Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι διαιτητές για Juve-Inter και Milan-Roma

Από το 2008 έχει να κερδίσει με τον De Marco η Juve ενώ η Inter με αυτόν στο γήπεδο έχασε φέτος 4-0 από τη Roma. Επόπτης στο κυριακάτικο ματς o Niccolai, για τον οποίο μιλούσε ο Bergamo στο Meani...
Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε -στο γήπεδο, όχι όπως άλλοι (εδώ και εδώ)...- το σκορ με τον De Marco, διαιτητή στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Inter αφού με τον διαιτητή απ' το Chiavari η Juve έχει 4 νίκες (2-1 επί της Empoli το 2006, 3-0 στο Crotone και 4-2 επί του Bari στη Β, 1-0 επί της Udinese το 2008: τελευταία νίκη), 2 ισοπαλίες (0-0 με τη Bologna [1] το 2010 και 0-0 φέτος στη Verona) και 4 ήττες: 1-3 στη Brescia τη χρονιά της Β, 0-1 στο Bari, πάντα τη χρονιά της Β, 0-2 στο Cagliari, όπου η Juve ζήτησε 2 πέναλτυ, το 2009 και 1-4 εντός έδρας από την Parma το 2011, το ματς όπου έσπασε το πόδι του ο Quagliarella και αποβλήθηκε ο Melo...
Βοηθός του De Marco την Κυριακή ο Giorgio Niccolai, ο επόπτης για τον οποίο συζητούσε ο Meani (της Milan) με τον τότε αρχιδιαιτητή Bergamo που τον διαβεβαίωνε: "θα δεις, και ο Niccolai είναι εντάξει"...
Για την ιστορία: με την Inter o De Marco έχει 13 προηγούμενα: 9 νίκες για την Inter, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, φέτος (στις 5 Φεβρουαρίου) από τη Roma με το ηχηρό 4-0. Φέτος η Inter πέτυχε και μια νίκη, 1-0 στη Siena, με τον De Marco διαιτητή. Ο Massimo Zampini, συν-παρουσιαστής του "Il Bianco e il Nero" (Radio Radio) έγραψε στο facebook: "Juve-Inter, διαιτητεύει ο De Marco (ο ήρωας του γκολ του Maicon στη Siena [2]), σχολιάζει ο Bergomi. Δεν γίνεται να βάλουν και τον Guido Rossi τέταρτο διαιτητή;"
H Roma δεν έχασε ποτέ με Mazzoleni, η Milan μία φορά

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής, το Milan-Roma το σάββατο το βράδυ, διαιτητής ορίστηκε ο Paolo Silvio Mazzoleni με τον οποίο η Roma δεν έχασε ποτε: 4 νίκες, 2 ισοπαλίες (τη μία φέτος: 0-0 με την Inter στο Μιλάνο). Η Milan, στα 9 παιχνίδια της με τον διαιτητή από το Bergamo έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα: το 1-2 από τη Juventus στο Κύπελλο, φέτος. Στην τρέχουσα σεζόν, η Milan ξαναβρήκε τον Mazzoleni στο 0-0 με τη Fiorentina στη Φλωρεντία, το μόνο παιχνίδι φέτος όπου η Milan διαμαρτύρεται βάσιμα για σε βάρος της λάθη...

[1] Πρόκειται για το παιχνίδι με τη "βουτιά του Krasic" όπου ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ το οποίο έχασε ο Iaquinta.
[2] Πρόκειται για το οφσάιντ, που παραδέχθηκε και ο Mourinho, με το οποίο η Inter νίκησε στη Siena στο 83' στις 20 Δεκεμβρίου 2008 (εδώ).

Πηγές: Tuttosport, JuWorld.net, Juventus.com (η φωτογραφία)

13 σχόλια:

Dimitris είπε...

Μου θυμιζεις τον Νικολακοπουλο...

Ανώνυμος είπε...

o nikolako vlepei me kokkina gualia enw o gobbo tosa xronia pou ton diavazw einai antikeimenikos...
trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σας;

Βοκάκιος είπε...

Νικολακόπουλος είναι ένας μπλόγκερ, γιατί δημοσιογράφο δεν τον χαρακτηρίζεις, που γράφει για τον ολυμπιακό στο ελληνικό γκαζέτα. Είναι από αυτούς που η γραφή του απευθύνεται είτε σε άτομα 15 χρονών και κάτω , είτε σε αυτούς που το νοητικό τους επίπεδο είναι τέτοιο. Γενικά πληρώνεται για να προκαλεί τους παναθηναϊκούς και να φανατίζει τους ολυμπιακούς. Τώρα τι σχέση έχεις το άρθρο σου δεν γνωρίζω.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ Βοκκάκιε. Και από ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, ευχαριστώ και τον Trelokafelonith. Όσον αφορά το Dimitris, ας ευχηθούμε ότι δεν κατάλαβε γιατί από το Tuttosport και το Ju29ro μέχρι όποιο forum κοιτάξει, όλοι οι juventini εξετάζουν προσεχτικά ποιοί στέλνονται -διότι τώρα δεν έοχυμε κλήρωση όπως τότε που εμάς μας καταδικάσαν- να σφυρίξουν τα παιχνίδια.
Και να ευχηθούμε, όπως έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, Ομοσπονδία και αρχιδιαιτητής να θέλουν να καθαρίσουν το όνομά τους.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και για να ξέρουμε τι έχει συμβεί και πώς γράψανε την ιστορία ανάποδα, μια ματιά σε μια ιστορία με την inter του 1961, εδώ

Ανώνυμος είπε...

gia to milan-roma thelo na po oti ayti i roma einai gia ta baza alla kai oi diatisia itan 60/40 yper milan

John.The.Terrible

kevez είπε...

ρε παιδιά, προφανώς ο Δημήτρης δεν εννοεί αυτόν τον Νικολακόπουλο, αλλά τον παλιό αθλητικό δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που φημίζεται για τις απίστευτες στατιστικές του γνώσεις. Έχει γράψει κι αρκετά βιβλία πάνω στο θέμα. Καμιά σχέση με τον κόκκινο Νικολακόπουλο. Από ομάδες έχω την εντύπωση πως είναι Ηρακλής χωρίς να είμαι βέβαιος.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν αυτός που γράφει ο Dimitris είναι αυτός που υποστηρίζει kevez, να με συγχωρεί ο Dimitris που τον αδίκησα. Και να διευκρινίσω ότι ειδικά σε αυτό το κομμάτι η δουλειά που έκανα εγώ ήταν λίγη: μετάφραση και προσθήκη κάποιων λίγων επιπλέον στατιστικών.

Un Gobbo ad Atene είπε...

8ο πέναλτυ για τη Roma που υπάρχει (καθαρό χέρι του De Rossi) μόνο που ακριβώς πριν υπάρχει φάουλ επί του Heinze (στο 2.28 του βίντεο) που ο Mazzoleni δεν τιμώρησε... Η Milan ήταν ασφαλώς καλύτερη (είχε και 2 δοκάρια) αλλά όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ χρειάστηκε τη συνηθισμένη βοήθεια...

Εμείς τη δουλειά μας!

kevez είπε...

δεν είδα φάσεις, αλλά έμαθα πως υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι και οι παίχτες της Ρόμα έχουν σταματήσει. Πέρα απ' αυτό πριν το 2ο γκολ της Μίλαν δίνεται ανύπαρκτο οφσάιντ στη Ρόμα... τέλος πάντων.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Εκεινος κεβεζ ειναι ο Πετρακοπουλος νομιζω με καθε επιφυλαξη και ναι ειναι Ηρακλης!Προφανως εννοει τον γνωστο Νικολακοπουλο!Αν οχι να με συγχωρει ο συνονοματος!
Για το χθεσινο Μιλαν-Ρομα τι να πει κανεις!Οκ ο Αλεγκρι μπορει να κανει εικονισμα τον Ζλαταν που τον κανει κατα τα φαινομενα δευτερη σερι φορα πρωταθλητη,ρισπεκτ στον Ζλαταν αλλα αυτη η Ρομα ειναι ο ορισμος της ομαδουλας!
Ροστερ της πλακας στην πλειονοτητα,προποντητης που ακομα εχει να μαθει πολλα στο Ιταλικο πρωταθλημα,αρχηγος ενας πραγματικα τελειωμενος παικτης σκια του ενδοξου παρελθοντως του!
Εμεις δικαιως κραζουμε καμια φορα Μπονουτσι αλλα σκεφτειται να χαμε τον αστειο Δανο που χει η ΡομαΧειροτερο αμυντικο δεν εχω δει!Αυτος ο Μπογιαν πως επαιζε στη Μπαρτσα ειναι αποριας αξιο!Μονο ο Μποριελο λειπει απο αυτη τη Ρομα...
Ρε συ Ντεροσι πλακα μας κανεις,τι θα κανε ο τραγος ο Αμπροσινι και επρεπε να αμυνθεις με χερια και ποδια?

Un Gobbo ad Atene είπε...

kevez, αν δεις στο βίντεο που έχω σε link πιο πάνω, θα το δεις το επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε και μετά ήρθε το 8ο πέναλτυ (όσα πήρε και η Napoli, μόνον η Catania έχει πάρει περισσότερα: 9)