Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Μόνον παίζοντάς μας με παίχτη παραπάνω μπορούν να μας κόψουν βαθμό

Μεγαλείο Conte μετά το ματς, έδωσε πληρωμένη απάντηση σε τοπικό δημοσιογράφο. Spirito Juve στο 1-1 με τη Lazio στο Olimpico όπου, με αποβολή του Buffon από το 24΄ και χάνοντας 1-0 από το πέναλτυ που ακολούθησε, κάναμε το παιχνίδι, ισοφαρίσαμε, χάσαμε ευκαιρίες και τελειώσαμε στην επίθεση
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, ειδικά σε Tevez, Llorente (υπέροχο το γκολ του) που τα έδωσαν όλα κρατώντας ψηλά την ομάδα, ιδίως στο δεύτερο μέρος που η κούραση είχε αρχίσει να έρχεται, έχασαν ευκαιρίες και, φυσικά, ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Storari που έκανε απίστευτη απόκρουση σε κεφαλιά του Klose από τα δυο μέτρα. Καλός και ο Principino, όπως και ο Lichtsteiner και ο Pogba. Χωρίς ευθύνες ο Buffon (η άμυνα, όμως...) στη φάση της ανατροπής-πέναλτυ. Και επειδή η τύχη βοηθά τους τομηρούς, μας έσωσαν και τα δοκάρια -θα ήταν άδικο με τέτοιο παιχνίδι να χάσουμε. Πάμε για την Inter!

Conte: "Θέλαμε να κερδίσουμε, και 10 εναντίον 11. Αποδείξαμε σε όποιον είχε αμφιβολίες γιατί είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας"

Conte:"Στα δύσκολα αναδεικνύονται οι πραγματικοί άντρες. Και σήμερα αναδείχθηκαν"

Μεγαλειώδης Conte στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι. Δεν πρόλαβε να καθίσει και ένας δημοσιογράφος της Ρώμης άρχισε να ρωτά αν ήταν πέναλτυ το χέρι του Bonucci! Ήρεμος, ο Conte έμεινε σιωπηλός και έπειτα από λίγο ακούστηκε να λέει σαρκαστικά: "Μετράω". Νέα σιωπή και αμέσως μετά άρχισε να μιλά για το παιχνίδι. Ο δημοσιογράφος ξεναπέτάχτηκε προκαλώντας τον, "δεν μπορείτε να απαντήσετε; Όλοι οι προπονητές απαντούν". Πάντα ήρεμος, ο mister, χωρίς να κοιτά καν προς τη μεριά του, απάντησε, με ύφος βαριεστημένο: "δεν το είδα αλλά αν εσείς μου λέτε ότι ήταν, έτσι θα είναι, σας εμπιστεύομαι" και συνέχισε να μιλά. Ο δημοσιογράφος, ακόμα πιο προκλητικά, πήγε να τον διακόψει οπότε ο Conte, μιλώντας του πάντα στον πληθυντικό: "πρέπει να κάνετε τον δημοσιογράφο, όχι τον φίλαθλο γιατί τον φίλαθλο κάνετε. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για αθλητισμό". Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα: "στην curva πρέπει να πάει, στην curva". Λίγα δευτερόλεπτα ακόμα , τράβηξε την καρέκλα και έφυγε. Μεγάλε Conte!

Δεν υπάρχουν σχόλια: