Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"Er gol de Peluso"

Αφού μας έπρηξαν τόσα χρόνια με το γκολ του Turone ("er gol de Turone"), καιρός να τους κάνουμε πλάκα για το "γκολ του Peluso"
Εμείς δεν είμαστε Roma να κλαιγόμαστε χίλια χρόνια για "το γκολ του Turone" -που αποδείχθηκε ότι ήταν μια κατασκευή. Κάναμε περισσότερο turnover απ' όσο αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν και έτσι η -πληρέστατη- Roma πήρε το ματς και μας άφησε εκτός Κυπέλλου με το μοναδικό αξιόλογο σουτ της χωρίς καν να μας δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα.

Βλέποντας, όμως, πώς ακυρώθηκε -από έναν επόπτη εκτός θέσης- το γκολ (και χωρίς να σταθούμε σε ό,τι άλλο διέπραξε ο διαιτητής Tagliavento) μπορούμε να τους λέμε ό,τι είπε γελώντας ο Conte: "ίσως καλύτερα που έγινε έτσι, σε βάρος μας, γιατί αλλιώς φαντάσου τι θα λεγόταν για εύνοιες". Τώρα θα τους θυμίζουμε ότι ακόμα και ο De Rossi, που είχε επαναλάβει τα παραμύθια περί εύνοιας πριν την τριάρα στο Juventus Stadium, παραδέχθηκε μετά το ματς ότι "μέσα στο γήπεδο το γκολ του Peluso του φάνηκε κανονικό"... Θα τους το θυμίζουμε και γελώντας θα τους λέμε: "er gol de Peluso": Salutate la capolista και γειά σας! Συνεχίζουμε, για το 32ο και το Europa League. Forza Juve, sempre e per sempre.

5 σχόλια:

kevez είπε...

ο Κόντε νομίζω πως υποτίμησε το θεσμό όπως και πέρσι στον 2ο ημιτελικό με τη Λάτσιο με το 1ο παιχνίδι να έχει έρθει 1-1. Θα ήταν προτιμότερο οι Στοράρι, Ίσλα, Πελούζο να έπαιζαν το Σάββατο απέναντι στη Λάτσιο παρά στο χθεσινό παιχνίδι νοκ άουτ. Η εμφάνιση ήταν κάκιστη, το γκολ του Πελούζο δε δικαιολογεί τίποτα.
Κατανοώ το ότι στο κύπελλο ο κάθε προπονητής θα δώσει χρόνο και σε μη βασικούς παίχτες, αλλά είναι υπερβολικό σε νοκ άουτ αγώνα να λείπει η μιση βασική ομάδα.
Καλή συνέχεια στην ομάδα.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Χρόνια τώρα, kevez, και πριν τον Conte ο σύλλογος έχει κάνει την επιλογή να παίζει το Κύπελλο με αναπληρωματικούς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαστε λιγότερο δογματικοί αλλά αυτή είναι η επιλογή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παρ' ότι δεν κάναμε τίποτε, η πλήρης Roma έδειξε ότι δεν μπορούσε. Είναι ένας ακόμα λόγος που μου δείχνει ότι θα πάμε καλά.

Unknown είπε...

υπήρχε άλλη μια κάμερα το ριπλέι της οποίας κάπου θαυτηκε

http://www.calcioblog.it/post/325447/la-telecamera-fantasma-sul-gol-annullato-a-peluso-in-roma-juve-di-coppa-italia

Gobbo, τι γράφει στο άρθρο?

Thanx!

John.The.Terrible

Un Gobbo ad Atene είπε...

John.The.Terrible, το άρθρο επικρίνει τη Rai επειδή απέφυγε να δώσει το replay από την κάμερα που ήταν στο πλάι (την ίδια που έδειξε τον πανηγυρισμό του Peluso) και η οποία λογικά θα έδειχνε πιο καθαρά τι έγινε. Αντιθέτως, η Rai, προτίμησε να δώσει μια παράλογη στατική εικόνα με μια ακόμα πιο παράλογη προοπτική για να αποδείξει το αντίθετο απ' ότι είδαν μέσα στο γήπεδο ακόμα και οι romanisti.

Ανώνυμος είπε...

Καλα καταλαβα :)
Thanx!

John.The.Terrible