Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα τραγούδι για την αναμονή (που έγινε προφητικό για το κλάμα του Zeman)...

Με την ευχή το Σάββατο η Ρώμη να κλαίει, απολαμβάνουμε την Gabriella Ferri

Δεν μας φταίει σε τίποτε η Ρώμη, όπως δεν μας φταίει ούτε μια άλλη πανέμορφη πόλη, η Φλωρεντία, για κάποιους φιλάθλους τους ή για τον Zeman τους. Σε τελική ανάλυση, έχουμε και εμείς τόσους και τόσους φιλάθλους και σε αυτές τις δυο πόλεις. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, το τραγούδι της Ρώμης με την ευχή το Σάββατο το βράδυ, ποδοσφαιρικά μιλώντας βέβαια, να μετατραπεί σε μοιρολόι...


"Έλα νύχτα, κατέβα εδώ, και συ άνεμε μείνε σιωπηλός, κλειδαμπάρωσε την πόρτα μου και μετά ρίχτο στο ποτάμι. Μην με κάνεις πια να δω τον ήλιο" τραγουδούσε η romana vera Gabriella Ferri και μαζί της ευχόμαστε να το τραγουδήσουν χιλιάδες tifosi giallorossi (και ιδίως ο Zeman) μετά το τέλος του Juve-Roma!
(Update 29/9) Τώρα, μπορεί να πάει να το τραγουδήσει!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ GOBBO ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...!

ΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ COMEBACK..!

FORZA JUVE

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, Σάκη Θεσ/νικη. Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε. Forza Juve sempre e per sempre!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το 4-1 και, κυρίως, η εμφάνιση έκαναν πραγματικότητα την ευχή! Το διασκεδάσαμε. Και όπως έγραψε στο twitter ένας juventino: "μεγάλος προπονητής ο Zeman, έκανε τον Matri Ibrahimovic"

Ρήγας είπε...

Gobbo καλώς ήρθες και πάλι. Με την ευκαιρία που το blog σου έγινε "μουσικό" λέω να αφιερώσω στον Totti "τα δάκτυλα" του Γιάννη Πάριου.....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καλώς σας βρήκα, Ρήγα. Ναι, σκέφτομαι να βάζω περισσότερη μουσική (αν και, και παλιά είχα). Δεν το ξέρω το τραγούδι (θα το ψάξω μετά στο Youtube), αλλά κάτι θα ξέρεις για να το αφιερώνεις :)

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Α ρε Gobbo θα μπορουσαμε να χαμε νικη που θα την ειχες ψηλα-ψηλα στο μεγαλο αρχειο σου!
Αν και ετσι ηταν παλι επιβλητικη ξερεις τωρα...Ζεμαν ειναι αυτος και στα 7 θα θελαμε 8 να ειχαν μπει!
Να πω και γω καλως ηρθες και ανοιξες ξανα το θρυλικο μπλογκ σου!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έτσι ακριβώς, δημήτρη/θεσσαλονίκη, χάθηκε μια ευκαιρία να δούμε προπολεμικό σκορ και να φτιαχτεί νέο ρεκόρ. Δεν πειράζει, την επόμενη!

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα και εγώ.