Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Sportmediaset: Γάμος Juventus-Samsung για το γήπεδο

Έρχονται 120 εκατ.: Ibra, Verratti στο στόχαστρο
Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Bayern, σύμφωνα τουλάχιστον με το Sportmediaset, έκλεισε μια σημαντικότατη συμφωνία ανάμεσα στη Juventus και τη Samsung (η είδηση είχε πρωτοκυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου, εδώ), το νοτιοκορεατικό κολοσσό που φέρεται έτοιμος να ρίξει στα ασπρόμαυρα ταμεία 120 εκ. € για το όνομα του γηπέδου της Juve στο πλαίσιο πενταετούς συμφωνίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, με αυτά τα χρήματα ο Marotta ετοιμάζεται να πέσει πάνω στη Psg για τον Ibrahimovic αλλά και τον Verratti που θα έρθουν να ενισχύσουν τον Llorente και τον Poli που εμφανίζεται να έχει ήδη αποκτηθεί. Και επιπλέον, με αυτή τη συμφωνία οριστικοποιείται η παραμονή του Arturo "Re" Vidal.
(Update) To Sportmediaset αναφέρει πως η Juventus ανεπισήμως διευκρίνισε πως εν έφτασε κανένα σήμα από τη Sportfive, την εταιρεία που αγόρασε τη διαχείριση του naming του σταδίου με μια συμφωνία σε ισχύ από το 2008 και για 15 χρόνια.

Πηγή: Sportmediaset

4 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

πολυ κακως παντως αν ερθει ο μισθοφορος.

Xristos είπε...

ton poli ton exei kleisei i juventus 100% gia to kalokairi? kai an nai tha parameinei sto roster i tha dothei kapou daneikos?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Xristo, επισημοποίηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτή τη χρονική περίοδο ούτε επιβεβαίωση από κανέναν. Απλώς αυτό γράφουν, ό,τι άλλο είναι πρόωρο να ειπωθεί.

Juventino, είχαμε κάνει σχετική ψηφοφορία (θα τη βρεις χαμηλά αριστερά στο blog) όπου ψήφισαν 25. Στο ερώτημα "να επιστρέψει ο Ibrahimovic;", οι 3 "όχι, δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Conte", οι 11 απάντησαν "όχι, είναι προδότης" και οι 11 "φυσικά".

Προσωπικά απαντώ πως αυτά τα θέματα τα αποφασίζει ο προπονητής που ξέρει πώς θέλει να παίξει, τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει ένας παίχτης μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και από εκεί και πέρα το γήπεδο το γήπεδο θα κρίνει. Αν επιστρέψει, καλώς να έρθει! Δεν τον θεωρώ περισσότερο μισθοφόρο από τους περισσότερους, ή έστω πάμπολλους, επαγγελματίες. Δεν θα τον έκανα παρέα αλλά αυτό είναι άσχετο.

Vero Juventino είπε...

ειχα απαντησει στην ψηφοφορια..
σεβαστη η αποψη σου αλλα μισθοφοροι και προδοτες ειναι ιδιαιτερα ανεπιθυμητοι στην ομαδα μας.