Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Νedved θέλει πίσω τον Ibrahimovic. Τι λέει o J.Elkann

Και κρατάει σφιχτά τον Conte. Αρνητικός ο John Elkann σε σούπερσταρ - Ψηφοφορία στο blog
"Ο Ibra; Δεν κρύβω ότι θα τον ξανάφερνα με ευχαρίστηση στη Juventus". Λίγες μέρες μετά το αντίστοιχο άνοιγμα του Mino Raiola, ατζέντη και των δυο (όπως και του Pogba), ο Pavel Nedved έριξε τη βόμβα στην εκπομπή Undinci του Italia Due απ' όπου ξεκαθάρισε επίσης πως "όσο θα είμαι εγώ, τον Conte δεν θα τον αφήσω να φύγει".

"Ο Zlatan είναι σαν τον Messi και τον Cristiano Ronaldo, τον συμπεριλαμβάνω στους τρεις δυνατότερους επιθετικούς του κόσμου, είναι ένας παίχτης που αλλάζει τις ισορροπίες. Ποιος δεν θα τον ξανάθελε. Επαναλαμβάνω, θα μου άρεσε να να τον ξαναφέρω στη Juve" είπε ο Τσέχος που στη συνέντευξή του αναγνώρισε το πνεύμα του σε αυτή τη Juve, έπλεξε το εγκώμιο του Conte αλλά και του Pogba και του Vidal, χαρακτήρισε "παίχτη για Juve που όμως αγωνίζεται στη Napoli", τον Cavani και μίλησε και για την επικείμενη κλήρωση του Champions League: "το σημαντικό είναι να είμαστε στους οκτώ, από εκεί και πέρα ποιος θα μας πέσει δεν με ενδιαφέρει. Αν πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγω μια ομάδα, θα έλεγα τη Real Madrid του Mourinho", είπε συνετά και εκτίμησε ότι η Milan θα αποκλείσει τη Barcelona "που δεν περνά μια καλή περίοδο".
Στην πλαϊνή μπάρα, κάτω από τα αποτελέσματα, τρέχει (μέχρι τις 19/3, στις 23.30) "δημοσκόπηση" ως προς την επιστροφή του Ibra που κωδικοποιεί τις απαντήσεις που δίνουν οι ειδικοί: "Όχι, δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Conte", "Φυσικά!!!" και βάζει και μια απάντηση μόνον και μόνον επειδή τη δίνει μερίδα οπαδών: "Όχι, είναι προδότης"
ELKANN: ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (update). O πρόεδρος της Fiat, John Elkann φρόντισε να παγώσει τα όνειρα του Nedved: "ο Ibra είναι μέρος της ιστορίας της Juve", αρκέστηκε να πεί στην αρχή και όταν οι δημοσιογράφοι, αργότερα, και επανήλθαν, ρώτησε με τη σειρά του: "Πάλι για για τον Ibrahimovic;", για να συμπληρώσει: "πρέπει να μιλήσει κανείς με τον ατζέντη του. Οφείλουμε να χτίζουμε το μέλλον βασιζόμενοι στο παρελθόν αλλά σίγουρα δεν είναι το παρελθόν που φτιάχνει το μέλλον. Σήμερα υπάρχει ένα σύνολο στη Juventus εξαιρετικά δυνατό, η Juventus απαρτίζεται από μεγάλους παίχτες και το ωραίο με τη Juventus είναι ακριβώς το ότι είναι μια ομάδα που λειτουργεί ως σύνολο και δεν έχει ανάγκη από σούπερασταρ αλλά αντίθετα καταφέρνει να παίζει με παίχτες που είναι σούπερσταρ ως σύνολο"... Ο μισθός των 12 εκ. ετησίως είναι σαφώς πρόβλημα για οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει σεϊχηδες ή ρώσους ολιγάρχες, παρ' όλα αυτά τα media υποστηρίζουν πως η συζήτηση έχει ξεκινήσει.

LICHTSTEINER: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΩ; Όμως, το νέο άνεμο που πνέει στο Τορίνο με τη Juve 1η με +9 και ήδη στους οκτώ της Ευρώπης. έδειξαν και οι δηλώσεις του Lichtsteiner: "εγώ να φύγω από το Τορίνο; Και γιατί; Είμαι πολύ καλά εδώ", απάντησε διευκρινίζοντας πως ο ίδιος δεν συνομίλησε ποτέ με κάποιον της PSG. "Ίσως να είχαν μιλήσει οι δυο σύλλογοι", πρόσθεσε.

Πηγή: Tuttosport

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ...Η ΓΙΟΥΒΕ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 24-25 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ...ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ?ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΠ ΠΑΙΧΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 Η ΕΝΑΝ 18-19 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ
και τους λογους μου τους εχω γραψει στο μλογκ του Gruppo Greco και συμφωνω με τον προτο αναγνωστη

John.The.Terrible

Ανώνυμος είπε...

TI OXI re paidia ..O Imbra einai megali paixtoura..Fantasteite auti ti JUVE me Liorente kai Imbra epithesi..Egw pisteuw pws kai na thelei den mporei na mas xalasei ta apoditiria giati exoume PROPONITI..O Conte den tha afisei tpt na xalasei ta apoditiria giati ama dei kati tetoio eimai sigouros pws tin alli mera o Imbra tha exei parei podi..Alla kai o idios tha dei pws I JUVE einai megali oikogeneia kai den tha mporei na kanei mlks...twra gia kati kantemies tupou opou paizei den pairnei CH.L einai gia gelia..Twra gia to ti omada einai den mas endiaferei ...kai o Pirlo Milan einai alla otan pire to protathlima persi eklege sta apoditiria..kai den ftaiei o Imbra pou pige stin Inter alla I doikisi tis Juve tote..TELOS..ENA MEGALO NAI APO MENA.ARIS_G21