Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Antonio Conte, uno di noi (και η επιστροφή του Trezeguet)

Πληρωμένη απάντηση του mister που θύμισε ότι κανείς στα media δεν ευαισθητοποιείται όταν βριζουν τους νεκρούς του Heysel
Η ιστορία με τα συνθήματα των ultrà που κατηγορούνται για πρόκληση φυλετικών διακρίσεων ή διακρίσεων σε βάρος άλλων ιταλών (των κατοίκων της Νάπολι) είναι λίγο πολύ γνωστή όπως και η οργανωμένη αντίδραση τους σε διάφορα γήπεδα (απόψε στο Juventus Stadium). Ρωτήθηκε, λοιπόν, και ο Antonio Conte από τον Enrico Varriale της Rai2 οπότε ο mister απάντησε, όπως πάντα, ότι προτιμά οι φίλαθλοι να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους και όχι κατά κάποιας άλλης. Δεν άρεσε η απάντηση στον Varriale (γνωστό tifoso partenopeo) που ζήτησε μια σαφή καταδίκη. Αρπάχτηκε ο Conte και απάντησε όπως πρέπει: "την προηγούμενη βδομάδα υπήρξε ένα φαινόμενο διακρίσεων σε βάρος της ανθρώπινης οντότητας (σ.σ. σαφής αναφορά στο "-39" των viola) και κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν ζητά καταδίκες", είπε και έκλεισε το στόμα του δημοσιογράφου.

O Trezeguet στο Juventus Stadium στo ματς με τη Roma


Ο Agnelli είχε υποσχεθεί να φέρει τον David Trezeguet στο Τορίνο για να τον τιμήσει στο νέο γήπεδο. Αυτό θα συμβεί στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα του παιχνιδιού με το Sassuolo. (update 7/12) Αφού πρώτα ανακοινώθηκε ότι ο Trezegol, λόγω δικών του υποχρεώσεων στην Αργεντινή δεν θα έρθει στις 14 Δεκεμβρίου, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι θα είναι μαζί μας στο προγραμματισμένο για τις 6 Ιανουαρίου παιχνίδι με τη Roma. Ακόμα καλύτερα!.

Πηγή: Rai2, RadioJuveWeb, Antonio Corsa

Δεν υπάρχουν σχόλια: