Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Επιστροφή (προσωρινή) ποιχτών

Τις τελευταίες μέρες διευθυτήθηκαν μερικές συνιδιοκτησίες οδηγώντας πίσω στη Juventus παίχτες που ως επί το πλείστον δεν θα μείνουν αλλά θα δοθούν σε άλλους συλλόγους. Οι μετακινήσεις δεν έχουν ανακοινωθεί από την ίδια τη Juventus αλλά από τους συλλόγους όπου αγωνιζονταν οι παίχτες:
  • H A.C. Lumezzane, σύλλογος της Lega Pro ανακοίνωσε ότι επιστρέφει οριστικά στη Juventus ο 24χρονος τερματοφύλακας Matteo Trini (φωτό).
  • Η Benevento Calcio ανακοίνωσε ότι δεν άσκησε το δικαίωμα εξαγοράς του 24χρονου μέσου Raffaele Bianco (είχε αγωνιστεί σε 4 ματς της ομάδας στη Β σημειώνοντας μάλιστα ένα τέρμα) που έτσι επιστρέφει στους bianconeri.
  • Το Bari ανακοίνωσε ότι απέφυγε να φτάσει στη διαδικασία των κλειστών προσφορών με τη Juventus στην οποία έτσι επιστρέφει ο 31χρονος Sergio Bernando Almiron, απόκτημα της εποχής Blanc-Secco που δεν κατάφερε να "πιάσει" στην ομάδα ενώ είχε κάνει καλή χρονιά στο υποβιβασμένο Bari -τώρα γράφεται ότι προορίζεται για τη Siena. Στο Bari θα παραμείνει ο 18χρονος Francesco Gandolfo που αποκτήθηκε κατά συνιδιοκτησία.
  • Μετά το άνοιγμα των κλειστών προσφορών, επιστρέφει στη Juventus o Albin Ekdal -οι bianconeri πρόσφεραν 1,3 εκ. για το διεθνή σουηδό μέσο που, πάντως, γράφεται ότι ενδέχεται να δοθεί δανεικός στη Bologna μαζί με το Sorensen.
Πηγές: aclumezzane.it, beneventocalciospa.it, asbari.it, bolognafc.it, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: