Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Conte: δουλεύουμε καλά στα μεταγραφικά

Την εμπιστοσύνη του στο σύλλογο ως προς το πώς κινείται στο μεταγραφικό τομέα, εξέφρασε ο Conte από το Sorrento όπου παρε΄λαβε το "Golden Goal": "ο σύλλογος είναι επιχειρησιακός στο μάξιμουμ, ξέριε που να επέμβει και με ποιον να το κάνει. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, οι παράγοντές μας είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά. Θα επέμβουμε στη μεταγραφική αγορά για να πάρουμε καλούς παίχτες. Είπα πάνω από ένα όνομα σε όποιον έπρεπε. Ποιούς; Ε, αυτό το κρατάω για μένα". Bravo, Antonio, αρκετά με τις διαρροές.

Πηγή: Juventus.com

9 σχόλια:

bianconero78 είπε...

Ποιος κοντε ρε μαγκες,πλακα μας κανετε?Αρε Προεδρε τριζουν το κοκαλα σου με τους μ..που αφησες κληρονομια και θελουν να κανουν τη Γιουβε μας ασκολι.Βγηκε να γλειψει αυτους που τον εφεραν.Το βλεπουμε ποσο καλα δουλευετε στα μεταγραφικα

Un Gobbo ad Atene είπε...

Θεωρώ τουλάχιστον άδικο να χαρακτηρίζεται έτσι ο Conte που είναι γνωστός για τον ευθύ έως αψύ χαρακτήρα του (να μου πεις τι προπονητής θα βγει, να σου πως: περίμενε να δούμε).

Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν είδα κανέναν άλλον να κάνει καμία. Και στα δικά μας, δεν βγάζω συμπεράσματα μέχρι να βλέπω επισημοποίηση -τι διαρρέει ο ένας και ο άλλος, δεν είναι δείγμα δουλειά. Και αν χαθεί ο Aguero στη Real και ο Sanchez στη Barcelona, λογικό θα είναι: όσο ιστορική ομάδα και να είσαι, φυσικό να προτιμήσει ο άλλος τη Νο 1 και αυτή που στοχεύει άμεσα στην κορυφή και όχι εσένα που δεν παίζεις ούτε στην Ευρώπη Β'.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι λογικό, Gobbo. Αλλά μην μας βγαίνεις κυρία Γιούβε και μας δουλεύεις ότι πάμε για Σάντσεθ, Αγκουέρο και Ιουγκαϊν για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα της Tuttosport και να τσιμπήσει κανένας για διαρκείας. Και στο τέλος να πάρεις τον «φούφουτο»...

Η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται και λεφτά, εγώ, δεν βλέπω ότι έχουν σκοπό να βάλουν.
Όταν η πρώτη σου «μεταγραφή» είναι ο ελεύθερος Πίρλο, τι να περιμένεις...


Αν δεν γίνει το «μπαμ» να πάρουν κάποια μεγάλα όνοματα θα μείνουν με τις ακαδημίες και τους ελεύθερους...

_Elvis

bianconero78 είπε...

Η ατλετικο μιλαει με μπαρτσα για αγκουερο και ο χιλιανος προτιμαει πρωτα μπαρτσα και μετα εμας.Τι να ρθουν να κανουν ρε gobbo αφου μυαλο δεν βαζουν οι δικοι μας και φετος δεν θα γλιτωσουν τις κλωτσιες.Στο κατω κατω παρε 5 παικτες αντι του αργεντινου.Μπροστα στα ματια τους ειναι.Με τον κοντε δεν εχω προσωπικα (και τον λατρεψα μετα το γκολ στο 88' μεσα οακα και την χειρονομια) αλλα τι εκανε και του δινεις την ομαδα?Μηπως θελουν να ελεγχουν τα παντα και βρηκανε το πιονι?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα γεγονότα είναι απλά: ο Marotta έκανε συναντήσεις (ό,τι γράφτηκε δεν είναι απλή διαρροή για δημιουργία κλίματος). Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός ισχυρότερων club και προτιμήσεις παιχτών.

Όσον αφορά το τι θα γίνει στο τέλος, ας περιμένουμε. Έχουμε δυο μήνες μπροστά μας, όπως και όλοι οι άλλοι που επίσης δεν κινήθηκαν.

P.S. Δεν την καταλαβαίνω τη λογική του στυλ ξεκινήσαμε με τον Pirlo που ήταν ελεύθερος: σηαμσία έχει η αξία του παίχτη, όχι αν στοιχίζει 0, 10, 50. Και για μένα είναι προφανές είναι ότι θα ξεκινήσεις με τους ελεύθερους.

P.S. 2 Το τι αξίζει ο Conte θα φανεί. Αλλά, με συγχωρείτε, υπήρχε κάποιος άλλος που τον "κόψανε"; Μην μου πείτε τον Πορτογάλο γιατί, προσωπικά, θα πω: καλύτερα: μέχρι να έρθει και να μάθει σε τι πρωτάθλημα αγωνίζεται, πάει η μισή σεζόν.

Dima είπε...

mages mn leme malakies
aguero 45
sansez 35
becks 7
matri qualiarella gurw sta 30

an theloun na lene tn omadoula ts JUVE as skasoun ta 100 ekatomuria p legan oti tha vazan as dwsoun k ta 2 tagaria ts epitheseis k na paroun tn inler

Un Gobbo ad Atene είπε...

Οι ισπανικές εφημερίδες θεωρούν ότι ο Sanchez κλίνει στη Barcelona -αν όντως τον θέλει αυτό δεν παλεύεται με λεφτά..

Dima είπε...

gobbo na paei barca na einai pagitis??? gt o pedro dn vgenei apo tn entekada

Un Gobbo ad Atene είπε...

dimakspl, κανένας παίχτης δεν ξεκινά θεωρώντας τον εαυτό του χαμένο, ειδικά αν είναι να πάει σε μια ομάδα σαν τη Barcelona σήμερα. Αρκεί να θυμηθούμε πως ερχόταν σε μας οι παίχτες όσες φορές βρεθήκαμε σε αντίστοιχη θέση.