Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η Juve χάρισε ένα ημίχρονο στη Napoli και έχασε...

Ο Buffon δεν ήταν αρκετός (και ήταν ο καλύτερος). Στους 8 βαθμούς η διαφορά από τη Roma μετά από ένα πρώτο μέρος όπου η Juve ήταν ανύπαρκτη. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν αρκετό...
(Update) Το παραδέχθηκε και το site της ομάδας: "Στο San Paolo δεν ήταν αρκετό ένα ημίχρονο ως Juve"
O Άγιος... Buffon περιόρισε την έκταση του σκορ στο 1-0 (που, παρ' ότι το γκολ του Callejon στο 37' ήταν οφσάιντ, ως σκορ ανταποκρίνεται στην εικόνα της εμφάνισης της Napoli στο πρώτο ημίχρονο). Είχε ακυρωθεί ήδη άλλο ένα τέρμα, κι αυτό οφσάιντ, των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν σαφέστατα την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή μπάλας ενώ ο Buffon έδειξε σε δυο κορυφαίες περιπτώσεις ότι είναι το Νο1.

To 1-0, έτσι για την ιστορία...
Απειλητικότερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι το δεύτερο μέρος (με τον Buffon να κάνει άλλη μια μεγάλη απόκρουση σε φάουλ του Ghoulam από τα 22 μέτρα) ενώ ο Lichsteiner, που είχε μεταφερθεί αριστερά, ήταν ο ο πιο επικίνδυνος ανεβάζοντας τη Juve που κέρδιζε μέτρα και με το νεοεισελθόντα Isla (αντικατέστησε τον Asamoah). Στο 69' ο Conte έβαλε το Vucinic (στη θέση του Osvaldo) που πλησίασε το δοκάρι με το σουτ του ενώ ήδη από το 61' είχε ρίξει στο παιχνίδι τον Marchisio (στη θέση του Pogba) με αποτέλεσμα να έχει πέσει η ένταση της Napoli ενώ η Juve έπαιρνε την πρωτοβουλία έχοντας δέσει τις γραμμές της. Μικρή διακοπή στο 80' όταν σε κόρνερ της Juve, έπεσαν βροχή τα μπουκάλια στον Pirlo... Στην εξέλιξη της φάσης, με τρεις μπαλιές (από μακρινή μπαλιά τoυ Reina) η αντετπίθεση έφτασε στον Mertens που έκανε το 2-0 την ώρα που η Juve πολιορκούσε τη Napoli -και συνέχισε να την πολιορκεί αλλά άμα χαρίζεις ένα ημίχρονο στην καλύτερη φετεινή Napoli... Έξι λεπτά καθυστερήσεων, ο Reina έκοψε (κάνοντας έξοδο με τα πόδια) στο 91' τον Vidal που λίγο μετά βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή και πήρε κίτρινη κάρτα (αφέθηκε να πέσει)... Η Juve δεν σκόραρε μετά από 43 συνεχόμενα παιχνίδια που έβαζε γκολ...

Τώρα χρειάζεται ένα καλό παιχνίδι στη Lyon, χωρίς να χαρίσουμε ούτε μισό λεπτό. (Update 2) Οι Γάλλοι έχασαν 2-1 από τη St.Etienne ενώ έχασαν και τον Gourcuff που τραυματίστηκε και θεωρείται αμφίβολος για το ματς με τη Juve.

(Update 2/4) Στους 8 βαθμούς η διαφορά από τη Roma κέρδισε την Τετάρτη 4-2 το παιχνίδι με την Parma που είχε διακοπεί πριν δυο μήνες λόγω βροχής και μένουν 7 παιχνίδια ως το τέλος. 
Δεν ξέρουν να χάνουν, δεν ξέρουν ούτε να κερδίζουν. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Napoli έκανε μια απίστευτη απρέπεια, έγραψε στο twitter: "Πήγα στο Sky γιατί ήθελα να παρηγορήσω την Ilaria D'Amico αλλά δυστυχώς δεν ήταν στην εκπομπή. Κρίμα". Η D'Amico είναι η παρουσιάστρια που τα gossip περιοδικά θέλουν να έχει σχέση με τον Buffon! Τέτοιο ήθος ο πρόεδρος!

3 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν είμαστε ούτε Inter, ούτε Roma, ούτε Napoli για να χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή σε μια φάση. Παίξαμε χειρότερα και χάσαμε. Τελεία. Όλο μας το μυαλό στη Lyon, τώρα.

Ανώνυμος είπε...

χαρισαμε βαθμους στα σκουπιδια για να μη χαλαρωνει η β-Ρομα

:)))

John.The.Terrible

Ανώνυμος είπε...

Ηταν αναμενομενη η ηττα....φαινοταν στα τελευταια παιχνιδια πρωταθληματος οτι η ομαδα δεν πηγαινε καλα!!Παιρναμε τα αποτελεσματα δια πυρος και σιδηρου με μετριες εμφανισεις ως επι τον πλειστον!!Ε, εβγαζε ματι οτι το ματς στο Σαν Παολο θα μπορουσε να καταληξει σε μια γερη σφαλιαρα!!Οπως εγινε τελικα, δικαια.Οσο για την διαιτησια οταν εμεις ειμαστε κακοι και να σε εχει αδικησει, δεν μπορεις να μιλας..!!Θεωρω παντως οτι στο ματς ο διαιτητης επαιζε ελαφρως εδρα...χωρις ομως αυτο να επηρεαζει αμεσα το ματς...αφου εμεις δεν παιξαμε οπως θα επρεπε σχεδον σε κανενα σημειο του ματς..!Ακομα και στο 2ο μερος που ομολογουμενως ανεβηκε η ομαδα...φαινοταν οτι και παλι δεν...ηταν απλα μετρια προς ελαφρως καλη...


ΥΣ Μακαρι αυτη η ηττα να λειτουργησει οπως η ηττα απο την Φιορεντινα στις αρχες...και να μας οδηγησει σε ενα ακομα τρελο σερι...!!Προσωπικα το πιστευω οτι μπορουμε!



ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

FORZA JUVE