Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καθολική ψηφοφορία για το 50ο αστέρι

Η Juventus ανταποκρίθηκε στην αντίδραση των φιλάθλων, "πάγωσε" το αστέρι του Boniek και ξαναβάζει τον Πολωνό σε ψηφοφορία μεταξύ όλων των φίλων της Juve μαζί με άλλα παλιά αστέρια που δεν τιμήθηκαν ακόμα...
Βρήκε ανταπόκριση στην διοίκηση η εντονότατη αντίδραση των tifosi στην προοπτική ένα από τα 50 αστέρια στο νέο γήπεδο να φέρουν το όνομα του Boniek -ο Πολωνός, αναγνωρίζοντας ότι δεν παρακολουθεί τη δίκη στη Νάπολη, επιμένει να βγαίνει δεξιά και αριστερά και να καταδικάζει τη Juventus.
Ο Boniek επιλέχθηκε αρχικά στην ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Juventus Member και των μελών των Juventus Club Doc αλλά η αντίδραση ήταν τόση που η Juventus αποφάσισε και ανακοίνωσε να διατηρήσει "'ένα δημιουργικό διάλογο με τους υποστηρικτές της" και γι' αυτό παγώνει τη χορήγηση του Άστρου και θέτει το όνομα του Boniek σε ψηφοφορία μεταξύ όλων των φίλων της Juventus η οποία θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του προσεχούς Ιανουαρίου. Στην ψηφοφορία θα μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι tifosi bianconeri στο επίσημο site του συλλόγου www.juventus.com όπου θα πρέπει να εγγραφούν αφήνοντας τα στοιχεία τους (όνομα, επίθετο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, e-mail). Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή μέσω mail θα ενεργοποιηθει ένα link ώστε να διασφαλιστεί η μοναδικότητα της ψήφου.

Οι υποψήφιοι για το 50ο αστέρι

Ο κατάλογος των υποψηφίων για το τελευταίο αστέρι που πρέπει να χορηγηθεί: Roberto Anzolin, Giancarlo Bercellino I. Luigi Bertolini, Alessandro Birindelli, Zibigniew Boniek, Massimo Bonini, Fabio Cannavaro, Massimo Carrera, Ernesto Castano, Umberto Colombo, Giuseppe Corradi, Edgar Davids, Luigi De Agostini, Teobaldo Depertini, Flavio Emoli, Pietro Fanna, Luciano Favero, Giovanni Ferrari, Rino Ferrario, Alfredo Foni, Guglielmo Gabetto, Roberto Galia, Bruno Garzena, Adolfo Gori, Helmut Haller, Filippo Inzaghi, Mark Iuliano, Vladimir Jugovic, Michael Laudrup, Gianfranco Leoncini, Ugo Locatelli, Sergio Manente, Giampietro Marchetti, Giancarlo Marocchi, Massimo Mauro, Giampaolo Menichelli, Luis Monti, Francesco Morini, Ermes Muccinelli, Federico Munerati, Bruno Nicolè, Karl Aage Praest, Benito Sarti, Vittorio Sentimenti III, Paulo Sousa, Luciano Spinosi, Gino Stacchini, Lilian Ulien Thuram, Igor Tudor, Mario Varglien I, Giovanni Varglien II, Giovanni Viola, Marcelo Danubio Zalayeta, Gianluca Zambrotta.
Πού να φτάσουν τα 50 αστέρια με τόσα αστέρια στην ιστορία μας;!!!

Πηγή: Juventus.com

3 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν έκρινα αποκελιστικά με ποδοσφαιρικά κριτήρια, θα έβαζα τον Boniek στην πρώτη 100άδα. Μετά, όμως, θα προηγούντο άλλοι, συνήθως παλιότεροι, πιο δεμένοι με τη φανέλα και την ιστορία μας σε στιγμές λιγότερο ένδοξες αλλά όχι γι' αυτό λιγότερο σημαντικές.

Αυτό με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Αλλά με όσα δήλωσε ο Boniek, με την επιμονή του να βρίσκει ένοχη τη Juve για το 2006 δηλώνοντας ότι δεν ακούει και δεν ενδιαφέρεται να ακούσει τι βγαίνει στη δίκη, ε τότε λέω απλά: πάρτε του το αστέρι να το δώσουμε σε κάποιον που κατάλαβε τι σημαίνει Juventus!

Παναγιώτης είπε...

Εγώ προσωπικά θα μπορούσα να το δώσω στον Zambrotta, αλλά είναι το θέμα της φυγής του το 2006 που πραγματικά με πλήγωσε. Τον γούσταρα αφάνταστα. Από εκεί και πέρα άξιος για το αστέρι είναι και ο Birindelli ο οποίος ήταν πάντα ένας στρατιώτης της Juve. Πιο κατάλληλος γενικά για μένα όμως είναι ένας: DAVIDS! Ένα από τους καλύτερους μέσους που έβγαλε το ποδόσφαιρο και που είδαμε στην ομάδα μας. Δε νομίζω να διαφωνήσουν πολλοί με τον Ολλανδό. Αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και να ψηφίσουμε, βέβαια, Παναγιώτη!