Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μια famiglia bianconera δεν μπορεί παρά να γίνει μεγάλη

Η Famiglia Bianconera ήρθε για να μεγαλώσει
Μια καινούργια προσπάθεια ξεκίνησε: Η Famiglia Bianconera γράφει ήδη ιστορία στο web και όχι μόνον, απ' ότι φαίνεται (και δηλώνει).
Η Famiglia Bianconera είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει: η ασπρόμαυρη οικογένεια της Γιουβέντους στην Ελλάδα. Γιουβέντους είμαστε εμείς, είσαι εσύ, είναι οι φίλοι σου και εκατοντάδες ομοϊδεάτες μας. Όλοι μας έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη…

Πάνω σε αυτή την αγάπη φτιάχνουμε τα θεμέλια για το μεγαλύτερο μπιανκονέρο εγχείρημα που έχει επιχειρηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Να ενώσουμε όλος τους τιφόζι της Γιουβέντους και να δημιουργήσουμε μια οικογένεια που ανάλογη της δεν υπήρξε ποτέ.

Τα σύμβολα, τα χρώματα και οι αρχές της Γιουβέντους θα μας ακολουθούν πάντα και βάσει της ένδοξης ιστορίας χαράζουμε το παρόν με στόχο ένα λαμπρό οπαδικό μέλλον.

«La Juve siamo noi» (η Γιουβέντους είμαστε εμείς), λέει το σύνθημα που έχει βγει από τα χείλη κάθε Γιουβεντίνου. Η οικογένεια της Γιουβέντους στην Ελλάδα είμαστε εμείς! Εσύ! Όλοι οι μπιανκονέρι.

Το εγχείρημα της Famiglia Bianconera θα ξετυλιχθεί σταδιακά, αναλύοντας τα σχέδιά μας, το πλάνο δράσης μας, τους τομείς της οικογένειάς μας. Το όραμά μας είναι και δικό σου όραμα.

Έχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς. Έλα στη Γιουβέντους, έλα στη Famiglia Bianconera.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση famigliabianconera@gmail.com είναι το μοναδικό μέιλ επικοινωνίας με τη Famiglia Bianconera. Στείλε μας ό,τι θέλεις να κουβεντιάσουμε και ο Τομέας Επικοινωνίας θα σου απαντήσει, το αργότερο, μέσα σε 24 ώρες. Για ακόμη πιο άμεση επικοινωνία, μπορείς να συμπληρώσεις τη Φόρμα άμεσης επικοινωνίας που υπάρχει δεξιά στο μενού του blog και μην ξεχάσεις να βάλεις το μέιλ σου για να λάβεις την απάντησή μας.

Καλώς ήρθες στη φαμίλια μας...
Με το καλό το εγχείρημα να προχωρήσει! In bocca al lupo, fratelli! #FinoAllaFineForzaJuventus #ForzaJuveSempreEPerSempre

1 σχόλιο:

Famiglia Bianconera είπε...

Grazie per tutti Gobbo. Τιμή μας η αναφορά σου στο blog, με μια μεγάλη αλήθεια: Μια Famiglia Bianconera δεν μπορεί παρά να γίνει μεγάλη! Όσοι ενδιαφέρονται, βγήκε και η πρώτη ανακοίνωση για την οργάνωση της Famiglia Bianconera: http://famigliabianconera.blogspot.gr/2015/01/famiglia-bianconera.html

Sempre campioni!