Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Primavera, 4-1 το Sassuolo

Πάντα 1η, 3 βαθμούς από τη Fiorentina
H Primavera διατήρησε τους τρεις βαθμούς διαφορά (με ένα παιχνίδι λιγότερο) από τη Fiorentina και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των Ομίλων, καλπάζει προς τα play off και την 1η θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει με 46 βαθμούς έναντι 43 της Viola.
Σήμερα, την ώρα που η Fiorentina νικούσε 4-0 στη Modena, η ομάδα του Marco Baroni έπαιζε χωρίς τους διεθνείς της και υπέφερε, σχετικά, στο δεύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου κατά του Sassuolo και ας έπαιζε εντός έδρας. Δυο γκολ του Libertazzi (από ενέργειες του Spinazzola) έφεραν το 2-0 στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις αρχές της επανάληψης αλλά ένα τέρμα του Emmanuello και ένα του Margiotta (που είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο) από πάσα του Libertazzi στο φινάλε, έφεραν το τελικό 4-1 και την 14η νίκη σε 21 παιχνίδι (57-25 τα τέρματα). Αποφασιστικές, στο πρώτο ημίχρονο, όταν η ομάδα έπεσε, οι επεμβάσεις του Branescu αλλά και η παρουσία στην άμυνα του Gouanò.
3 βαθμούς από το Torino οι Giovanissimi,
με μια νίκη στα 2 επόμενα ματς βγαίνουν πρώτοι

(Update 1/4) Ένα βήμα από την 1η θέση στον Όμιλο βρίσκονται οι Giovanissimi: έφεραν 0-0 με τη Sampdoria την ώρα που στη Γένοβα το Torino έχανε από τη Genoa 1-0. Έτσι, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα του Gabetta βρίσκεται 3 βαθμούς από τους granata και της αρκεί μια νίκη, κάτι απολύτως εφικτό αφού μετά το Πάσχα παίζει με την ουραγό ομάδα του Casale.
Στραβοπάτημα για τους Allievi

Σρεαβοπάτημα για τους Allievi Nazionali που έχασαν εντός έδρας από το Cagliari με 1-0. Μια ήττα που υποχρεώνει τους "μαθητές" του Del Rosso να μη χάσουν κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα (έχουν και 3 εξ αναβολής). Επιστροφή στους αγώνες μετά το Πάσχα.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: