Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Juventus-Milan 2-2 με τον capitan Del Piero και το Vucinic στην παράταση. H Juve στον τελικό με τη Napoli!

696ο ματς, 286ο γκολ για τον Alex στην 16η επέτειο του γκολ του στο Juve-Real M. της 20ης Μαρτίου 1996! Μεγάλη μπαλιά του Pirlo στο Lichtsteiner! Παρ' ολίγον 2-0 από τον Capitano στις καθυστερήσεις... 1-1 Mesbah στο 51', ευκαιρίες Marchisio (από ενέργεια Del Piero), Vucinic σε 67' και 68' αλλά... πρωτοβουλία Milan και: 1-2 (M.Lopez, 81')... Στο 86' ο Borriello από μπαλιά του Giaccherini , μόνος, κλείστηκε και κλώτσησε πάνω στον Amelia... Στο 95' ο Vucinic "ξύρισε" το οριζόντιο δοκάρι: παράταση στην οποία μπήκε πολύ δυνατά (και κράτησε) η Juve: ευκαιρίες Marchisio, Giaccherini και 2-2 από το Vucinic. Πρόκριση. Τελικός!
Πρόκριση στον τελικό: εμπρός για το 10ο Κύπελλο και το ασημένιο αστεράκι! Και ευτυχώς που υπάρχουν τα ριπλέι για να διαψεύσουν το πονηρό χαμόγελο του Allegri: στο 115' έγινε χέρι στην περιοχή της Juve αλλά από τον Maxi Lopez, μετά η μπάλα πήγε στο σώμα του Bonucci...
Περιμένοντας το αυριανό Napoli-Siena για να μάθουμε ποιος θα συνοδέψει τη Juve στον τελικό, η ομάδα του Conte πρέπει να ανακτήσει δυνάμεις για το κυριακάτικο ματς με την Inter στο Juventus Stadium με τους υπέροχους φιλάθλους μας.



JUVENTUS-MILAN 2-2
Τέρματα: 28' Del Piero, 6' παρατ. Vucinic - 51' Mesbah, 81' Maxi Lopez
Κίτρινες κάρτες: 17' Muntari, 35' Aquilani, 57' Seedorf, 80' Inzaghi, 100' Thiago Silva, 111' Mexes (M) - 38' Vucinic, 80' Borriello, 85' Storari, 112' Vidal (J)
Διαιτητής: Daniele Orsato (Schio). Επόπτες: Elenito Giovanni Di Liberatore (Teramo), Simone Ghiandai (Arezzo). Τέταρτος διαιτητής: Antonio Damato (Barletta).

JUVENTUS: 30 Storari, 26 Lichtsteiner (90' 4 Caceres), 19 Bonucci, 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 22 Vidal, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 7 Pepe (63' 8 Marchisio), 14 Vucinic, 10 Del Piero (74' 23 Borriello). Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 20 Padoin, 28 Estigarribia, 18 Quagliarella.
Προπονητής: Antonio Conte.
MILAN: 1 Amelia, 77 Antonini, 5 Mexes, 33 Thiago Silva, 15 Mesbah, 18 Aquilani (68' 25 Nocerino), 10 Seedorf, 14 Muntari, 28 Emanuelson, 11 Ibrahimovic (46' 21 Maxi Lopez), 92 El Shaarawy (77' 9 Inzaghi). Αναπληρωματικοί: 32 Abbiati, 76 Yepes, 15 Bonera, 8 Gattuso.
Προπονητής: Massimiliano Allegri.


"Κάθε φορά που ακουμπάει τη μπάλα είναι ένα ειδος συμφωνίας ήχων": ο διεθνούς φήμης βιολoνίστας Salvatore Accardo για τον Del Piero.
Del Piero: όμορφο θα είναι να κερδίσουμε στον τελικό
και στο πρωτάθλημα θα τα δοκιμάσουμε όλα για όλα

(Update 2) O Fulvio Collovati έκανε για τη Rai την ερώτηση στον Del Piero: πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι στην Inter μια σημαία σαν το Zanetti που είναι 39 παίζει και προφανώς θα συνεχίσει ενώ εσύ σταματάς; Χαμογέλασε ο Del Piero: "ο Fulvio απάντησε από μόνος του", είπε για να προσθέσει ότι "απόψε ήταν πολύ όμορφα, τις άλλες κουβέντες θα τις κάνουμε σε μια στιγμή πιο κατάλληλη", πρόσθεσε ενώ στην παρατήρηση ότι φορώντας στο τέλος τη φανέλα του Seedorf έκανε πρόβες για τη Milan, ξαναφόρεσε το παιχνιδιάρικο χαμόγελό του και είπε ότι "ο Seedorf είναι πολύ μεγάλος". Τέλος, στην παρατήρηση ότι ο τελικός της 20ης Μαϊου στη Ρώμη θα του ξαναφέρει στη μνήμη τον τελικό του Champions League, ο Capitano αναγνώρισε ότι "θα είναι σίγουρα συγκινητική και όμορφη" βραδιά για να προσθέσει: "για μας όμορφο σημαίνει να κερδίσουμε, θα δώσουμε όλο τον εαυτό μας"
O Del Piero, που δήλωσε "περήφανος" για την αποψινή Juve, ερμήνευσε την τελική επικράτηση επικαλούμενος την "πείνα" της ομάδας: "τα δώσαμε όλα, μέχρι την τελευταία σταγόνα ιδρώτα, και στα δυο παιχνίδια. Η Milan έκανε το ίδιο και πιστεύω πως ήταν δίκαιο να φτάσουμε στην παράταση. Αυτοί είναι μια μεγάλη ομάδα, καλύτερα ρονταρισμένη αλλά εμείς είχαμε μεγάλη θέληση να φτάσουμε στον τελικό", είπε ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα πρόσθεσε ότι η ομάδα πρέπει να κουβαλήσει μαζί της αυτή τη φόρτιση "ως το παιχνίδι της κυριακής με την Inter. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα. Η Milan έχει τέσσερις βαθμούς προβάδισμα και είναι δυνατή αλλά εμείς θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και να τα δοκιμάσουμε όλα για όλα".

Άφωνος έμεινε ο Conte, δηλώσεις από τον Alessio:
τα πιδιά ήθελαν πάρα πολύ τον τελικό

(Update 3) O Conte έχασε τελείως τη φωνή του απόψε και έτσι, ψιθυρίζοντας απώς "θέλαμε τον τελικό", άφησε στο βοηθό του, Angelo Alessio τις δηλώσεις: "ο Antonio ζει πάντα κατά τρόπο παθιασμένο το παιχνίδι και πέρασε μέρος του αγώνα χωρίς φωνή (σ.σ. προς το τέλος ήταν ο Alessio αυτός που φώναζε τις εντολές). Κάναμε μεγάλη εμφάνιση, χάρη στα παιδιά που θέλανε πολύ να πάνε στον τελικό και εδώ και οκτώ μήνες κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Απόψε βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ μεγάλη ομάδα, δεν μπορούσαμε να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο. Είμασταν καλοί να αντιδράοσυμε μετά που βρεθήκαμε πίσω και στην παράταση αντιδράσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο δημιουργώντας τρεις ευκαιρίες και βρίσκοντας το γκολ με το Vucinic".

Pirlo: scudetto: Δουλειά μας είναι να κερδίζουμε
παιχνίδι με παιχνίδι και να μείνουμε κολλημένοι στη Milan

(Update 4) "Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε στον τελικό εναντίον μιας μεγάλης ομάδας, πιάσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς", είπε ο Pirlo που σημείωσε ότι όλη η ομάδα ήθελε πολύ τον τελικό. "Και είμαστε ικανοποιημένοι που και ο κόσμος διασκέδασε. Τώρα, ας μην σκεφτόμαστε την κούραση και το παιχνίδι της κυριακής με την Inter, πρέπει μόνο να πανηγυρίσουμε. Το scudetto ακόμα ανοιχτό; Η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μείνουμε κολλημένοι στη Milan".

Vucinic: τσαμπουκάς, συγκεκριμένοι, τρέξιμο, πνεύμα θυσίας

(Update 5) "Κάποιες φορές κάτι τέτοια κόλπα τα έχω, ευτυχώς που απόψε μου βγήκε", δήλωσε χαμογελαστός ο δημιουργός του χρυσού γκολ. "Και πριν έπαιζα καλά αλλά δεν έρχονταν τα γκολ. Τώρα σκοράρω συνεχόμενα, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό, αυτό που μετράει είναι ότι η ομάδα πετυχαίνει αποτελέσματα. Απόψε το βράδυ το σημαντικό ήταν να περάσουμε. Το θέλαμε εμείς, το ήθελαν οι tifosi", πρόσθεσε ο Vucinic και εξήγησε ότι η Milan "μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες με την κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να κερδίσουμε με τσαμπουκά, με το να είμαστε , με τρέξιμο και πνεύμα θυσίας. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσο καλύψαμε και με τους πλάγιους επιθετικούς και τους μέσους. Και όμως στην παράταση είχαμε ακόμα δυνάμεις".
Όσον αφορά το παιχνίδι με την Inter, ο μαυροβούνιος επισήμανε την ανάγκη να ανακτηθούν δυνάμεις: "αν και το αποψινό ήταν ένα παιχνίδι πολύ σπάταλο από πλευράς δυνάμεων, δεν αλλάζει τίποτε. Σε τελική ανάλυση, όταν αντιμετωπίζεις την Inter, ξέρεις ότι παίζεις εναντίον μιας μεγάλης ομάδας και ότι πρέπει να τα δώσεις όλα". Σαφέστατα, πόσο μάλλον που η Inter είναι πληγωμένη.

Η Juventus παραμένει αήττητη
σύμφωνα με τον επίσημο κανονισμό

(Update 23/3) O Galliani, με επιστολή του στη Gazzetta dello Sport απαντά στην εφημερίδα και υποστηρίζει ότι κακώς γράφει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό η Juventus παραμένει αήττητη! Και όμως, ιταλικός Κανονισμός και Uefa ορίζουν ότι τα παιχνίδια όπου προβλέπεται παράταση δεν υπολογίζονται στα 90': "τα τέρματα που σημειώνονται εκτός έδρας, η παράταση και τα πέναλτυ είναι οι τρεις εγκεκριμένες μέθοδοι για να εξακριβωθεί η νικήτρια ομάδα όταν ο κανονισμός της διοργάνωσης προβλέπει ότι πρέπει να υπάρχει ένας νικητής στον αγωνιστικό χώρο όπου έληξε το παιχνίδι", γράφει ο Κανονισμός στη σελίδα 85. Άλλωστε, και η ίδια η Milan αυτό το κριτήριο ακολουθεί στο επίσημο site της σε αντίστοιχες δικές της περιπτώσεις... Προφανώς στη Milan τους στοίχισε τόσο το γεγονός ότι, όπως είχε επιμείνει να λέει ο Allegri (με αποτέλεσμα η κρατική Rai να τον επαλαμβάνει στις ειδήσεις της), η Milan φέτος έχει κερδίσει τη Juve μόνον στο -φιλικό- Trofeo Berlusconi του καλοκαιριού... Καλό σημάδι, το κόμπλεξ της Milan!
Iκανοποιημένος από την εμφάνιση ο Allegri

(Update) "Ικανοποιημένος για την εμφάνιση" δήλωσε ο Allegri: "ωραίο παιχνίδι, κρίμα που δεν πάμε στον τελικό μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι", είπε ο προπονητής της Milan που, έστω σε χαμηλούς τόνους, δεν παρέλειψε να αφήσει μια αιχμή για τη διαιτησία, λέγοντας πως έπρεπε να έχει δοθεί κόκκινη κάρτα στο Vidal: "έλειπαν 8' και θα έμεναν με δέκα παίχτες", είπε ξεχνώντας την κόκκινη κάρτα που άξιζε ο Aquilani στο 35', στο φάουλ επί του Vucinic, τότε που έμεναν 55' και η Milan θα έμενε με δέκα... Όσον αφορά την αλλλαγή του Ibrahimovic (που έπαιξε με πυρετό), εξήγησε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον πόνο στην πλάτη και έπλεξε το εγκώμιο του Mazi Lopez.

To γκολ του capitano από την curva

Juventus - Milan Alex Del Piero goal from ekptwtos on Vimeo.

(Update 6) Προσφορά από το Stefano K. που βρέθηκε εκεί...
Το Gruppo Greco ετοιμάζεται για τη Ρώμη

To Gruppo Greco, που βρέθηκε και απόψε στις εξέδρες του Juventus Stadium, ετοιμάζει ήδη την εκδρομή των ελλήνων φίλων της Juventus για τον τελικό. Αναλυτικά εδώ.
Η Napoli στον τελικό

(Update 21/3) Με αυτογκόλ του Vergassola στο 10' και γκολ του Cavani στο 30', η Napoli (που έπαιξε πληρέστατη) νίκησε στο San Paolo με 2-0 τη Siena και ανέτρεψε το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού (η Napoli είχε σκοράρει στο 86' με αυτογκόλ) φτάνοντας έτσι στον τελικό απέναντι στη Juve.

26 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Αν και πηγαμε να το κανουμε το χαρακιρι τελικως ειμαστε...τελικο και κοντα σε ενα τιτλο μετα απο χρονια!
Μια ομαδα και μια κλαση παραπανω απο τους παντες ο τεραστιος μπαλαδορος βουτσινιτς που απο πολλους αμπαλους φετος βιαστηκαν να τον ξεφτιλισουν!
Καλη εμφανιση Πιρλο,Βινταλ,Κιελινι,Ντετσελιε,Κασερες και φυσικα ο διωγμενος!
Τιμη και δοξα στην Μπελεν Ροντριγκεζ που αφου τον παρατησε τον εκανε και ρομπα!
Αντε μεγαλη Σιενα σειρα σου αυριο!

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Δεν υπάρχει το παιδι ρε...Δεν υπαρχει ο ποδοσφαιριστης με το ονομα μαρκο μποριελο. Αν δεν μπορεις γινε κομμωτης. Αφου δεν λεει να σε βγαλει ο Κοντε κανε μας την χαρη και δηλωσε τραυματισμο να παιξει ματρι η Κουαλιαρελα να ηρεμισουμε λιγο...ελεος

Juve-ntinos.!!! είπε...

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες αλλά αυτή που ήθελε περισσότερο την πρόκριση στον τελικό ήταν η Γιούβε που πάτησε τη Μίλαν στην παράταση. Πάμε Ρώμη να το πάρουμε.!!!

kevez είπε...

Σήμερα νομίζω πως ο καθένας από εμάς έριξε πολύ μπινελίκι, αλλά ας κρατήσουμε την πρόκριση στον τελικόκαι ελπίζω αυτή τη φορά να πάρουμε και την κούπα.

Ο Μίρκο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, απλώς κάνει πολύ εύκολα ηλίθια λάθη και ξενερώνει ώρες ώρες τον κόσμο. Το γκολ του ήταν μαγικό, το ίδιο και η κάθετη που έβγαλε στον Τζιακερίνι λίγο νωρίτερα.
τέλος πάντων η πρόκριση μετράει φυσικά, αν και εγώ ήθελα να τους πατήσουμε στα 90, αν και έτσι θα τους ποναει περισσότερο.

υγ: μόνο σ' εμένα φάνηκε ελαφρώς ύποπτο το παιχνίδι σήμερα ή είμαι υπερβολικά καχύποπτος.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, Juve-ntino. Όσο για το Borriello, δημήτρη/θεσσαλονίκη και Σωκράτη-Αμύνταιο, νομίζω ότι έχασε την τελευταία του ευκαιρία.

bianconera είπε...

Εντάξει, μας πέθαναν απόψε. Τέτοιο παιχνίδι πάντως είχαμε να δούμε χρόνια, δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ, υπάρχει και το πρωτάθλημα. Επίσης, κάθε φορά που βλέπω τον Μποριέλο θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

To kypello fetos ontws einai to diko mas champions league! Pali me ekanan n'anatrixiasw ta kwlopaida, pali auth h fetinh juve (arxizei na) 8ymizei thn JUVE...Exairetiko paixnidi pantws, to kalytero isws sto fetino campionato (mazi me to 3-3 me th napoli gia mena), ry8mos, kinhsh, o Pirlo pragmatika einai h kalyterh mas metagrafh edw kai polla xronia...Oloi pantws evgalan kardia, treximata, o Conte me thn allagh tou Marchisio to isorophse, h stigmh pou shkwnei ta xeria sthn kerkida kai tous zhtaei na fwnaxoun htan h stigmh pou me epeise oti o Conte einai pio juventino k apo mas ;-)...

DD

P.S.: An einai na fygei o Alex as paei sthn Arsenal, twra ton vlepw 2 fores to mhna sthn thleorash, sthn Arsenal 8a ton vlepw 4 fores to mhna apo konta

:-)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ο Allegri, kevez, ρωτήθηκε για την πτώση στην παράταση και εξήγησε ότι η ομάδα του ήταν πιο κουρασμένη. Αν δούμε τον Seedorf και αναλογιστούμε ότι είχε κάνει νωρίτερα τις αλλαγές του προσπαθώντας να πάρει την πρόκριση, νομίζω ότι έχεις την απάντηση: η Milan, το έχει ξαναδείξει, δεν έχει τόσες δυνάμεις για να αντάξει 120' γι' αυτό προσπάθησε -και μας στρίμωξε- στο 90λεπτο.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Gobbo απο το στομα σου και στων υπευθυνων τα αυτια!
Δε πρεπει να χαθει αυτο το κυπελλο σε καμια περιπτωση!Κοντα στο πρωτο τιτλο μετα την μεγαλυτερη περιπετεια της ιστοριας μας,θα ναι σπουδαιο επιτευγμα!
Ξεκουραση, φορτσα ρομα το σαββατο και οι μερντατζουρι να πλενουν κωλο...τους θελουμε καθαρους!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Υ.Γ Η ατμοσφαιρα ακομα και απο τη νοβα που ο σχολιαστης ειναι ελλαδα και δεν εχουμε ηχο καλο απο γηπεδο ωρες ωρες σηκωνε και τις κωλοτριχες απο ανατριχιλα!

kevez είπε...

συμφωνώ gobbo, δεν το λέω με απόλυτη βεβαιότητα, απλώς ρε σεις στο 2ο ημίχρονο η Μίλαν έβαλε 2 αστεία γκολ, το 1ο ήταν ένα γέμισμα της κακιάς ώρας και στο 2ο η Λοπεζ κάνει 2 τρίπλες σε 2 τετραγωνικά και θυμίζει Μέσι. Τι να πω, έχουμε δει και πιο αστεία γκολ, απλώς ειδικά το πρώτο ήταν τραβηγμένο και η φετινή άμυνα δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Απ΄την άλλη ξεκινάει η παράταση κι έχουμε στο 5ο λεπτό 3 φάσεις κι 1 γκολ. Όπως και να έχει σημασία έχει πως είμαστε στον τελικό, παρά το κακό παιχνίδι.

υγ: το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον λόγω σασπενς και ανατροπών, σαν θέαμα δεν το βρήκα καθόλου ωραίο.

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Αν δεν ηταν η τελευταια του ευκαιρια Gobbo κ συνεχισω να τον βλεπω τοτε ειναι που θα ειμαι σιγουρος οτι κατι παιζει με το τυπο και καποιος θελει με το ετσι θελω να τον βλεπει στην Γιουβε. Κριμα για ματρι και Κουαλιαρελα που εχουν αποδειξει πολλα περισσοτερα κ ειναι στον παγκο. Αλλα 120 λεπτα να παιζανε ο Μποριελο δεν θα εβαζε γκολ για κανεναν λογο...

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Kevez εγω νομιζω οτι κανανε λαθος οι παικτες μας που γυρισαν πισω. Καλος η κακως το κανανε. Δες την ορεξη ως το τελος του πρωτου ημιχρονου κ μετα τπτ. Θα λεγανε ελα μωρε και γκολ να φαμε 1-1 περναμε. Ελα μου ομως που μπηκαν 2. Στην παραταση παλι θελαμε γκολ, αποτελεσμα μπαλαρα και 2-2. Μετα ξανα χαλαρωσανε. Δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια γιατι πολλες φορες το πληρωνεις....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο πρώτο γκολ, kevez, ο Pepe δεν συνεννοείται με το Lichtsteiner και χάνει τον παίχτη, στο δεύτερο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπερδεύεται, τίποτε περιεργο.

Σωκράτη-Αμύνταιο, ο Matri ήταν εκτός αποστολής για να συνέλθει, ενόψει Inter, από ένα χτύπημα στο γόνατο με τη Viola.

bianconera, δεν αξίζει να χτυπάς το κεφάλι σου γι' αυτόν...

δημήτρη/θεσσαλονίκη, η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά ανατριχιαστική! Τα παιδιά του Gruppo Greco που βρεθήκαν στις εξέδρες είμαι βέβαιος ότι θα φέρουν φωτογραφίες και εντυπώσεις!

kevez είπε...

Καλή συνέχεια να έχει και στο πρωτάθλημα η ομάδα κι εύχομαι στη Ρώμη να σηκώσουμε την κούπα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟΨΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 120΄!ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ….!!ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΤΥΠΟΣ!!ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ…ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ Ο CONTE ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΛΕΟΝ…!!ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ….ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΗΤΑΝ…….!ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!

FORZA JUVE!!



ΥΣ 1 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ!!


ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

kevez είπε...

Κατι ακομα που εχει μεινει ασχολιαστο το πως γινεται να ειναι μαζεμενα τοσες αντιπαθητικες προσωπικοτητες σε αυτη την ομαδα με τα κοκκινομαυρα... Ξεκινωντας απ' τον προπονητη τοςυ που στη φαση του 115 γελαει ειρωνικα... ευτυχως υπηρξε και το ριπλει να δειξει ποσο καραγκιοζης ειναι. Οσο για παιχτες, απο που να αρχισουμε? μεξες? ζεντορφ? μουνταρι? ιμπρα? πως εκατσε μια ολοκληρη φουρνια τετοιοι τυποι. Για διοικηση δε χρειαζεται να μιλησω... Επισης τον Ακουιλανι στη φαση με το Μιρκο τον σιχαθηκα.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Kevez σωστη παρατηρηση,εξαιρω τον ζεεντορφ βεβαια προσθετωντας τιαγκο σιλβα,ρομπινιο και αμπατε!
Βιντεακι με κρουντελι τωρρραααααα!!!!

kevez είπε...

Δημήτρη, ο Ζεεντορφ είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια 'αλητείας' παρόλα αυτά εκείνο που είχε κάνει το 2007 μετά τον θάνατο του Γκαμπριέλε Σάντρι όπου αρνήθηκε να φορέσει μαύρο περιβραχιόνιο με τη δικαιολογία 'όταν σκοτώθηκε ο αδερφός του Καλάτζε δεν έγινε κάτι τέτοιο'... αυτό για μένα τον καθιστά αντιπαθή.

υγ: οι δηλώσεις του Αλέγκρι για κόκκινη στο Βιντάλ επιβεβαιώνουν εκ νέου την άποψη μου γι' αυτόν
Κόντε χωρίς φωνή... απλά υποκλίνομαι. ο τρόπος που ζει τα παιχνίδια είναι απίστευτος, είναι ένας απο εμάς πραγματικά... εύχομαι μόνο να μην του πέσουν και τα καινούρια μαλλιά απ' το άγχος, όπως είπε κι ο ίδιος. :)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και που να τον άκουγες, Kevez, να αναρωτιέται -αθώα...- μήπως ο Capitano έκανε χέρι, "όπως εδειξε ο Amelia", στο γκολ... Του έδειξαν το ριπλέι και χαμογελούσε...

P.S. Είχα ένα προαίσθημα τις προηγούμενες μέρες και έτσι την ιστορική ανατροπή, το 2-2 στη Βουδαπέστη που μας χάρισε τον ημιτελικό του Πρωταθλητριών το '73 το έβαλα από χθες, μια μέρα πριν...

Stefanos K. είπε...

tha epaneltho me perissotera sxolia ayrio...alla mexri tote...to video tou gkol tou capitano pou eixa tin tixi na travikso :)

http://vimeo.com/38887059


oso gia tin atmosfera...na eisai dipla stin nord kai sto enamisi metro na exeis to plexiglas apo ta gatakia tis milan..na blepeis tis fatses tous sto telos..apla den perigrafete..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Stefane K., ευχαριστούμε για το βίνεο, αναμένουμε τις περιγραφές!

O δημοισογράφος της Repubblica Maurizio Crosetti έθεσε το θέμα στις σωστές του διαστάσεις μιλώντας για τον Ciro Immobile που χθες έφτασε τα 22 γκολ με την Pescara: "Πιστεύω ότι ένας παίχτης που βάζει 22 γκολ σε αυτό το σημείο της σεζόν έχει σημαντικές αρετές, και ας παίζει στη Serie B. Κατά την άποψή μου ο Immobile έχει ήδη τα προαπαιτούμενα του μεγάλου παίχτη αλλά μετά αναρωτιέμαι γιατί η Juve έχοντάς τον ληδη στο σπίτι προσανατολίστηκε στους διάφορους Borriello και Toni που, βλέποντας τα αποτελέσματα, δεν είναι ότι κάνουν ή έκαναν πράγματα τέτοια που να δικαιολογούν αυτή την επιχείρηση που επιπλέον είδε τον Immobile να περνά κατά το ήμισυ στη Genoa. Μου φαίνονται όλα ανεξήγητα...". Πραγματικά, φαντάζει ως το πιο μεγάλο λάθος του Marotta που, δεν έχω καμιά διάθεση να τον μηδενίσω, έκανε πολύ καλές κινήσεις με πρώτες και καλύτερες: Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Vucinic.

Νίκος-Λάρισα είπε...

Έβλεπα ξανά τα γκολ και δεν χορταίνω να βλέπω το πρώτο. Όχι μόνο γιατί το έβαλε ο Άλεξ αλλά ρε παιδιά ο Πίρλο με τον Λιχτστάινερ δεν μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένοι να παίζουν μαζί; Όλη τη χρονιά κάνουν απίστευτα πράγματα οι δυο τους.

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton kevez pou leei: το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον λόγω σασπενς και ανατροπών, σαν θέαμα δεν το βρήκα καθόλου ωραίο...

otan afinoyme toys antipalous katohi gia na paiksoym mpala kai den tous prsaroume tote trome ta goal - ayto paratirisa teleftaia...

borielo - no comments

ta logia tou dimosiografou tis Reppublica - sta aftia tou Marotta kai Conte!!! apo megafona!!!

John.The.Terrible

Ανώνυμος είπε...

Ματσαρα χθες το βράδυ ενώ δεν είμαι καρδιακός έγινα...και ειδικά στη φάση με τον Μποριελο (σαν τον ζορο είναι με το μουστάκι... άμα είναι να κάνει και ανταβιες στο μαλλί) εκεί με αποτελείωσε...
Τέλος πάντων για να μην ασχολούμαστε με αυτών τον άχρηστο....χθες βράδυ δείξαμε τι ομάδα είμαστε και στείλαμε το μήνυμα ότι δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα. Ειδικά για Del Piero, Vucinic υποκλίνομαι...Και πάμε για ΡΩΜΗ πετώντας....

erind...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έχεις δίκαιο, Νίκο-Λάρισα, για Pirlo-Lichtsteiner.