Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Primavera, 3-2 εκτός έδρας επί της Sampdoria

Πάντα 1η η Juve

(Update) Highlights από Vecchiasignora.com

Νέα νίκη για την Primavera: 3-2 μέσα στη Γένοβα επί της Sampdoria με τέρματα των Bouy, Padovan, Magnusson. H ομάδα του Baroni βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε δυο φορές να ισοφαρίσει και τελικά να πετύχει την ανατροπή που της χαρίζει και πάλι τη μοναχική πρώτη θέση.
Πρώτη ισοφάριση στο 35' από συνδυασμό Appelt-Bouy που επέτρεψε να τελειώσει 1-1 το πρώτο ημίχρονο μετά και από την ακύρωση γκολ του Libertazzi για (αμφίβολο) οφσάιντ. Η Samp ξαναβρέθηκε μπροστά, ο Baroni έβαλε τον Ruggiero (πρώτη εμφάνιση μετά την εγχείριση για το μηνίσκο που υπέστη στο Viareggio), άσιστ του Spinazzola και 2-2 από τον Padovan. To 3-2 προήλθε από κόρνερ του Bouy και κεφαλιά του Magnusson.

Giovanissimi, ισοπαλία στο derby,
1η θέση με διαφορά 2 βαθμών από το Torino

(Update 18/3) Σταμάτησαν στις 15 οι συνεχόμενες νίκες για τους "νεότατους" του Gabetta αφού το ντέρμπυ έληξε 1-1. Παρ' ότι η Juve προηγήθηκε νωρίς (με τον capitan Venturello) και κυριάρχησε στο παιχνίδι, στην επανάληψη δέχτηκε την ισοφάριση με φάουλ. Πάντως, με αυτή την ισοπαλία η Juve διατήρησε την 1η θέση με διαφορά δυο βαθμών από τον Toro και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η φάησ των Ομίλων.

Πηγή: Juventus.com; Vecchiasignora.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: