουάριο θα έρθουν Rhodolfo και Bruno Alves... (ακολουθεί το post όπως διαμορφωνόταν μέσα στην ημέρα) Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε χθες ο Elia, σήμερα είναι η μέρα που κεντρικού αμυντικού. Ήδη από χθες τη νύχτα (αναλυτικά εδώ) κυκλοφόρησε ότι Juventus-Zenit συναντήθηκαν στο Μιλάνο και συμφώνησαν για τον Bruno Alves αλλά όλα κρέμονται από την απάντηση του Bonucci που φέρεται να ενοχλείται από κάποιες ρήτρες στο συμβόλαιο που του προτείνουν οι ρώσοι.
(update) Λίγο πριν το μεσημέρι ο ατζέντης του Bonucci διαμήνυσε πως "δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη διαπραγμάτευση και το ξέρει και η Juventus. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε ως τις 19.00", συμπλήρωσε για να χαρακτηρίσει δυσανάλογη προς την αξία του παίχτη την προσφορά των ρώσων.
Έτσι συνεχίζεται η συζήτηση με το περιβάλλον του Salvatore Bocchetti. Mάλιστα, το Sky υποστηρίζει ότι στο χθεσινοβραδινό δείπνο στου Giannino στο Μιλάνο (όπου κάποια στιγμή παρακάθισε και ο Galliani για να συζητήσουν για τη Lega παρακολουθώντας τα ματς της serie B), o Marotta συνομιλούσε με τον D' Amico, ατζέντη του Salvatore Bocchetti της Rubin Kazan, για ποσά και στρατηγικές μεταγραφής...
O ίδιος ο D' Amico, πάντως, όταν ρωτήθηκε χθες βράδυ στο Sportitalia αν πρέπει να βγάλουμε και τη Juventus (μετά τη Napoli) από τη συζήτηση για τον πελάτη του, απάντησε σιβυλλικά: "για τώρα ναι". "Πώς, για τώρα;", ρωτήθηκε για να απαντήσει ότι "στο ποδόσφαιρο όλα είναι "για τώρα". Αύριο είναι μια άλλη μέρα"... (update) Kαι πράγματι, γύρω στη 1 το μεσημέρι, ο D' Amico εθεάθη στα γραφεία της Juve στο Atahotel όπου γίνονται οι διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών. Παράλληλα, ο Marotta συζητά για τον 28χρονο Gastaldello της Sampdoria...
Oι ρώσοι της Rubin Kazan φέρεται να ζητάνε 2 εκ. για το δανεισμό του παίχτη και 8 εκ. τον Ιούνιο αλλά η Juve δεν έδειχνε διατεθειμένη να ανέβει πάνω από το μισό εκατομμύριο τώρα. Ο παίχτης πάντως ενδιαφέρει μιας και παίζει και αριστερά οπότε θα μπορούσε να καλύψει το κενό που ενδεχομένως θα άφηνε ο Ziegler: ο ελβετός δεν θέλει να φύγει αλλά η Trabzonspor επιμεένι και οι μεταγραφές στην Τουρκία ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου και όχι σήμερα στις 19.00 (20.00 ώρα Ελλάδας) όπως στην Ιταλία... (update 2) O ίδιος ο ελβετός δήλωσε ότι ήρθε επί Del Neri για να παίξει και τώρα μένει εχοντας καταλάβει ότι ο Conte δεν τον θέλει...
Να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχει και ο Sorensen ο οποίος συζητά με το Palermo αλλά ο ατζέντης του δεν απέκλεισε ούτε την παραμονή (αναλυτικά εδώ) (update 2), σενάριο που τελικά αποδέιχθηκε αληθινό.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο AMAURI. Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει ο Amauri με την Marseille (που δίνει 5 εκ.) να θεωρείται πως έχει το προβάδισμα έναντι των διαφόρων Palermo, Genoa, Parma, Wolfsburg, Hamburg. Το θέμα είναι η μείωση του μισθού που πρέπει να δεχθεί. (update 2) Tελικά ο Amauri έμεινε και ο ατζέντης του υποστήριξε ότι θέλει "να αποδείξει σε τεχνικό και σύλλογο ότι είναι ακόμα χρήσιμος στην ασπρόμαυρη υποθεση"... Στην πραγματικότητα, οδεύει προς τη λήξη του συμβολαίου του οπότε απλώς θα μείνει ελεύθερος... (update 4) Ο άλλος ατζέντης του Amauri ζήτησε από τους φιλάθλους να τον υποστηρίξουν γιατί έδειξε, είπε, ότι είναι σοβαρός επαγγελματίας...

GIANDONATO, PASQUATO ΣΤΟ LECCE. (update 2). H Juventus ανακοίνωσε επίσημα ότι παραχώρησε δανεικούς στο Lecce τους Giandonato και Pasquato... To Lecce πήρε και τον Oddo από τη Milan.

ΣΤΗ JUVE O BABY JOSIPOVIC. (update 5). H Juve απαίκτησε τον διεθνή ελβετό επιθετικό, με την Under 18, Zoran Josipovic απο την ομάδα του Chiasso. Θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός.

TΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ PAZIENZA. (update 6). O Pazienza τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση, σε μια σύγκρουση, στη μύτη. Αύριο οι ιατρικές αξιολογήσεις.

ZARATE ΣΤΗΝ INTER, NOCERINO ΣΤΗ MILAN. (update 2). H Inter εξασφάλισε, για 2,7 εκ. και ρήτρα εξαγοράς 15 εκ., τον Zarate δανεικό απή Lazio (η ομάδα του Lotito έδωσε και τον Foggia δανεικό στη Sampdoria) ενώ η Milan, στα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου και αφού εισέπραξε την άρνηση του Diarra, πήρε το ex-Juve, Nocerino από το Palermo 'ωστε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Flamini (6 μήνες εκτός μετά την επέμβαση στο γόνατο) και την τιμωρία 4 αγωνιστικών του Gattuso στο Champions League. Inter-Genoa αντάλλαξαν Viviano-Kucka ενώ η και η Genoa πήρε τον Caracciolo αφού ο Gilardino δεν πουλήθηκε από τη Fiorentina που κράτησε και τον Montolivo ο οποίος, όμως, δεν θέλει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του καθώς αποτελεί πάντα στόχο των rossoneri.

PJANIC, GAGO ΣΤΗ ROMA. (update 2). H Roma, μετά τον Kjaer, πήρε τον Pjanic από τη Lyon και, δανεικό, τον Gago από τη Real Madrid. Eπίσης, στη Roma έμεινε τελικά ο Borriello ενώ έφτασε και ο Borini. H Parma, που ήθελε τον Amauri, πήρε τον Floccari. H Atalanta πήρε τον Cigarini και τον Brighi από τη Roma.

MANGIA PIOLI ΣΤΟ PALERMO. (update 3). Η πρώτη απόλυση προπονητή, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι πραγματικότητα: ο Zamparini έδιωξε τον Pioli και πήρε... τον προπονητή της Primavera, Devis Mangia -το όνομά του, κατά μια φοβερή ειρωνεία, σημαίνει: "τρώει"... Eίχε προηγηθεί το ξεπούλημαQ Sirigu, Pastore, Bovo, Cassani, Nocerino και υπόσχεη παραχώρησης του Balzaretti... Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το Palermo υποδέχεται την Inter...

Πηγές: Tuttosport, La Stampa, TuttoJuve.com, Sportitalia, Gazzetta dello Sport

11 σχόλια:

Xristos είπε...

bocchetti tha ithela

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Χωρις καποιος απο τους υποψηφιους να ναι κατι το εξαιρετικο θεωρω οτι ο αλβες ειναι η καλυτερη των περιπτωσεων!Ελπιζω να τα καταφερει ο καραφλας και να τον φερει τορινο!Εκτος των οποιων αμυντικων αρετων του ειναι και απο τους λιγους αμυντικους που ξερει "μπαλα"!

Κωνσταντινος είπε...

O Μποκετι ειναι πολυ καλος αμυντικος και στα + οτι μπορει να παιξει και σαν αριστερο μπακ,μακαρι να τον παρουν

yotaras είπε...

Mπονουτσι πες ΟΧΙ!!!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο εφιαλτης κατα της 9 το βραδυ σημερα να ανακοινωνεται ο κασταντελο η ο μπονερα αρχιζει και φαινεται πολυ πιθανος....

Ανώνυμος είπε...

xristosjuve29:kala t les dimitri poly pithano dystyxws....makari n erthei o bocchetti....

Vero Juventino είπε...

Exoume sumfwnhsei me Bruno mhtso apo xtes to vradu.

Z-ULTRAS είπε...

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να φυγει ο Bonucci για να έρθει ο Άλβες.Τόσο άνετος είσαι στους κεντρικούς αμυντικούς και έχεις την πολυτέλεια να δίνεις παίχτες σ'αυτή τη θέση;!!!Σε μερικά πράγματα ακόμη δεν έχω καταλάβει πως σκέφτονται στην ομάδα.Μάλλον δίνουν περισσότερη σημασία στα χρήματα απ'ότι θα έπρεπε

Vero Juventino είπε...

AMYNTIKO RE!!!

Vero Juventino είπε...

...8a trela8oume teleiws...

yotaras είπε...

Μπραβο ευτυχως εμεινε ο Μπονουτσι!!!
Αμαουρι-Ιακουκιντα τι να πω... ειστε και οι 2.........