Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Διπλός Tevez, Lichsteiner, Asa, Morata έβαλαν τη Juve με το δεξί στο UCL

Juventus-Malmoe 2-0 με δυο γκολ του Tevez
O Tevez ξεμπλοκαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που η Juventus δεν κατάφερνε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία αν και δημιουργούσε ευκαιρίες απέναντι στους σκληροτράχηλους Σουηδούς που μόνον θεατές δεν ήταν (αξιοπρεπέστατοι και ας μην δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις για τον Buffon): Μαγικό τακουνάκι του Asamoah και γκολ του Carlitos στο 59'. Εντυπωσιακό παιχνίδι από τον Lichsteiner. Ακόμα πιο εντυπωσιακή η ευρωπαϊκή πρεμιέρα in bianconero του Morata, που είχε μπει στο 84' στη θέση του Llorente: μεγάλη κούρσα που έφερε το σε βάρος του φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο εκτέλεσε, στο 89', ο Tevez γράφοντας το 2-0.

Με όλο το σεβασμό, η Juve του Allegri πρέπει να αφήσει πίσω της, στην Ευρώπη, τη Juve του Conte αποκτώντας άλλο βηματισμό.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, ο Olympiacos (που την επόμενη αγωνιστική παίζει στη Σουηδία) νίκησε 3-2 την Atletico Madrid η οποία μας υποδέχεται την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου σε ένα παιχνίδι που πλέον γίνεται ακόμα πιο κρίσιμο αφού οι μαδριλένοι θα καίγονται για τους βαθμούς καθώς μοιράζονται με την Malmoe την τελευταία θέση με 0 βαθμούς έναντι των 3 βαθμών Juve και Olympiacos. Όπως είπε μετά το ματς και ο Tevez, ο Όμιλος είναι δύσκολος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Σουηδοί ήταν τόσο πίσω που ούτε οφσάϊντ δεν βγαίναμε...
Ο Ασαμόα μετά από 2 χρόνια αριστερό χαφ δεν είναι για το κέντρο (ψαχνόταν στο πρώτο ημίχρονο να βγει πλάγια).
Ο Μαρκίζιο θα βοηθούσε περισσότερο επιθετικά αν δεν έπαιζε πίσω από τα δύο κεντρικά χαφ.
Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα.
Γιατί τόσο αργά οι αλλαγές (το ίδιο έκανε και στη Μίλαν;)
Πάάάάάλι 3-5-2; Δεν δουλεύει άλλο σύστημα ο μίστερ;

Un Gobbo ad Atene είπε...

Mα φυσικά και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Προσωπικά δεν μου άρεσε η θέση του Asa αλλά τον ανέφερα στον τίτλο για το μαγικό τακουνάκι.

Αυτό το 3-5-2, με περισσότερη κατοχή σε σχέση με πέρυσι και περισσότερη έμφαση στα άκρα, δείχνει να είναι το μεταβατικό στάδιο του Allegri για να περάσει στο επόμενο σχήμα που μας χρειάζεται ειδικά στην Ευρώπη όπου ακόμα και ομάδες σαν την Malmoe δείχνουν πιο θαρραλέες από τις περισσότερες της Serie A.