Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Vidal 4X4, Juve-Cesena 3-0

Με δυο γκολ του Vidal και ένα του Lichtsteiner, η Juve πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη στο campionato. Πρώτη με τη Roma
Έχοντας φτάσει σε θηριώδη ποσοστά κατοχής μπάλα (75% στο πρώτο μέρος, όταν η Cesena βρισκόταν κλεισμένη στην άμυνά της προσπαθώντας να περιορίσει το σκορ της ήττας, 73,2% τελική), η ομάδα του Allegri πήρε άνετα τη νίκη όταν οι romagnoli, στο δεύτερο μέρος, ανοίχτηκαν σχετικά. Δυο γκολ ο Vidal (στο 18' με πέναλτυ, και στο 64') και άλλο ένα ο Lichtsteiner στο 85'. Ευκαιρίες με Llorente, Morata (αντικατέστησε το συμπατριώτη του στο 69') αλλά και Giovinco. Θετικές εμφανίσεις από Ogbonna, Pereyra, Marchisio, Evra στην 21η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη με την οποία η Juve ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ του Torino. H άμυνα bianconera παραμένει, μόνη, η καλύτερη του campionato με 0 γκολ παθητικό..

Την ίδια ώρα στην Parma ο De Ceglie ισοφάριζε τη Roma που στο 88' κατάφερε να κλέψει τη νίκη και να παραμείνει μαζί εμ τη Juve στην 1η θέση με 12 βαθμούς. Στους 8 βαθμούς Inter (2-0 την προσεχή αντίπαλο της Juve, το Σάββατο στο Bergamo, Atalanta), Sampdoria (2-1 το ChievoVerona),  Hellas Verona (2-2 με τη Genoa). Στους 7 βαθμούς η Milan (2-2 στο Empoli χθες βράδυ), στους 4 η απολι (3-3 εντός έδρας με το Palermo).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xristos tz. Καλησπέρα gobbo, θα σου κάνω μια ερώτηση άσχετη με την νίκη μας και τα ρεκόρ! Με το θέμα farsiopoli τι γίνεται γιατί έχει παγώσει? περιμέναμε νομίζω μια απόφαση στο θέμα σου '' Μακρά η πορεία των δικαστικών προσφυγών''.... επίσης διάβασα και αυτό που είχες γράψει το καλοκαίρι ''Την αναθεώρηση της αθλητικής δίκης μπορούμε να την ζητήσουμε μόνον μια φορά οπότε πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση του κύκλου της τακτικής δικαιοσύνης'' τι γίνεται με την τακτική δικαιοσύνη προχωράει το θέμα?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Περιμένουμε xristos tz., περιμένουμε και πανηγυρίζουμε τις νέες μας νίκες στο γήπεδο